Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

lütfen kusura bakma canım sonraki liste için not not aldım ismini

Arkadaş, katilmayi cok istedi diye cikabilirdim hem sayıda değişiklik olmamış olurdu. Düzenli okudum zaten her gün. Kaldığım yerden devam edebilirdi diye düşündüm.
Ama sana uymazsa devam ederim yine
listeyi tamamlayıp tamamlamayacağı belli olmadığı için yazmadım listeye canım. işe girme durumu varmış işe girerse de okuyamayabilirmiş

listeyi tamamlayıp tamamlamayacağı belli olmadığı için yazmadım listeye canım. işe girme durumu varmış işe girerse de okuyamayabilirmiş
Liste bazen çok karışık gibi geliyor bazen bana canım. Ya da ben mi bir türlü çözemedim. Sürekli geçmiş sayfaları okuyorum bugün sıra kimdeydi diye ?
Günlük belli bir saatte bugün bu arkadaşa okuyoruz desen biz de geçmiş sayfaları okuyarak zaman kaybetmesek olmaz mı canım?
Diğer dua gruplarındaki şekilde yapılıyor ve zorlanilmiyor bulmakta. Ya da ben mi anlamadım burayı bilemedim

bazen bende karıştırıyorum canım :) haklısın bazı arkadaşlar ileri günleri de paylaşmamı istediği için toplu paylaşım yaptım. bu sekilde senin gibi karıştıran bir kaç arkadaşımız daha oldu. her sabah yada akşam üzeri işten çıkmadan önce o günün niyetini paylaşıcam bundan sonra karışıklık olmaması için. pazar gününe kadar olan listeyi daha önce paylaşmıştım. bundan sonra günlük niyetleri paylaşıcam karışıklık olmasın diye.
hatta bu günü sabah paylaşmıştım tekrar paylaşayım

Nefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
Gören işiten bilen Yüce Yaradanım sen günahlarımızı bağışla bizi affet. Binlerce kere şükürler olsun hamilelik duygusunu bana nasip ettin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde oğlumu kucağıma almamı nasip et doğumumu kolaylaştır isteyen emek eden tüm güçlü kadınlara da annelik duygusunu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim..
Benim için okuyan dua eden arkadaşlarımında ne dileği varsa kabul et hepsinden Allah razı olsun
PiXiEE komşusu

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

Nefes0858

Umut_2019

sunpineapple

Sehrazat6

@Bidar Sultan

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

Morrmeneksee

PiXiEE

Jawlensky

aypare ackerman

SUHAN

RedGirl

Eymen-in Clnar-in Annesi

Aktif Lora

Sareben

Migrenben

i p e k

R rana20

Z zeynepmuratselo – eşi

@Mavera4268 - BlueBerry4268

kavs-i kuzah

Z zeynepmuratselo
İçin okudum..
Allah dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…