- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #17.461
Ben ilk defa dua grubuna katılıyorum sağolasın beni yönlendirdimCanım yaşın yada Tefriciye önden gidilecek dualar değil. Bizim zikirler kısa olduğu için önden okunabiliyor ve bazen insanlar o kadar yoğun olabiliyor ki okudukları bir kişinin niyetini okuyabiliyor. Yani nasıl yanlışlık oldugunu yazdı zaten için rahat etsin bence düzenli bir şekilde okuyorum diyenin de bilemeyiz nasıl ne şekilde okuduğunu burda yazılanlara inanmak durumundayız ama bence bu olayda içini hizursuz edecek bir durum gerçekten yok.bak mesela dikkat etmemişsin sanırım C Calcifer arkadaşım canım kuzum dualarını hep önden okur ve ben paylaşım yapar yapmaz okudum der hani dakika konusu geçmiş ya o yüzden bu örneği verdim calcifer o gün geç yazsa yada yazmasa ben bilirim ki bir sıkıntısı vardır. @RedGirl o şekilde yaptıysa dünkü niyeti hatırlamams olabiilir canım karıştırmış olabilir aylardır dua grubu yönetiyorum bugün ilk kez listeyi yanlış paylaştım. Çok uzun yazdım kimsenin başını sisirmek istemem bence için rahat olsun canim herkesin ihtiyacı var ki böyle gruplara katılıyorlar okumadan okudum deyip neden günaha girisin
Sonuçta bu dua kalpten yapılan bir şey. Rabbim niyetlerimizi isteklerimizi biliyor. İki arkadaşı da az çok tanıyorum ama dua topiğinde bu tarz olaylar olması konulara gölge düşürüyor. Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin