- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.101
Arkadaşımız için okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
MssPARE duası;
Bismillahirrahmanirrahim
Allahın adıyla seni rahatsız eden herseyde her türlü kötülükten kem gözden sana korunma diliyorum Allah'ım şifa versin ALLAH 'ın adıyla koruma diliyorum
Ey rabbim sen şifa verensin 99 ismin hurmetine isimlerin içinde bulunan ya safi isminin hurmetine bu hastalığa şifa ver öyle bir şifa ver ki hiç yasanmamaş olsun sana el açıp şifa bekleyenlere şifa meleklerini yolla
Sen şifa verensin sana muhtacız senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur ta safi ismin hurmetine şifanı yolla yarabbim..Amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm (sonra okuyacak )
MssPARE
Umut_2019 (sonra okuyacak )
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
nursevdi (sonra okuyacak)
goah
Okudum. Allah kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
MssPARE duası;
Bismillahirrahmanirrahim
Allahın adıyla seni rahatsız eden herseyde her türlü kötülükten kem gözden sana korunma diliyorum Allah'ım şifa versin ALLAH 'ın adıyla koruma diliyorum
Ey rabbim sen şifa verensin 99 ismin hurmetine isimlerin içinde bulunan ya safi isminin hurmetine bu hastalığa şifa ver öyle bir şifa ver ki hiç yasanmamaş olsun sana el açıp şifa bekleyenlere şifa meleklerini yolla
Sen şifa verensin sana muhtacız senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur ta safi ismin hurmetine şifanı yolla yarabbim..Amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
goah
Aktif Lora için okumayanlar
Aktif Lora
Cuel Elif icin okumayanlar
Aktif Lora
Morrmeneksee için okumayanlar
Aktif Lora
5 528mucizemmm Tuğçe için okumayanlar
nursevdi (sonra okuyacak )
Cuel (sonra okuyacak)
Aktif Lora
therewillbeaday
MssPARE için okumayanlar
MssPARE
Cuel
Morrmeneksee
burcusami
ohbb
Umut_2019 (sonra okuyacak)
Aktif Lora
therewillbeaday
nursevdi (sonra okuyacak )
DUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR
Umut_2019
Sahire Gökçe duası;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver dualarını kabul eyle bildiği bilmediği tüm hastalıklarına şifa ver. Hayırlı karlar hayırlı riziklar ver. Bildiği bilmediği tüm hayırlı kaynaklardan para zenginlik bolluk bereket nasip eyle ve borçlarını bitirebilsin Amin Amin Amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
goah
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahMssPARE için okumayanlar
MssPARE
Cuel
Morrmeneksee
burcusami
ohbb
Umut_2019 (sonra okuyacak)
Aktif Lora
therewillbeaday
Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR
Umut_2019
Sahire Gökçe duası;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver dualarını kabul eyle bildiği bilmediği tüm hastalıklarına şifa ver. Hayırlı karlar hayırlı riziklar ver. Bildiği bilmediği tüm hayırlı kaynaklardan para zenginlik bolluk bereket nasip eyle ve borçlarını bitirebilsin Amin Amin Amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
goah
DUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
Umut_2019
Sahire Gökçe duası;
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami