- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.521
Allah razı olsun canım
Cumlemizden canim insaAllahAllah razı olsun canım
Tamam kuzum sağol Allah razı olsun
İsmim AlmılaNamaria duani paylasir misin canim
Lulu ve namaria icin okuyorum kuzumNamaria duani paylasir misin canim
Okudum kuzum ben Allah kabul etsin :)15yusra11 canim yeni arkadaşa geçtik Almıla icin 66 tane okuyacaksin
Canim lulu ve namaria için mi okudunOkudum kuzum ben Allah kabul etsin :)
Evet kuzum onlar eksikti benim sanırım dün ve bugün okumamıştım okudumCanim lulu ve namaria için mi okudun
Tamam canimEvet kuzum onlar eksikti benim sanırım dün ve bugün okumamıştım okudum
15yusra11 canim yeni arkadaşa geçtik Almıla icin 66 tane okuyacaksin
Canim geçtik etiket yaptım seni Almıla arkadaşımız için 66 tane okuyacaksinTamam o zaman bekliyorum şuan :) Yeni kişiye geçince etiketlersin canm görmem yoksa
Tamam canim Almıla için okudun değil miOkudu
Okudum canm Rabbim kabul etsin insAllah
Almila kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: ALMILA
OKUMADA SON GÜN: PAZARTESI SABAHI
Namaria duası
İsmim Almıla
Duam Rabbim Leyla kızı Almıla'nın sıkıntılarının tez zamanda açılmasını nasip eyle Borçlarından bir an önce kurtulmasını ve dünyada ahirette afiyette olmasını nasib eyle burda dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın da dualarını hayırlısı ile nasip eyle amin amin amin Elhamdülillahi Rabbil Alemin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
@casual woman
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Tamam canim Almıla için okudun değil mi
Canım sana okudum siteye giremedim kusura bakmaKafiyesizsiir okumayanlar (71 tane okunacak)
byebyeblackbird
Luniss
ftemiz
Cuel
M mer_4260
@casual woman
yalutserkan
ayseMsb