- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #17.441
V Vavin19 - V Vavin niyeti; 18 Mart Cuma
Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
20 -goah / PINAR niyeti; 18 Mart Cuma
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
3 - @hayalleriolankiz / ÖZGE
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
9 - @Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE
13 - @Saliha40 / SALİHA
14 - A anabel lee / ZÜBEYDE
15 -Sohrab / nick ile
16 -nursevdi / NURSEVEN
17 -Hali / ELİF
18 -Taze fasulye / ZEYNEP
19 - V Vavin /
20 -goah / PINAR
21 - @begonvil1985 / İREM ilk niyeti
22 - @rana20 / RABİA
23 -Aktif Lora / AYŞE
24 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
25 - @begonvil1985 / İREM ikinci niyeti
26 - @madamseker / VİLDAN
27 - @mavikelebeeek / SEMA
28 - C Calcifer / nick ile
29 - @Mabellee / NESİBE
30 - @Tospaagtd / TUĞÇE
31 - @madammor / MERVE
32 - @kavs-i kuzah / AYŞE
33 - @Meva59 annesi / nick ile
34 - @Meva59 / nick ile
35 - @tiniminihaniim / ESRA
36 - @Sadelikherseydir / KÜBRA
37 - @ohbb-kaplan / HANİFE
38 - @Cemoos / CEMİLE
39 - A Ajim aj / HATİCE
40 - @Asiltutku annesi / NESİBE
41- @Sevgicik / KEVSER
Öyle düşünen arkadaşlarım haklılar aslında ben dün kandil nedeniyle okuma tamamlanamadı diye hatırlatma olarak yazıldığını düşündüm ve okudum yazdım. Burada herkes okuyup Halis niyetlerle emek veriyor kimse kimsenin böyle bir dua platformunda hakkına girmez Allahın izniylekızlar sabah bugünün niyeti diye dünün niyetini paylaşmışım kusura bakmayın
Bu paylaşımdan sonra direk okudum yazanlar olmuş ve arkadaşlarımızdan bazıları niyetlerin tam okunup okunmadığı ile ilgili haklı olarak huzursuz olmuş . Dualarımızın niyetlerini okuyup bağışlamaya lütfen özen gösterelim. öyle yapan vardır diye demiyorum genel bir bilgilendirme yapmak adına bunu yazıyorum
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE
13 - @Saliha40 / SALİHA
15 -Sohrab / nick ile
16 -nursevdi / NURSEVEN
17 -Hali / ELİF
19 - V Vavin /
20 -goah / PINAR
22 - @rana20 / RABİA
23 -Aktif Lora / AYŞE
29 - @Mabellee / NESİBE
30 - @Tospaagtd / TUĞÇE
31 - @madammor / MERVE
34 - @Meva59 / nick ile
38 - @Cemoos / CEMİLE
39 - A Ajim aj / HATİCE
41- @Sevgicik / KEVSER
Olabilir böyle şeyler hevesin kaçmasın arkadaşlara 2 kere okumuş oldunVallaha hiç sevmediğim bir sorgulama yaşadım durduk yere. Önceki listede de önden de gitmeyin geriden de gelmeyin diye tonla yazan ben şimdi boyle olunca tüm hevesim kaçtı vallaha...
Keşke bu açıklamayı size sorduğumda yapsaydınız. Onceden okuyup niyeti verilince mı bagıslıyorsunuz dıye sordum. Keske sız de benım soruma bıraz dıkkat etseydiniz..yoksa atarlı yorum yapmayı bende bılıyorum. Saygı cercevesınde sordum nacızane.. Tepkiniz ılgınc..Tekrar tekrar açıklama yapmak sinir bozucu da olsa yazacağım. 2 tane bebeğim var ve onlar ne zaman uyursa o zaman rahatça önce Kur-an imi okuyorum sonra tesbihimi çekiyorum. Bugün 6 da kalktılar eşimi 7 de yolladım ve çocuklar uykuya geçmek isteyince abdeslendim kuranimi zikirmatigimi aldım oturdum. Sonuçta her gün ne kadar ne çekeceğimiz belli. Başladım günlük yapmam gerekenleri yapmaya. Onlar uyanana kadar hepsi bitti zaten. Sonra da etiketler geldi niyetleri okuduklarımı tek tek sayarak dualadim etikete dualadim diye de yazdım.
Ayrıca dün de hiç durmadiklari için taa aksam okuduğumu yazdım. Hatta msspareninkini ertesi sabah yani bugün bitirip dualadim. Sabahki okunanlar etiketine yetişsin istedim.
Önceden okumuş olsam bir akşam bir sabah bir başka saatte bildirim atmam. Her gün anlık etiket gelince atar kapatırım.
