- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.661
Allah razi olsun hepinizdenGeçmiş olsun canim benim Ya Şafi esmasini okurum Seher teyze için Allah şifa versin
sirada Merve için okuyacağız canim duasını paylasmadi ama duası neyse onun için diye niyet alıp okuyabilirsinBen siradaki arkadasa okuyacagm smdi.
Okudum kuzumAllah kabul etsin insallahOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: FUNDA
OKUMADA SON GÜN: ÇARŞAMBA AKŞAMI
@casual woman
Funda duası;
Duam; cıkmış olduğum evlilik yolunda bana kolaylıklar nasip et Rabbim. Mutlu huzurlu sağlıklı bol bereketli bir yuvam olsun hergunumuz birbirinden güzel geçsin InsaAlalh ve bütün törenleri mi düğünümü içimize sindir en güzellerinden nasip et Allahım. Annemin sağlığıyla bizi sinama ona sifa ver rabbim bütün hastalara
@Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
@Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
@casual woman
M mer_4260
@yalutserkan
ayseMsb
H M
@15yusra11
Yok canim bir kez okumuş oldun
Amin cumlemizin InsaAllah Allah razi olsunAllah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin
Biraz daha iyi gibi canim yarin flim cekincek.. agridan gidemedi. Hastaneden yeni cikmisti yarin insallah daha iyi olurds gider.H M canim annen için 100 Ya Şafi Celle Celaluhu esmasini okudum Allah şifa versin şimdi durumu nasıl
InsaAllah canim çok iyi olur ağrıları gecer Allahım sifa versin...Amin canim senden de Allah razi olsunBiraz daha iyi gibi canim yarin flim cekincek.. agridan gidemedi. Hastaneden yeni cikmisti yarin insallah daha iyi olurds gider.
Allah razi olsun dua eden dilleriniz drrt gormesin
Allah şifa versin inşallah canım. okudum.Biraz daha iyi gibi canim yarin flim cekincek.. agridan gidemedi. Hastaneden yeni cikmisti yarin insallah daha iyi olurds gider.
Allah razi olsun dua eden dilleriniz drrt gormesin