- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.481
KIZLAR OKUYACAGIMIZ SAYI GENE DEĞİŞTİ KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI 76 TANE OKUYACAK LUTFEN SAYILARA DIKKAT EDELIM
OKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: OYA
OKUMADA SON GÜN: PAZAR SABAHI
Luluuu94 duası;
İsmim Oya
Allah'ım Sen herşeyin en iyisini bilensin eşime hayırlı iş kapıları nasip eyle buradan daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle cümlemize
Kalbimizde muhabbetini arttır maddi manevi bütün hastalıklar dan koru inşallah
Amin
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun kızlar
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Mine kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahOkudum canım Allah kabul etsin inşallah dualarını
Oya kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahİsmim Oya
Allah'ım Sen herşeyin en iyisini bilensin eşime hayırlı iş kapıları nasip eyle buradan daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle cümlemize
Amin
Oya için okudum Rabbim kabul eylesin hepimizin duasını inşOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: OYA
OKUMADA SON GÜN: PAZAR SABAHI
Luluuu94 duası;
İsmim Oya
Amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Okudum insallah Rabbim muradina nail eylesinİsmim Oya
Amin
Oya kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah
Oya için okudum Rabbim kabul eylesin hepimizin duasını inş
Amin inşallah Allah razı olsun kızlarOkudum insallah Rabbim muradina nail eylesin
Tamam canimTamam canm okuyup bildireceğim
Elçin için okudum.Luniss (Elçin) okumayanlar (eski dua sayisina gore Elcin icin okumayanlar 77 tane okuyacak )
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir okumayanlar(71 tane okunacak)
byebyeblackbird
Cuel
M mer_4260
ayseMsb
Luniss (Elçin) okumayanlar (eski dua sayisina gore Elcin icin okumayanlar 77 tane okuyacak )
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir okumayanlar(71 tane okunacak)
byebyeblackbird
Cuel
M mer_4260
ayseMsb
Amin canim cumlemize InsaAllah ❤Okudum cnm Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın
Allah razı olsun kuzum şükrünü de yaşatsın insallah