- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.061
Aleykum Selam aminn canımSelamunaleykum Allah kabul etsin kizlar kaçırmışım mazeretliyim bide bidaha liste olursa durtun ama :)
Ben mormenekşe için ve türece için okudum rabbim.kabul etsinKafiyesizsiir Mine için okumayanlar
Cuel (sonra okuyacak )
therewillbeaday icin okumayanlar
Cuel (sonra okuyacak)
Aktif Lora için okumayanlar
Cuel (sonra okuyacak )
Aktif Lora
Cuel Elif icin okumayanlar
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak )
Morrmeneksee için okumayanlar
nursevdi (sonra okuyacak)
Umut_2019 (sonra okuyacak )
MssPARE
Cuel (sonra okuyacak )
Aktif Lora
Tuğçe için okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
5 528mucizemmm Tuğçe duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın Tuğçe kulunun İçindeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, yaşadığı tüm sorunlarını çözüme ulaştır Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine okuduğumuz Yasini şerif ve fetih suresi hürmetine Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee OKUDU
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami OKUDU
K Kirazxyz
goah OKUDU
5 528mucizemmm için okundu. Allah kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
5 528mucizemmm Tuğçe duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın Tuğçe kulunun İçindeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, yaşadığı tüm sorunlarını çözüme ulaştır Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine okuduğumuz Yasini şerif ve fetih suresi hürmetine Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee OKUDU
5 528mucizemmm
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami OKUDU
K Kirazxyz
goah OKUDU
Beni etiketlememişsin@Numanayse @Canfeb @caramel_7 @casual woman B Bademmm388 5 528mucizemmm @Rana_murat @mer_4260
@beren_naz @tr_lelli @Mandarins @Aventuss @nedensude @ftemiz @Fukaeri
@Gokyuzummm @talena @cansu_tr
@Elmas2326
kizlar yeni topik açtım yeni katılımlar olursa diye burdan devam edeceğiz insaAllahkatılmak isteyenler bildirim yapsın
DUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
MssPARE duası;
Bismillahirrahmanirrahim
Allahın adıyla seni rahatsız eden herseyde her türlü kötülükten kem gözden sana korunma diliyorum Allah'ım şifa versin ALLAH 'ın adıyla koruma diliyorum
Ey rabbim sen şifa verensin 99 ismin hurmetine isimlerin içinde bulunan ya safi isminin hurmetine bu hastalığa şifa ver öyle bir şifa ver ki hiç yasanmamaş olsun sana el açıp şifa bekleyenlere şifa meleklerini yolla
Sen şifa verensin sana muhtacız senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur ta safi ismin hurmetine şifanı yolla yarabbim..Amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm (sonra okuyacak )
MssPARE
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami