- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.421
Amin canim inşaAllah ❤Okudum Kafiyesizsiir canım Rabbim kabul eylesin hepimzin duasının oldu şükrünü yaşatsın inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim inşaAllah ❤Okudum Kafiyesizsiir canım Rabbim kabul eylesin hepimzin duasının oldu şükrünü yaşatsın inşaAllah
OKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : 77 Yalnızca dua sahibi 76 tane okuyacak
DUA OKUNACAK KİŞİ:ELÇİN
OKUMADA SON GÜN: PERŞEMBE SABAHI
Kendime okudum kuzum ben :)
Luniss Duası;
İsmim Elçin , duam Allah’ım sen bize hayırlısıyla anne baba olabilmeyi nasip et hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip et evlatsızlıkla imtihan etme evlat hasreti çeken anne baba olmak isteyen herkese de hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et annemi sağlıkla basımızdan eksik etme yuvamızda huzuru bereketi daim kıl rabbim buradaki tüm arkadaşlarımın da dualarını hayırlısıyla kabul et Allah’ım amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
Elçin arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : 77 Yalnızca dua sahibi 76 tane okuyacak
DUA OKUNACAK KİŞİ:ELÇİN
OKUMADA SON GÜN: PERŞEMBE SABAHI
Luniss Duası;
İsmim Elçin , duam Allah’ım sen bize hayırlısıyla anne baba olabilmeyi nasip et hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip et evlatsızlıkla imtihan etme evlat hasreti çeken anne baba olmak isteyen herkese de hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip et annemi sağlıkla basımızdan eksik etme yuvamızda huzuru bereketi daim kıl rabbim buradaki tüm arkadaşlarımın da dualarını hayırlısıyla kabul et Allah’ım amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
Masallah canimCnm okudum hatta ilk günü okudum ama yazamadım Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın
Tamm canim insallah.OKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 71 TANE OKUYACAK Yalnızca dua sahibi 77 tane okuyacak
DUA OKUNACAK KİŞİ:MİNE
OKUMADA SON GÜN: CUMA AKŞAMI
Kafiyesizsiir duasi;
Ismim Mıne
Duam:Allah'ım vücudumda bulunan tüm hastalıklara şifa ver anneme babama abime yegenlerime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat nasip eyle abime ve babama hayırlı bol kazançlar nasip eyle.
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayirli olan iki cihanda da razi olacağın hayırlı bir eş adayıyla evlenip yuvami kurmami cocuklarimin olmasını nasip eyle Amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
Tamam canım inşallahKIZLAR OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI YENI BIR ARKADAŞIMIZ DAHA KATILDI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 71 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI 77 TANE OKUYACAK
B Bademmm388 byebyeblackbird Luniss
Kafiyesizsiir Luluuu94 Namaria Umut_2019 ftemiz Cuel M mer_4260
Rainbow Peace yalutserkan
ayseMsb H M
KIZLAR OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI YENI BIR ARKADAŞIMIZ DAHA KATILDI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 71 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI 77 TANE OKUYACAK
B Bademmm388 byebyeblackbird Luniss
Kafiyesizsiir Luluuu94 Namaria Umut_2019 ftemiz Cuel M mer_4260
Rainbow Peace yalutserkan
ayseMsb H M
Rabbim senin karsina guzel insanlar çikarsin insallah mine canim. Duami ettim kabul etsin insallah.OKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 71 TANE OKUYACAK Yalnızca dua sahibi 77 tane okuyacak
Kafiyesizsiir duasi;
Ismim Mıne
Duam:Allah'ım vücudumda bulunan tüm hastalıklara şifa ver anneme babama abime yegenlerime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat nasip eyle abime ve babama hayırlı bol kazançlar nasip eyle.
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayirli olan iki cihanda da razi olacağın hayırlı gönlüme göre eş adayıyla evlenip yuvami kurmami cocuklarimin olmasını nasip eyle Amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
OKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
Kafiyesizsiir duasi;
Ismim Mıne
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayirli olan iki cihanda da razi olacağın hayırlı gönlüme göre eş adayıyla evlenip yuvami kurmami cocuklarimin olmasını nasip eyle Amin
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
Allah razi olsun canim çok sagolRabbim senin karsina guzel insanlar çikarsin insallah mine canim. Duami ettim kabul etsin insallah.
Yeni arkadaşa geçince ekleyim canim seni dekatılabilir miyim bende gec mi kaldım?
Yeni arkadaşa geçince ekleyim canim seni de