- 7 Şubat 2014
- 2.002
- 2.862
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.741
Canım şuan ya fettah çekiyoruz ilerleyen zamanda katılırım ben şimdilik listede olmayayım teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canim niyetini ve ismini özelden yazar mısın banaCanim kardeşimi de dahil edebilir miyiz yeni listeye
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahTiniminimavihanim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
Nefes0858
Umut_2019
goah
@sunpineapple
@Sare6 - @Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
@agustos72
Jawlensky
aypare ackerman
@SUHAN
RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
@Aktif Lora
@Buralardutluuugdu
@N u r
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
@kavs-i kuzah
Okudum canim@madammor için okumayanlar 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Cookiie
Cookiie için okumayanlar 28 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
@zeynepmuratselo
@sunpineapple
@zeynepmuratselo – eşi
@zeynepmuratselo – eşi 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)
@zeynepmuratselo
@sunpineapple
@zeynepmuratselo – eşi
M MaviMabellee 2 Mart Çarşamba okunacak (1750 tane)
@zeynepmuratselo
Umut_2019
@sunpineapple
@Bidar Sultan
V Vavin
aypare ackerman
@Aktif Lora
@zeynepmuratselo – eşi
@kavs-i kuzah
Okudum canimTiniminimavihanim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
Nefes0858
Umut_2019
goah
@sunpineapple
@Sare6 - @Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
@agustos72
Jawlensky
aypare ackerman
@SUHAN
RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
@Aktif Lora
@Buralardutluuugdu
@N u r
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
@kavs-i kuzah
Zeynep Murat Selo için okudum canimkimin yerine okudun canım ona göre eksilticem listeden
PiXiEE canım günlük takip edemiyorum internet paketim her zaman olmuyor. o yüzden maalesef katılamayacağım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.
NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Elfzehra
@greyfurt
@hmtbssrra
@orjinal19
@ASSOSyal
@Ysf42
@Migim
@Emma3
@Magnifiaque
@Onyilsonra_
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@kizkizakiz
@Birdiyetmeselesi
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@hapiness_123
@SoLeiL12
@Merayyy
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@Asimisa
@Hasretim30
@Maviay
T There is Hope
@bsra61
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@coconatt
BlueBerry4268
@evhayalim
@sepulik
@Kirazxyz
@selef0111
@MaviKuplik
@Sevgicik
@Hemsirecik
Balanne26
@Celikkf
@Asiltutku
okudum, Gözlerim doldu niyetlenirken, Rabbim kabul etsinTiniminimavihanim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)
Esra kulun için
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
Nefes0858
Umut_2019
goah
@sunpineapple
@Sare6 - @Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
@agustos72
Jawlensky
aypare ackerman
@SUHAN
RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
@Aktif Lora
@Buralardutluuugdu
@N u r
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
@kavs-i kuzah
evet canım BlueBerry4268 oldu yeni ismi@Mavera4268 (etiketini bulamadım ismini mi değiştirdi? Bugün onun günüydü okudum dualadim Allah kabul etsin)