Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

kızlar sabah bugünün niyeti diye dünün niyetini paylaşmışım kusura bakmayın
Bu paylaşımdan sonra direk okudum yazanlar olmuş ve arkadaşlarımızdan bazıları niyetlerin tam okunup okunmadığı ile ilgili haklı olarak huzursuz olmuş . Dualarımızın niyetlerini okuyup bağışlamaya lütfen özen gösterelim. öyle yapan vardır diye demiyorum genel bir bilgilendirme yapmak adına bunu yazıyorum

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - SUHAN / nick ile

3 - hayalleriolankiz / ÖZGE

4 - K Kipa2008 / ÖZLEM

5 - Meybuz / FİLİZ

6 - Nefes0858 / FERDA

7 - PiXiEE / FİLİZ

8 - RedGirl / nick ile

9 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

10 - Sehrazat6 / FATMA

11 - Life light / ELİF

12 - Jawlensky / MERVE

13 - Saliha40 / SALİHA

14 - A anabel lee / ZÜBEYDE

15 - Sohrab / nick ile

16 - nursevdi / NURSEVEN

17 - Hali / ELİF

18 - Taze fasulye / ZEYNEP

19 - V Vavin /

20 - goah / PINAR

21 - begonvil1985 / İREM ilk niyeti

22 - R rana20 / RABİA

23 - Aktif Lora / AYŞE

24 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

25 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

26 - madamseker / VİLDAN

27 - M mavikelebeeek / SEMA

28 - C Calcifer / nick ile

29 - M MaviMabellee / NESİBE

30 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE

31 - Madammor / MERVE

32 - kavs-i kuzah / AYŞE

33 - M Meva59 annesi / nick ile

34 - M Meva59 / nick ile

35 - Tiniminimavihanim / ESRA

36 - Sadelikherseydir / KÜBRA

37 - ohbb / HANİFE

38 - Cemoos / CEMİLE

39 - A Ajim aj / HATİCE

40 - Asiltutku annesi / NESİBE

41- Sevgicik / KEVSER

Rabbim niyetinizi dualarinizi kabul etsin

PiXiEE Okudum canim

V Vavin arkadaşımıza nickiyle niyetleniyoruz değil mi canım

V Vavin goah niyetine okudum. rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Vallaha hiç sevmediğim bir sorgulama yaşadım durduk yere. Önceki listede de önden de gitmeyin geriden de gelmeyin diye tonla yazan ben şimdi boyle olunca tüm hevesim kaçtı vallaha...

Vallaha hiç sevmediğim bir sorgulama yaşadım durduk yere. Önceki listede de önden de gitmeyin geriden de gelmeyin diye tonla yazan ben şimdi boyle olunca tüm hevesim kaçtı vallaha...
Öyle düşünme canım uzun süredir dua gruplarında beraberiz öyle birşey yapacağını düşünmüyorum herkesin içinin rahat olması adına böyle birşey yazdım .
Yani genel bakacak olursak mesela bazen aynı okudum yazısını iki defa yazan arkadaşlarımızda oluyor. Herkesin ivininb rahat etmesi adına yazdım kırılma lütfen

Yanlıs anlamanızı istemem, acıklamanızı da okudum gunluk okuyorum dediniz. Msspare nın grubunda da mispare 10.15 te paylasim yaptı., sız 10.17 de okudum dıye bıldırım yaptınız, 2 dk da hepsını bitirmiş olamazsınız herhalde, o yuzden size onceden okuyup niyetleri sonradan mı bagıslıyorsunuz dedım sız gunluk okuyorum dediniz.. Sorgulama haddimize deıl fakat tuhaf geldi bu durum..

18 mart cuma günü vavin ve pınar hanımlara okudum.. Allah dualarına icabet etsin

İki arkadaşımıza da okudum PiXiEE
Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin hanımlar size.

Tekrar tekrar açıklama yapmak sinir bozucu da olsa yazacağım. 2 tane bebeğim var ve onlar ne zaman uyursa o zaman rahatça önce Kur-an imi okuyorum sonra tesbihimi çekiyorum. Bugün 6 da kalktılar eşimi 7 de yolladım ve çocuklar uykuya geçmek isteyince abdeslendim kuranimi zikirmatigimi aldım oturdum. Sonuçta her gün ne kadar ne çekeceğimiz belli. Başladım günlük yapmam gerekenleri yapmaya. Onlar uyanana kadar hepsi bitti zaten. Sonra da etiketler geldi niyetleri okuduklarımı tek tek sayarak dualadim etikete dualadim diye de yazdım.
Ayrıca dün de hiç durmadiklari için taa aksam okuduğumu yazdım. Hatta msspareninkini ertesi sabah yani bugün bitirip dualadim. Sabahki okunanlar etiketine yetişsin istedim.
Önceden okumuş olsam bir akşam bir sabah bir başka saatte bildirim atmam. Her gün anlık etiket gelince atar kapatırım.
Dikkat edilecekse tek bir yoruma değil tüm yorumlara bakmak lazım

İnsanlık hali olabilecek şeyler bunlar. bir daha okursun olur biter. Fazla okumadan zarar gelmez

RedGirl canım olabilir bende diger grupta bir karisiklik yaptim olabilir. Kacmasin hevesin
Ay karışıklığı ben yapsam tamam da olmayan şey üstüme kaldı ona üzüldüm. Sen beni biliyorsun salavat grubum var zaten benim geç kalsam en fazla 10 dakika o da çocuklardan dolayı oluyor. Salacak biri olsam ben de yapmam bu işi çünkü herkese hakim olmak zaten yeterince zor.

E
Dünkü liste bu ama
Evet, biliyorum Ben listedeki herkes için daha önce okuyup bitirmiştim. Şimdi karışıklık olmasın diye her gün niyetler paylaşılınca duasını yapıyorum. Dün kandil yoğunluğundan dolayı okunup okumadığını teyit için aynı listenin paylaşıldığını düşündüm ve okudum yazdım

Teşekkür ederim canım en azından grup kuran kişi olarak senin bunu bilmen içime rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…