- 13 Ağustos 2020
- 14.760
- 82.431
- 32
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.681
Evet olabilir iyi düşünmüşsün.Ya Ganiy mi okusak acaba ya da Ya Şekur senin önerin nedir Esma olarak
Mümkünse elimiz den geldikçe abdestli okuyalım. Çünkü abdestli dua nurdur. Daha faziletlidirKızlar bu liste de bitti yeni duamız bir Esma olsun isterseniz abdest şartı olmayan bir dua okuyalım sizin öneriniz var mı ?
Esma ları da elimizden geldikçe abdestli okuyalım.. Ben bu şekilde yapıcam. Daha faziletlidirEl ganiy ebced değeri 1060. Çabuk biter herhalde.
Aynen. Zaten esma olmadan da abdestli gezmeye çalışırım bende. Azsa okumalar namazdan sonra okuyorum çoğunu. Gün içinde alamayan arkadaşlar varsa belki zoR olabilir.Esma ları da elimizden geldikçe abdestli okuyalım.. Ben bu şekilde yapıcam. Daha faziletlidir
Aslında abdesten kastım regl durumları sıkıntı oluyor ayet olunca duanın bitmesi de zaman alıyorMümkünse elimiz den geldikçe abdestli okuyalım. Çünkü abdestli dua nurdur. Daha faziletlidir
Tabi yeni listeye dahil ediyorum çoğunluk ne derse o duayı belirleyeceğizBenide dahil eder misiniz. Ya Fettah olur mu
Duamız;
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. Duanın Türkçe meali, "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." Herkes bu duayı dua sahibi adına 100 tane okuyacaktır abdest şartı vardır abdest sorunu olan arkadaşlar başka zaman okuyacaklar
Rezzene duası;
Allahım eşimle birlikte hayalini kurduğumuz evi, krediye bulaşmadan, borca girmeden alabilmeyi nasip eyle. Beklediğimiz güzel haberi almamızı sağla. Senin hikmetinden sual olunmaz, sen ol dersin olur. Bizim de ihtiyacımız olan mucizeye ol de Yarabbim. Burada birlikte dua ettiğimiz arkadaşlarımın da niyetlerini kabul eyle. Amin.
Aktif Lora okudu
O olacakinan
kunfeyekun__ okudu
Sukufezar_ okudu
B bursakesta okudu
R rainyy
Rezzene ️okudu
Evet. Zor olabilir doğrudur.Aynen. Zaten esma olmadan da abdestli gezmeye çalışırım bende. Azsa okumalar namazdan sonra okuyorum çoğunu. Gün içinde alamayan arkadaşlar varsa belki zoR olabilir.
Aynı şekilde yapıyoruzAynen. Zaten esma olmadan da abdestli gezmeye çalışırım bende. Azsa okumalar namazdan sonra okuyorum çoğunu. Gün içinde alamayan arkadaşlar varsa belki zoR olabilir.
Evet katılan kişi sayısına bölelim kızlar kimler devam ediyor katılan kişi ben varım desin yarın listeyi oluşturayım başlayalımEl ganiy ebced değeri 1060. Çabuk biter herhalde.
BennnnnnnnEvet katılan kişi sayısına bölelim kızlar kimler devam ediyor katılan kişi ben varım desin yarın listeyi oluşturayım başlayalım
Bende katılıyorum inşallahEvet katılan kişi sayısına bölelim kızlar kimler devam ediyor katılan kişi ben varım desin yarın listeyi oluşturayım başlayalım
Evet ben katılıyorum canımO olacakinan
B bursakesta
Rezzene
S simge_
Jane Eyre
YagmurSendeanlarsn
Kızlar yeni duaya katılıyor musunuz
O olacakinan
B bursakesta
Rezzene
S simge_
Jane Eyre