- 23 Mayıs 2020
- 7.842
- 17.131
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.381
Gelmiş ama hala banlı görünüyorZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
Sareben
5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
@Bidar Sultan
aypare ackerman
Sareben
Z zeynepmuratselo – eşi
KIZLAR BUGÜN BİTİREBİLİR MİSİNİZ EPEY GERİDEN GİDİYORUZ. ARKADAŞLARIN DUALARI BEKLEMESİN
evetGelmiş ama hala banlı görünüyor
Arkadaş, katilmayi cok istedi diye cikabilirdim hem sayıda değişiklik olmamış olurdu. Düzenli okudum zaten her gün. Kaldığım yerden devam edebilirdi diye düşündüm.
listeyi tamamlayıp tamamlamayacağı belli olmadığı için yazmadım listeye canım. işe girme durumu varmış işe girerse de okuyamayabilirmişArkadaş, katilmayi cok istedi diye cikabilirdim hem sayıda değişiklik olmamış olurdu. Düzenli okudum zaten her gün. Kaldığım yerden devam edebilirdi diye düşündüm.
Ama sana uymazsa devam ederim yine
canım 5 528mucizemmm niyetine okumuş muydunuz onu görmedim ben sanırımBtlaydnz23 arkadasımın nıyetıne esim ve ben okudum rabbım kabul etsın inşallah
tospaagtd için eşimle okumustuk canım5 528mucizemmm İÇİN EŞİM VE BEN OKUDUK CANIM ALLAH KABUL ETSN İNŞALLAH
@Btlaydnz23 için bildirim yapmıştın daha önce canım ukudu olarak yazmışım seni ve eişini. yeni bildirimin 5 528mucizemmm için miydi acabaBtlaydnz23 arkadasımın nıyetıne esim ve ben okudum rabbım kabul etsın inşallah
Liste bazen çok karışık gibi geliyor bazen bana canım. Ya da ben mi bir türlü çözemedim. Sürekli geçmiş sayfaları okuyorum bugün sıra kimdeydi diye ?listeyi tamamlayıp tamamlamayacağı belli olmadığı için yazmadım listeye canım. işe girme durumu varmış işe girerse de okuyamayabilirmiş
bazen bende karıştırıyorum canım :) haklısın bazı arkadaşlar ileri günleri de paylaşmamı istediği için toplu paylaşım yaptım. bu sekilde senin gibi karıştıran bir kaç arkadaşımız daha oldu. her sabah yada akşam üzeri işten çıkmadan önce o günün niyetini paylaşıcam bundan sonra karışıklık olmaması için. pazar gününe kadar olan listeyi daha önce paylaşmıştım. bundan sonra günlük niyetleri paylaşıcam karışıklık olmasın diye.Liste bazen çok karışık gibi geliyor bazen bana canım. Ya da ben mi bir türlü çözemedim. Sürekli geçmiş sayfaları okuyorum bugün sıra kimdeydi diye ?
Günlük belli bir saatte bugün bu arkadaşa okuyoruz desen biz de geçmiş sayfaları okuyarak zaman kaybetmesek olmaz mı canım?
Diğer dua gruplarındaki şekilde yapılıyor ve zorlanilmiyor bulmakta. Ya da ben mi anlamadım burayı bilemedim
Z zeynepmuratseloZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
Sareben
@Bidar Sultan
Sareben
@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi okunacak (1750 tane)
Umut_2019
goah
@Bidar Sultan
nursevdi
begonvil1985
Morrmeneksee
aypare ackerman
SUHAN
Aktif Lora
Sareben
@Mavera4268 -BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Btlaydnz ve nefes ıcın okudum canımZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
Sareben
@Bidar Sultan
Sareben
@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi okunacak (1750 tane)
Umut_2019
goah
@Bidar Sultan
nursevdi
begonvil1985
Morrmeneksee
aypare ackerman
SUHAN
Aktif Lora
Sareben
@Mavera4268 -BlueBerry4268
kavs-i kuzah