- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.201
2000 aldımPiXiEE Life light @nursevdi begonvil1985 burcusami
Luluuu94
5 528mucizemmm kızlar aklıma gelenleri etiket yaptım destek olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 aldımPiXiEE Life light @nursevdi begonvil1985 burcusami
Luluuu94
5 528mucizemmm kızlar aklıma gelenleri etiket yaptım destek olur musunuz
Kalan 3000 oldu2000 aldım
amin cümlemizin hep birlikte rabbim sıkıntılarımızı defetsin.Allah senden de razi olsun sıkıntını gidersin
son arkadasa okudugumu yazmisim ama cevapla yapmamisim mesajim orda kalmis onu demek istedimCanim bana mi mesaj yazdın anlamadım
Ha tamam canımson arkadasa okudugumu yazmisim ama cevapla yapmamisim mesajim orda kalmis onu demek istedim
Kızlar Sahire Gökçe arkadaşımız için son uc bin kaldı yardımcı olur musunuz duası bitsinKalan 3000 oldu
Jawlensky ❤Jawlensky canım senin için okumayan Z Zeynahatunn vardı onun okuyacagi beş bunu okudum duan bitti Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım teşekkür ederim sonraki duaya katılmak isterimJawlensky canım senin için okumayan Z Zeynahatunn vardı onun okuyacagi beş bunu okudum duan bitti Allah kabul etsin
Yok canım bu eski dua yüz bin Sübhanallah duası yani hala duası tamamlanmamış arkadaşlar var okumayan kisilerin sayısını paylaşıp okuyoruz alan arkadaşlarlayeni duaya mı başlandı
Canim aynı duayı mi okuyacagiz Esma hatmi yapsak nasıl olur diğer arkadaşlarda başka dua istersePazartesi günü olur yeni liste büyük ihtimal
Netim bitecek çünkü
Okudum canım Kafiyesizsiir Allah kabul etsin inşallahKızlar arkadaşımız için kişi başı herkes
1000 Ya Fettah okuyacak
100 Tane Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr duası okunacak
Bu iki duaya niyet edip başlayalım Allah razi olsun
Bu aşağıda yazacağım duaları da okumak isteyen okusun
100 ihlas ya da 100 Fatiha süresi ya da bu süreler yerine bir fetih bir yasin suresi okumak isteyen de okuyabilir
Kibariyenin Annesi ;
Duası;
Nişanlısının ve kendisinin yaşadığı sıkıntılar geçsin feraha çıksınlar nisanlisina ve kendisine Şafi ismin hürmetine şifa ver ikisinin üzerindeki belalar kalksın yuvalarını kurup huzurlu mutlu sağlıklı yaşasınlar kötü insanlar onlardan uzak eyle Amin
burcusami OKUDU
Life light OKUDU
begonvil1985 OKUDU
Kafiyesizsiir
honeymilkkk
@nursevdi
PiXiEE