Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Dualarınızı okudum. Allah kabul etsin

Okudum allah kabul etsin

İki arkadaşımız için de okudum rabbim kabul etsin insallah.

Kendime ve Sahire Gökçe arkadaşıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah

Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

kızlar 10 gündür reglim artık mazerete giriyor gece abdest alıp başlayacağım saat kaça kadar sürerse okurum kimsenin duası gecikmesin hakkınızı helal edin aklımdasınz

honeymilkkk Bu arkadaşlar da dahil olmak üzere pazartesiden bu yana okuyamadığım tüm arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin inşallah

Kızlar nasıl oluyor liste.mi belirleniyor her hafta yoksa dua istiyene mi okunuyor bilmiyorum benimde ihtiyacım var herkes gibi Rabbim yaramaz merhem olsun inşallah

Okudum Rabbim dualarınızi kabul etsin ins..

Kızlar nasıl oluyor liste.mi belirleniyor her hafta yoksa dua istiyene mi okunuyor bilmiyorum benimde ihtiyacım var herkes gibi Rabbim yaramaz merhem olsun inşallah
Liste belirleniyor hergun 1 ya da 2 arkadaşa okunuyor..Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah

Duamız "1000 İhlas Suresi"

Okunuşu:

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad

Anlamı:
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki; O Allah bir tektir.
2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3- Doğurmadı ve doğurulmadı
4- O 'na bir denk de olmadı.

İhlas Süresi'nin Faziletleri

Hz. Peygamber bu sûrenin önemi ve fazileti hakkında söyle buyurmuştur: “Varlığım elinde olan Allah’a yemin ederim ki bu sûre Kur’an’ın üçte birine denktir” (Buhârî, “Tevhîd”, 1).

İhlas Suresi'nin faziletiyle ilgili ise bir hadis-i şerifte "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir.(Ebu-ş şeyh)" deniyor

Okuyana cennetten bir köşk verilir

Allahu Teâla'nın rızasına ve mağfiretine kavuşur

Kur-an'i Kerim'i dört defa hatmetmiş gibi sevaba kavuşur

Süremiz 1 gündür

Mazeretli olanlar, mazeretleri bitince okuyacaklar

Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur

Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli

Günlük 2 kişi için okuyacağız

Herkes dua sahibine 33 adet, dua sahibi kendine 43 adet okuyacak..

Liste alıma kapalıdır

Sebihaylin

adessa01

MoonfacedMom

perilerdiyari

B Bademmm388

SoLeiL12

Namaria

Cuel

muhursuzpusula

Jawlensky

K Kirazxyz

Mucizemsn

begonvil1985

R rana20

T There is Hope

S Sabr-Sukur-Dua

aypare ackerman

honeymilkkk

Umut_2019

@Renkli Fiyonk

HALLEYS
🏵 Tugba'nin Duasi:

Rabbim senin adınla yine senden diliyorum, sen ol dersen olur
Rabbim sen dünyada bizleri razı olacağın işlerle meşgul eyle. Rabbim yuvanızdan huzuru, sağlığı, imanı, kuranı, Efendimiz sav sevgisini eksik etme.
Rabbim evladımızı din üzere, İslam üzere, kuran üzere yetiştirmeyi nasip eyle.
Rabbim imanlı bir ömür, imanlı bir ölüm ihsan eyle.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla güzel bir şekilde istediğimiz evi almayı ve o evde huzurla, sağlıkla, imanla, kazasız belasız yaşamayı nasip eyle.
Rabbim sen bizleri razı olacağın kullar arasına kat. Efendimiz sav'in şefaatçi olacağı kullardan eyle bizleri.
Rabbim eşime tez zamanda istediği gibi hayırlı, güzel, sürekliliği olacak bir iş nasip eyle.
Rabbim dua arkadaşlarımın da her isteği varsa tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştir. (amin)

Life light
🏵 Elif'in Duasi:

Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı , uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Yeniden başlayacağımız tedavinin sıkınıtısız ilerlemesini nasip et sonunu hayırlara çıkar her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım.

nursevdi

E Ebruazra

@bihterinhayalkirikligi

namaste21

burcusami

@karyaa48

H Hapiness

MoonfacedMom İpek

Kendim için ve Elif arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin

Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin

Tuğba ve kendim için okudum.rabbim kabul etsin inşallah

honeymilkkk iki arkadaş için de okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…