- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.441
Ya canım Allah razı olsun
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah dualarınıOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 71 TANE OKUYACAK Yalnızca dua sahibi 77 tane okuyacak
DUA OKUNACAK KİŞİ:MİNE
OKUMADA SON GÜN: CUMA AKŞAMI
Kafiyesizsiir duasi;
Ismim Mıne
Duam:Allah'ım vücudumda bulunan tüm hastalıklara şifa ver anneme babama abime yegenlerime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat nasip eyle abime ve babama hayırlı bol kazançlar nasip eyle.
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayirli olan iki cihanda da razi olacağın hayırlı gönlüme göre eş adayıyla evlenip yuvami kurmami cocuklarimin olmasını nasip eyle Amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
@ftemiz
Cuel
M mer_4260
@casual woman
@yalutserkan
ayseMsb
H M
ALLAH RAZI OLSUN canım benim. Ben tamamlardım.
Sağol canım benim Allah razı olsun
Kuzum size de zor olur sonra okuması birikir çünkü Ben tamamlarim InsaAllah ❤ALLAH RAZI OLSUN canım benim. Ben tamamlardım.
Sizlerden de Allah razi olsun kizlar ❤Sağol canım benim Allah razı olsun
Tamam canim bir bakayım eski sayfalara sana yazarım insaAllahKafiyesizsiir canim okumadiklarimin niyetine kac tane okuyacagim. Onlara da okuyayim.
Aynen canim yazda ben de okuyayim arkadaslara.Tamam canim bir bakayım eski sayfalara sana yazarım insaAllah
Canim Fatoş için 100 tane , Gamze için 83 tane, Elçin için 77 tane okuyacaksin kuzum sen istiyorsun diye yazdım ama okumasanda olur Allah razi olsun çok güzel dusunmussun zorlanirsan yardım ederim okumana❤ama dedigim gibi istiyorsan oku ❤Aynen canim yazda ben de okuyayim arkadaslara.
Yok yok insallah okuyacaģim arkadaslarada..Canim Fatoş için 100 tane , Gamze için 83 tane, Elçin için 77 tane okuyacaksin kuzum sen istiyorsun diye yazdım ama okumasanda olur Allah razi olsun çok güzel dusunmussun zorlanirsan yardım ederim okumana❤ama dedigim gibi istiyorsan oku ❤
Estağfurullah canim ağzına sağlıkYok yok insallah okuyacaģim arkadaslarada..
Sagol canim zahmet verdim.
Rabbim kabul eylesin okudum insallah.Canim Fatoş için 100 tane , Gamze için 83 tane, Elçin için 77 tane okuyacaksin kuzum sen istiyorsun diye yazdım ama okumasanda olur Allah razi olsun çok güzel dusunmussun zorlanirsan yardım ederim okumana❤ama dedigim gibi istiyorsan oku ❤
Amin canim ağzına sağlıkRabbim kabul eylesin okudum insallah.