- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.261
Sağol canim Allah razi olsun honeymilkkk burcu ya okudun değil miKafiyesizsiir aldığım 3 bini okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim Allah razi olsun honeymilkkk burcu ya okudun değil miKafiyesizsiir aldığım 3 bini okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Evet cnm sonradan okudum msjınıSağol canim Allah razi olsun honeymilkkk burcu ya okudun değil mi
Kendin içinde okudun mu canimBraindamage icin okudum canjm Kafiyesizsiir
Kibariyenin annesi icin 1000 ya fettah 100 rabbi yesir duasini okudum Allah kabul etsin insallahKızlar arkadaşımız için kişi başı herkes
1000 Ya Fettah okuyacak
100 Tane Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr duası okunacak
Bu iki duaya niyet edip başlayalım Allah razi olsun
Bu aşağıda yazacağım duaları da okumak isteyen okusun
100 ihlas ya da 100 Fatiha süresi ya da bu süreler yerine bir fetih bir yasin suresi okumak isteyen de okuyabilir
Kibariyenin Annesi ;
Duası;
Nişanlısının ve kendisinin yaşadığı sıkıntılar geçsin feraha çıksınlar nisanlisina ve kendisine Şafi ismin hürmetine şifa ver ikisinin üzerindeki belalar kalksın yuvalarını kurup huzurlu mutlu sağlıklı yaşasınlar kötü insanlar onlardan uzak eyle Amin
burcusami OKUDU
Life light OKUDU
begonvil1985 l OKUDU
Kafiyesizsiir
honeymilkkk
nursevdi OKUDU
PiXiEE OKUDU
Canim butun arkadaslar benim duami bitirdikten sonra kendiminkini tamamliycamKendin içinde okudun mu canim
Ha tamam canım :)Canim butun arkadaslar benim duami bitirdikten sonra kendiminkini tamamliycam
Niyet için mi okuyacagiz bu duayı canımPiXiEE yeni duamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim olacak kişi başı herkes dua sahibi için yüz tane okuyacak bu seferki duamiz kısa olsun istedim pazar günü başlayacağız InsaAllah
Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ediyorum, rabbim hepimizin sıkıtısını kederini alsın, hastalığı kazayı belayı uzak tutsun bizlerden.Kızlar arkadaşımız için kişi başı herkes
1000 Ya Fettah okuyacak
100 Tane Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr duası okunacak
Bu iki duaya niyet edip başlayalım Allah razi olsun
Bu aşağıda yazacağım duaları da okumak isteyen okusun
100 ihlas ya da 100 Fatiha süresi ya da bu süreler yerine bir fetih bir yasin suresi okumak isteyen de okuyabilir
Kibariyenin Annesi ;
Duası;
Nişanlısının ve kendisinin yaşadığı sıkıntılar geçsin feraha çıksınlar nisanlisina ve kendisine Şafi ismin hürmetine şifa ver ikisinin üzerindeki belalar kalksın yuvalarını kurup huzurlu mutlu sağlıklı yaşasınlar kötü insanlar onlardan uzak eyle Amin
burcusami OKUDU
Life light OKUDU
begonvil1985 OKUDU
Kafiyesizsiir
honeymilkkk k OKUDU
nursevdi OKUDU
PiXiEE OKUDU
Aldığım 1.000 sayıyı okudum biz Kim için almıştık unuttum. Eksik kalan arkadaşın niyetine diye başlasam olur mu