- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.401
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önden gidenler karıştırıyor aslındaListe bazen çok karışık gibi geliyor bazen bana canım. Ya da ben mi bir türlü çözemedim. Sürekli geçmiş sayfaları okuyorum bugün sıra kimdeydi diye ?
Günlük belli bir saatte bugün bu arkadaşa okuyoruz desen biz de geçmiş sayfaları okuyarak zaman kaybetmesek olmaz mı canım?
Diğer dua gruplarındaki şekilde yapılıyor ve zorlanilmiyor bulmakta. Ya da ben mi anlamadım burayı bilemedim
5 528mucizemmm için okudum bittiZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
Sareben
5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
@Bidar Sultan
aypare ackerman
Sareben
Z zeynepmuratselo – eşi
KIZLAR BUGÜN BİTİREBİLİR MİSİNİZ EPEY GERİDEN GİDİYORUZ. ARKADAŞLARIN DUALARI BEKLEMESİN
Allah razı olsunbazen bende karıştırıyorum canım :) haklısın bazı arkadaşlar ileri günleri de paylaşmamı istediği için toplu paylaşım yaptım. bu sekilde senin gibi karıştıran bir kaç arkadaşımız daha oldu. her sabah yada akşam üzeri işten çıkmadan önce o günün niyetini paylaşıcam bundan sonra karışıklık olmaması için. pazar gününe kadar olan listeyi daha önce paylaşmıştım. bundan sonra günlük niyetleri paylaşıcam karışıklık olmasın diye.
hatta bu günü sabah paylaşmıştım tekrar paylaşayım
Okudum Allah kabul etsinNefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
Gören işiten bilen Yüce Yaradanım sen günahlarımızı bağışla bizi affet. Binlerce kere şükürler olsun hamilelik duygusunu bana nasip ettin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde oğlumu kucağıma almamı nasip et doğumumu kolaylaştır isteyen emek eden tüm güçlü kadınlara da annelik duygusunu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim..
Benim için okuyan dua eden arkadaşlarımında ne dileği varsa kabul et hepsinden Allah razı olsun
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
@RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
@Saliha40
i p e k
@rana20
@Hogwartss
Z zeynepmuratselo – eşi
@Mavera4268 - BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Okudum canimZ zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
Sareben
5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)
Sareben
@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi okunacak (1750 tane)
Umut_2019
goah
@Bidar Sultan
nursevdi
begonvil1985
aypare ackerman
Aktif Lora
Sareben
BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Okudum, Allah kabul etsinNefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
Gören işiten bilen Yüce Yaradanım sen günahlarımızı bağışla bizi affet. Binlerce kere şükürler olsun hamilelik duygusunu bana nasip ettin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde oğlumu kucağıma almamı nasip et doğumumu kolaylaştır isteyen emek eden tüm güçlü kadınlara da annelik duygusunu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim..
Benim için okuyan dua eden arkadaşlarımında ne dileği varsa kabul et hepsinden Allah razı olsun
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
@RedGirl
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
i p e k
@rana20
Z zeynepmuratselo – eşi
@Mavera4268 - BlueBerry4268
kavs-i kuzah
Nefes için okudum.Nefes0858 niyeti; 1 Şubat Salı okunacak (1750 tane)
Adım Ferda
Bismillahirahmanirahim
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985