Dikkat edilecekse tek bir yoruma değil tüm yorumlara bakmak lazım
Ben size uzun açıklama yapmak zorunda degilim. Size yalan söyleyecek de değilim herhalde her gün o kişiye özel olduğu için günlük okuyorum dedim. öyle de yaptım ve yapıyorum. Nadirdir dün mssparede olduğu gibi sadece salavati ertesi güne kaldı ki o da o günün kişisinin duası başlamadan okudum ve bitirdim.Keşke bu açıklamayı size sorduğumda yapsaydınız. Onceden okuyup niyeti verilince mı bagıslıyorsunuz dıye sordum. Keske sız de benım soruma bıraz dıkkat etseydiniz..yoksa atarlı yorum yapmayı bende bılıyorum. Saygı cercevesınde sordum nacızane.. Tepkiniz ılgınc..
Neyse amacım kimsenin huzurunu kacırmak aasla olamaz.. Diğer arkadaslar da kusura bakmasınlar..
Türkçe de atarlı yorum nasıl olur gayet iyi biliyorsunuz bu yorumu yazabildiginize göre. Tek tek anlatmama gerek yok zaten herkes biliyor 'farketmediniz' gibi kesin kelimelerin ne kadar kinayeli ve '??' gibi çift işaretlerin baskıcı ve atarlı anlam taşıdığını.Siz niyetleri okumadan mı dualıyorsunuz. Dünkü liste oldugunu farketmediniz ??
PekiBen size uzun açıklama yapmak zorunda degilim. Size yalan söyleyecek de değilim herhalde her gün o kişiye özel olduğu için günlük okuyorum dedim. öyle de yaptım ve yapıyorum. Nadirdir dün mssparede olduğu gibi sadece salavati ertesi güne kaldı ki o da o günün kişisinin duası başlamadan okudum ve bitirdim.
Ben sizin sorduğunuz soruya dikkat ettim. Bakınız sorunuz.
Türkçe de atarlı yorum nasıl olur gayet iyi biliyorsunuz bu yorumu yazabildiginize göre. Tek tek anlatmama gerek yok zaten herkes biliyor 'farketmediniz' gibi kesin kelimelerin ne kadar kinayeli ve '??' gibi çift işaretlerin baskıcı ve atarlı anlam taşıdığını.
Benim başkasına naçizane yorumuma ilginç tepki oldu sizinkisi şuan
Okudum Allah kabul eder insallah19 - V Vavin niyeti; 18 Mart Cuma
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE
13 - @Saliha40 / SALİHA
15 -Sohrab / nick ile
16 -nursevdi / NURSEVEN
17 -Hali / ELİF
19 - V Vavin /
20 -goah / PINAR
22 - @rana20 / RABİA
23 -Aktif Lora / AYŞE
29 - @Mabellee / NESİBE
30 - @Tospaagtd / TUĞÇE
31 - @madammor / MERVE
34 - @Meva59 / nick ile
38 - @Cemoos / CEMİLE
39 - A Ajim aj / HATİCE
41- @Sevgicik / KEVSER
Konuyu cok fazla uzatmak ıstemıyorum, belkı yanlıs anlasılma oldu pixiee ama acikcasi bugun huzursuz oldum, daha once de katılmıstım dua gruplarına, yasın grubu ve salatı Tefrıcıye gruplarına katılmıstım, boyle bır durumla karsılamamamıstım, kendı dualarımı kendım yapmayı tercih edecegım bundan sonra, etiket listende bulunabilirim, birilerinin duaya ihtiyacı oldugunda seve seve okurum elımden geldıgınce..Kızlar yaptığım yanlış paylaşımdan dolayı sorun oldu ya cidden çok üzüldüm yazılanları okuyunca bugün aşırı bir kar vardı ve ben sabah 9dan beri disaridaydim fırsat bulup ofise gelip paylaşayım kızlar beklemesin derken ortalığı karistiridmbu gruptaki bir çok arkadasimi önceden tanıyorum uzin süredir birlikte birçok dua ettik. Ben şahsım adına 41 arkadaşımın hicbirinden şüphe duymuyorum şüphe uyandıranlarda bir süre sonra kendini belli ediyor ve eninde sonunda gruplara devam etmiyorlar. Aslında Sohrab arkadaşımız kendi icinin rahat etmesi adına sormuş soruyu RedGirl paylaşımı benim haramdan dolayı yanlış yaptığın için üzerine alındın haklı olarak. Lütfen birbirimizi üzmeyelim. Bir arkadaşım bana herkesin okuyup okumadigini nerden biliyorsun diye sorduğunda o onunla Allah arasında dedim herkesin bir niyeti derdi sıkıntısı vs var o yüzden iclerimiz rahat olsun kimse kimseye gucenmesin lütfen. Benden kaynaklı olması beni extra üzdü
