Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar morelim çok bozuk sol göğsüm çok büyük duruyor sağdan ;( sol da hala ödem var sanırım dokundukça acıyor ve alttaki bantı çıkaramadık hem acıyor hemde diğerinden daha kanlı korktuk kurumuş kan sanırım yada kabuk var;( ne yapıcam ben çok korkuyorum aradaki fark kapanır mı sol çok büyük kötü duruyor :.(
Benim de yarın 3 hafta olacak ve sol göğüsüm sağdan daha yukarıda ve büyük. Bu sanırım normal bir süreç. O yüzden canını sıkmamanı öneririmKorkacak birşey olduğunu sanmıyorum ben ama ulaşabilirsen doktoruna danış bence. Neden bantı çıkarmaya çalıştığını anlayamadım ama.
Benim de sol göğsüm daha geç iyileşiyor. Sağ meme ucumda his var mesela ama solda hala yok. Endişelenecek birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de riske atma derim.
Korkacak birşey olduğunu sanmıyorum ben ama ulaşabilirsen doktoruna danış bence. Neden bantı çıkarmaya çalıştığını anlayamadım ama.
Benim de sol göğsüm daha geç iyileşiyor. Sağ meme ucumda his var mesela ama solda hala yok. Endişelenecek birşey olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de riske atma derim.
Benim de yarın 3 hafta olacak ve sol göğüsüm sağdan daha yukarıda ve büyük. Bu sanırım normal bir süreç. O yüzden canını sıkmamanı öneririm
Canım doktoru aradım söyledim korkacak bişey yok iyileşecek ikisinin iyileşme süreçleri farklı olabilir dedi. 9.günüm dikişlerin üzerinde minik minik bantlar vardı duş da düşmediğini söyledim doktor artık kendin çıkartmalısın onları ve krem sürmelisin dedi. Ne biliyim içim rahat etmiyor çok korkuyorum öyle kalırsa diye. Bide sol daki bantları çıkaramadık;( canımdan can gitti tek tek çıkarırken sağdakileri . Hastaneye gidicem yrn soldaki bantları çıkartmak için, oksijen mi bişey sürüyolar bant çok kolay çıkıyor ;( kanatırım diye korkuyorum
Pinksadem yine maşallahın var iyi toparlandın bugünlerede şükür
Pinksadem yine maşallahın var iyi toparlandın bugünlerede şükür
Bana da doktor bantların düşerse bunları tak diye yedeklerini verdi. ki benim 18 gün oldu. Çok kafam karışıyor ya. Her doktor başka birşey diyor baksanıza.
Umarım dediğin gibidir normaldir. beni tek korkutan başka sorun çıkması..
Kesinlikle katılıyorum sana. Burda arkadaşlar hepimiz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz farklı şeyler duyuncada kendi doktorumuzun neden başka bir yol izlediğini söylediği şeyleri sorgulamaya başlıyoruz. Hangisi doğru, me yapmalıyım diye şimdi bende doktor neden bantları çıkart artık dedi diye düşünüyorum
Pinksadecim oncelikle gecmis olmus.Dort bucuk yil once ameliyat oldum. Her doktorun yontemi farkli. Ornegin doktorum bana ameliyatin ertesi gunu banyo yapabilirsin demisti, bazisi haftasina banyoya uzin veriyor.Ameliyat sonrasi iyilesmede sakinlik onemli.Stres ve aglamak agriyi arttirir.Sakin ol ve doktoruna guven.Doktorum bana sicaklik artisi ve renk degisimi olmadikca korkma demisti.Hadi iyileste keyfinj sur Su cicilerininCanım doktoru aradım söyledim korkacak bişey yok iyileşecek ikisinin iyileşme süreçleri farklı olabilir dedi. 9.günüm dikişlerin üzerinde minik minik bantlar vardı duş da düşmediğini söyledim doktor artık kendin çıkartmalısın onları ve krem sürmelisin dedi. Ne biliyim içim rahat etmiyor çok korkuyorum öyle kalırsa diye. Bide sol daki bantları çıkaramadık;( canımdan can gitti tek tek çıkarırken sağdakileri . Hastaneye gidicem yrn soldaki bantları çıkartmak için, oksijen mi bişey sürüyolar bant çok kolay çıkıyor ;( kanatırım diye korkuyorum
Pinksadecim oncelikle gecmis olmus.Dort bucuk yil once ameliyat oldum. Her doktorun yontemi farkli. Ornegin doktorum bana ameliyatin ertesi gunu banyo yapabilirsin demisti, bazisi haftasina banyoya uzin veriyor.Ameliyat sonrasi iyilesmede sakinlik onemli.Stres ve aglamak agriyi arttirir.Sakin ol ve doktoruna guven.Doktorum bana sicaklik artisi ve renk degisimi olmadikca korkma demisti.Hadi iyileste keyfinj sur Su cicilerinin
Her doktorun sistemi farklı. Mesela bana diren takılmadı. Ya da benim o ufak bantlarım hâlâ duruyor. Bu aşamada bizi ameliyat eden doktorlara tam olarak güvenmeliyiz. Yazdığımız tecrübeler çok etkilememeli bizleri.
Burada 3 günde ayağa kalkan arkadaşları okudum. Bense bugün 20.günüm ve ağrılarım minimal olsa da var. Bazı şeyleri kafaya çok takmamak gerekli. Çünkü kafaya taktıkta sorun bulmamız yüksek.
Ne olursa olsun, sen Hacettepe gibi bir hastanede ameliyat oldun. Doktorun ne kadar ilgisiz olsa da, kurumun ismi çok büyük. Bu yüzden mümkün olduğunca iyileşme sürecini kafana sorun takmadan aşmaya çalış.
:)
Haklısınız arkadaşlar her dr un yöntemi farklı bantları çıkarıp krem sürmeye başlamalısın demişse vardır bi bildigi. Yarın bi pansuman için gitmelisin dikişler kaynamışsa tekrar bantlamazlar cnm. Gerek görürlerse tekrar bant takılır birine göstermek lzm
Şimdi görüştügüm dr u telefonda aradım. Hastanede genellikle 200cc slikon nu takıyosunuz dedim hayır kişinin bünyesinin aldıgı kadar ameliyatta zorluyoruz. Ama her hastanin bir cep büyüklügü var dedi. Bazende hasta kıyafetten belli olmamasını istiyor dogala en yakın olsun diyor ona göre yapıyoruz dedi. Eger hastanın çok kanaması falan varsa dren koyduklarını, yoksa koymaya gerek duymadıklarını söyledi. 3-4 gün sonra yara bantlarını çırtmalı mıyiz dedim. Çıkmış olmasında bi mahsur yok uzun süre takılı kalmasının sebebinin iz için daha az seviyede belirginin giderilmesinde kullanıldığını hiçbir sakıncası olmadığı söyledi. Ameliyat fiyatı 1500-1600 +slikon ücreti yuvarlak 1700 olmuş bilginize
bu 1500 ameliyat fiyatının içinde hem doktor hem hastane masrafı var demi ??* 1700 mü çok pahalı olmus ya
Toplamda 3500 tutuyo sanırım :18: