- 26 Nisan 2019
- 4.455
- 6.600
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.221
BEnde 1000 alıyorumKalan 3000 sanırım 1000 alıyorum
Kalan :1000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnde 1000 alıyorumKalan 3000 sanırım 1000 alıyorum
Tmm etiket yapinca gorebilecekmiyimAdınızı not aldım yeni liste olursa ekleyecegim bu listemiz bitti
Benide eklermisinPazartesi günü olur yeni liste büyük ihtimal
Netim bitecek çünkü
Tabi ki yeni listede ekliyorumBenide eklermisin
Pazar günü yeni liste olacak topigi takibe alınTmm etiket yapinca gorebilecekmiyim
Life light burcusami begonvil1985 nursevdi PiXiEE kızlar Umut_2019 Sahire Gökçe için aldığınız sayıları bugün içinde okuyup bitirebilir misiniz duası gecikti baya hepinizden Allah razi olsunUmut_2019 canım senin için okuyup okumadığını haber alamadığım iki arkadaş yerine kızlarla paylastik senin dua nda bitti canim Allah kabul etsin gecikme için kusura bakma hakkını helal et
Canım ben dün 2bini okudum bitirdim yazmamış mıyımLife light burcusami begonvil1985 nursevdi PiXiEE kızlar Umut_2019 Sahire Gökçe için aldığınız sayıları bugün içinde okuyup bitirebilir misiniz duası gecikti baya hepinizden Allah razi olsun
Ben bitirdim cnm dün yazmamisim, az önce okudum da kac eksik varsa okuyalım ben yardım ederimLife light burcusami begonvil1985 nursevdi PiXiEE kızlar Umut_2019 Sahire Gökçe için aldığınız sayıları bugün içinde okuyup bitirebilir misiniz duası gecikti baya hepinizden Allah razi olsun
Allah hepinizden razı olsun ben de sizler için dua ettim ediyorum. çok teşekkür ediyorum Allah ne muradınız varsa versin. Beni de bu yaşadığım zulümden kurtarsın.Kızlar arkadaşımız için kişi başı herkes
1000 Ya Fettah okuyacak
100 Tane Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr duası okunacak
Bu iki duaya niyet edip başlayalım Allah razi olsun
Bu aşağıda yazacağım duaları da okumak isteyen okusun
100 ihlas ya da 100 Fatiha süresi ya da bu süreler yerine bir fetih bir yasin suresi okumak isteyen de okuyabilir
Kibariyenin Annesi ;
Duası;
Nişanlısının ve kendisinin yaşadığı sıkıntılar geçsin feraha çıksınlar nisanlisina ve kendisine Şafi ismin hürmetine şifa ver ikisinin üzerindeki belalar kalksın yuvalarını kurup huzurlu mutlu sağlıklı yaşasınlar kötü insanlar onlardan uzak eyle Amin
burcusami OKUDU
Life light OKUDU
begonvil1985 l OKUDU
Kafiyesizsiir
honeymilkkk
nursevdi OKUDU
PiXiEE OKUDU
Tamam çok tşkler beklemedeyimyalutserkan hoş geldin tekrar yeni liste için ekliyorum adını