19 - V Vavin niyeti; 18 Mart Cuma
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE
13 - @Saliha40 / SALİHA
15 -Sohrab / nick ile
16 -nursevdi / NURSEVEN
17 -Hali / ELİF
19 - V Vavin /
20 -goah / PINAR
22 - @rana20 / RABİA
23 -Aktif Lora / AYŞE
29 - @Mabellee / NESİBE
30 - @Tospaagtd / TUĞÇE
31 - @madammor / MERVE
34 - @Meva59 / nick ile
38 - @Cemoos / CEMİLE
39 - A Ajim aj / HATİCE
41- @Sevgicik / KEVSER
Okudum aminnn19 - V Vavin niyeti; 18 Mart Cuma
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE
13 - @Saliha40 / SALİHA
15 -Sohrab / nick ile
16 -nursevdi / NURSEVEN
17 -Hali / ELİF
19 - V Vavin /
20 -goah / PINAR
22 - @rana20 / RABİA
23 -Aktif Lora / AYŞE
29 - @Mabellee / NESİBE
30 - @Tospaagtd / TUĞÇE
31 - @madammor / MERVE
34 - @Meva59 / nick ile
38 - @Cemoos / CEMİLE
39 - A Ajim aj / HATİCE
41- @Sevgicik / KEVSER
Senlik bir durum değil canım. Şüpheye düşen katılmayacak. Sonuçta herkes kendi isteğiyle düzeni baştan bilerek katılıyor.Kızlar yaptığım yanlış paylaşımdan dolayı sorun oldu ya cidden çok üzüldüm yazılanları okuyunca bugün aşırı bir kar vardı ve ben sabah 9dan beri disaridaydim fırsat bulup ofise gelip paylaşayım kızlar beklemesin derken ortalığı karistiridmbu gruptaki bir çok arkadasimi önceden tanıyorum uzin süredir birlikte birçok dua ettik. Ben şahsım adına 41 arkadaşımın hicbirinden şüphe duymuyorum şüphe uyandıranlarda bir süre sonra kendini belli ediyor ve eninde sonunda gruplara devam etmiyorlar. Aslında Sohrab arkadaşımız kendi icinin rahat etmesi adına sormuş soruyu RedGirl paylaşımı benim haramdan dolayı yanlış yaptığın için üzerine alındın haklı olarak. Lütfen birbirimizi üzmeyelim. Bir arkadaşım bana herkesin okuyup okumadigini nerden biliyorsun diye sorduğunda o onunla Allah arasında dedim herkesin bir niyeti derdi sıkıntısı vs var o yüzden iclerimiz rahat olsun kimse kimseye gucenmesin lütfen. Benden kaynaklı olması beni extra üzdü
Canım yaşın yada Tefriciye önden gidilecek dualar değil. Bizim zikirler kısa olduğu için önden okunabiliyor ve bazen insanlar o kadar yoğun olabiliyor ki okudukları bir kişinin niyetini okuyabiliyor. Yani nasıl yanlışlık oldugunu yazdı zaten için rahat etsin bence düzenli bir şekilde okuyorum diyenin de bilemeyiz nasıl ne şekilde okuduğunu burda yazılanlara inanmak durumundayız ama bence bu olayda içini hizursuz edecek bir durum gerçekten yok.bak mesela dikkat etmemişsin sanırım C Calcifer arkadaşım canım kuzum dualarını hep önden okur ve ben paylaşım yapar yapmaz okudum der hani dakika konusu geçmiş ya o yüzden bu örneği verdim calcifer o gün geç yazsa yada yazmasa ben bilirim ki bir sıkıntısı vardır.Konuyu cok fazla uzatmak ıstemıyorum, belkı yanlıs anlasılma oldu pixiee ama acikcasi bugun huzursuz oldum, daha once de katılmıstım dua gruplarına, yasın grubu ve salatı Tefrıcıye gruplarına katılmıstım, boyle bır durumla karsılamamamıstım, kendı dualarımı kendım yapmayı tercih edecegım bundan sonra, etiket listende bulunabilirim, birilerinin duaya ihtiyacı oldugunda seve seve okurum elımden geldıgınce..
Okudum dualadim Allah kabul etsin.19 - V Vavin niyeti; 18 Mart Cuma
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @SUHAN/ nick ile
4 - @Kipa2008 / ÖZLEM
5 - @Assos32 / FİLİZ
6 -Nefes0858 / FERDA
7 -PiXiEE / FİLİZ
8 -RedGirl / nick ile
10 - @Sehrazat6 / FATMA
11 -Life light / ELİF
12 - @Tosun Pasa / MERVE