- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.641
Cuel arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ:Cuel
OKUMADA SON GÜN : CARSAMBA AKSAMI
Cuel duası;
Sıranın bana gelmesine çok sevindim dualarınıza o kadar çok ihtiyacım varki. Benim duam küçük kızım 2 yaşında bişey atmış ağzına hastanedeyiz şuan yatış yapıcaz ciğerine yerleşmiş küçük bişey sabahtan operasyonu gerçekleşecek alıcaklar, o operasyon çok güzel gerçekleşsin inşallah sorunsuz olsun bitsin. Rabbim herşeyden önce evlerimize sağlık, huzur, mutluluk, birlik, dirlik, beraberlik bereket nasip etsin. Rabbim çocuk isteyen herkese çocuk nasip etsin. Hepimizin duaları tez zamanda kabul olsun inşallah
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
@casual woman
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Okuyacagim canim birazdanUmut_2019 okumayanlar
@Cuel(sonra okuyacak )
ayseMsb
ftemiz okumayanlar
byebyeblackbird
@Cuel(sonra okuyacak )
@casual woman
ayseMsb
Cuel için okumayanlar
byebyeblackbird
@Cuel(sonra okuyacak )
M mer_4260
@casual woman
H M
Nasıl oldu canım kizinAllah hepinizden razı olsun kızlar
Kızlar okumayanlar akşama okuyup bitirsin lütfenUmut_2019 okumayanlar
@Cuel(sonra okuyacak )
ayseMsb
ftemiz okumayanlar
byebyeblackbird
@Cuel(sonra okuyacak )
@casual woman
ayseMsb
Cuel için okumayanlar
byebyeblackbird
@Cuel(sonra okuyacak )
M mer_4260
@casual woman
Funda kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: FUNDA
OKUMADA SON GÜN: ÇARŞAMBA AKŞAMI
@casual woman
Funda duası;
Duam; cıkmış olduğum evlilik yolunda bana kolaylıklar nasip et Rabbim. Mutlu huzurlu sağlıklı bol bereketli bir yuvam olsun hergunumuz birbirinden güzel geçsin InsaAlalh ve bütün törenleri mi düğünümü içimize sindir en güzellerinden nasip et Allahım. Annemin sağlığıyla bizi sinama ona sifa ver rabbim bütün hastalara
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
@casual woman
M mer_4260
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Tamam canimEve geçince okurum
Geçmiş olsun canim benim Ya Şafi esmasini okurum Seher teyze için Allah şifa versinKizlar annem cok rahatsiz 1 er fatiha okurmusunuz.. adi seher..
uzaktayim hemen gidemiyorum da yanina.. cok uzgunum..