- 12 Mart 2023
- 703
- 804
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.721
Duamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
Aktif Lora duası ;
Allahım gönlümdekileri sen biliyorsun kısa zamanda hayırlısı ıle olmasını nasıb et, sen ol dersin ve olur sana hiçbirşey zor gelmez. dua arkadaşalrımın da gönlunde ne varsa hayırlısı ile olsun amın
kunfeyekun__
️ Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahDuamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
Aktif Lora duası ;
Allahım gönlümdekileri sen biliyorsun kısa zamanda hayırlısı ıle olmasını nasıb et, sen ol dersin ve olur sana hiçbirşey zor gelmez. dua arkadaşalrımın da gönlunde ne varsa hayırlısı ile olsun amın
kunfeyekun__
️ Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum,Allah kabul etsinDuamız;
Aktif Lora duası ;
kunfeyekun__
️ Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Limonçiçeği ay oda iyiymişOkudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Kızlar okumayan arkadaşlarım ben de dahilkunfeyekun__ için okumayanlar
S simge_
Aktif Lora için okumayanlar
Sukufezar_
Rezzene
S simge_
R rainyy
Ya ben buna etiket yapacaktım yanlış yere olmuşnisan yagmuru yazıyorum nıck degıstı dıye aklıma geldi sabahtan beri lımon cıcegı yazıyorum
gördüm canım aslında çok tatlısınYa ben buna etiket yapacaktım yanlış yere olmuşlimon çiçeği de güzelmiş
Okudum.
Okudum. Allah kabul etsinDuamız;
Aktif Lora duası ;
kunfeyekun__ okudu
️ Aktif Lora okudu
R rainyy
YagmurSendeanlarsn okudu
Jane Eyre okudu
B bursakesta okudu
S simge_
Rezzene
Sukufezar_