- 27 Mart 2019
- 29.000
- 103.539
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.421
Allah razı olsun arkadaşımKızlar diğer dua grubundanMssPARE arkadaşin yakını için çok acil Ya şafi okunuyor müsait olan var ise okuyabilir mi. Okuyunca arkadaşı da etiketler misiniz rica etsem
Ben okumuştum canım, bildirim de yaptım, kalabalığız gözünden kaçmıştırZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
Sareben
5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)
Sareben
@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi okunacak (1750 tane)
Umut_2019
goah
@Bidar Sultan
nursevdi
begonvil1985
aypare ackerman
Aktif Lora
Sareben
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Nefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
Gören işiten bilen Yüce Yaradanım sen günahlarımızı bağışla bizi affet. Binlerce kere şükürler olsun hamilelik duygusunu bana nasip ettin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde oğlumu kucağıma almamı nasip et doğumumu kolaylaştır isteyen emek eden tüm güçlü kadınlara da annelik duygusunu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim..
Benim için okuyan dua eden arkadaşlarımında ne dileği varsa kabul et hepsinden Allah razı olsun
Umut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak (1750 tane)
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davalarında en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı ve hakkını alıp tahsil etmeyi nasip eyle Amin Amin Amin
nefes için okudum Allah kabul etsinNefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
Gören işiten bilen Yüce Yaradanım sen günahlarımızı bağışla bizi affet. Binlerce kere şükürler olsun hamilelik duygusunu bana nasip ettin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde oğlumu kucağıma almamı nasip et doğumumu kolaylaştır isteyen emek eden tüm güçlü kadınlara da annelik duygusunu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim..
Benim için okuyan dua eden arkadaşlarımında ne dileği varsa kabul et hepsinden Allah razı olsun
PiXiEE komşusu
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
i p e k
R rana20
Z zeynepmuratselo – eşi
@Mavera4268 -BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Okudum cnmUmut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davalarında en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı ve hakkını alıp tahsil etmeyi nasip eyle Amin Amin Amin
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
geliyor canım. akşamları bebekle ilgilendiğim için tlfna pek bakamıyorumCanım etiketlerim geliyor mu?PiXiEE
Okudum canım Allah kabul etsinUmut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Bana etiket düsmüyor ben listede yokum nedenUmut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
sen okumuştun bu arkadaşa canım okuyanları etiketlemiyorum tekrar tekrar okumadın bilgisi gitmesin boş yere diyeBana etiket düsmüyor ben listede yokum neden
Canim kendimi göremedim.. Bir sorun mu olduUmut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Anladim canim ben tüm listeyi etiketledin sandim.sen okumuştun bu arkadaşa canım okuyanları etiketlemiyorum tekrar tekrar okumadın bilgisi gitmesin boş yere diye