- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.341
keşke ramazandaykende yapsaydık dualarBu topigi 2019 da acmissim zaman ne de çabuk geçiyor...
Ah canimm nasilsin seni uzun zamandır göremiyordumkeşke ramazandaykende yapsaydık dualar
çok tesekkür ederim canım... uzun zaman oldu.evet..Ah canimm nasilsin seni uzun zamandır göremiyordum
Topiği devam ettirelim mi?katılmak isteyen arkadaşlar olursa listeyi ben hazırlarımkeşke ramazandaykende yapsaydık dualar
Güzel olurduTopiği devam ettirelim mi?katılmak isteyen arkadaşlar olursa listeyi ben hazırlarım
Acaba kimler katılmak isterGüzel olurdu
ben katılabilirim ne okunacakAcaba kimler katılmak ister
katılırım bendeAcaba kimler katılmak ister
evet katılıyorum. yunus peygamberin duası olabilirAktif Lora kunfeyekun__ R rainyy B blueandblue kızlar şimdilik beş kişiyiz listeyi oluşturup duaya başlayalım ne okunacağına karar verelim kısa ve abdest zorunluluğu olmayan bir dua okuyalım bence Esma olabilir fikri olan varsa yazabilir
Galiba abdest şartı gerekiyor o ayet diye biliyorum çünkü yine de okuyabiliriz abdest sıkıntısı olmayan olursaevet katılıyorum. yunus peygamberin duası olabilir
abdestsiz okunur diye biliyorum ama diğer arkadaşlar daha iyi bilir belkiGaliba abdest şartı gerekiyor o ayet diye biliyorum çünkü yine de okuyabiliriz abdest sıkıntısı olmayan olursa
Yok abdest şartı var okuruz aslında diğer arkadaşlar da ne derse ona göre başlarızabdestsiz okunur diye biliyorum ama diğer arkadaşlar daha iyi bilir belki
tamam ozaman başka birşey okuyalımYok abdest şartı var okuruz aslında diğer arkadaşlar da ne derse ona göre başlarız
16.728 ..hasbunallahı venımel vekıl.. olabılır. esmaların buyuk ebcedlerını cekeceksek eger.Aktif Lora kunfeyekun__ R rainyy B blueandblue kızlar şimdilik beş kişiyiz listeyi oluşturup duaya başlayalım ne okunacağına karar verelim kısa ve abdest zorunluluğu olmayan bir dua okuyalım bence Esma olabilir fikri olan varsa yazabilir
Sayı çok fazla olur çünkü beş kişiyiz16.728 ..hasbunallahı venımel vekıl.. olabılır. esmaların buyuk ebcedlerını cekeceksek eger.