Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah

Şennur ve Neslihan arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah

okudum cnm, Allah kabul etsin

honeymilkkk canım ; kendime ve S Sabr-Sukur-Dua için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Sennur ve Neslihan arkadaslarimiz icin okudum Rabbim kabul etsin dualarını

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın arkadaşlarıma

Dualarınızı okudum. Rabbim her ikinize de hayırlı evlatlar nasip eylesin

Duamız "1000 İhlas Suresi"

Okunuşu:

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad

Anlamı:
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki; O Allah bir tektir.
2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3- Doğurmadı ve doğurulmadı
4- O 'na bir denk de olmadı.

İhlas Süresi'nin Faziletleri

Hz. Peygamber bu sûrenin önemi ve fazileti hakkında söyle buyurmuştur: “Varlığım elinde olan Allah’a yemin ederim ki bu sûre Kur’an’ın üçte birine denktir” (Buhârî, “Tevhîd”, 1).

İhlas Suresi'nin faziletiyle ilgili ise bir hadis-i şerifte "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir.(Ebu-ş şeyh)" deniyor

Okuyana cennetten bir köşk verilir

Allahu Teâla'nın rızasına ve mağfiretine kavuşur

Kur-an'i Kerim'i dört defa hatmetmiş gibi sevaba kavuşur

Süremiz 1 gündür

Mazeretli olanlar, mazeretleri bitince okuyacaklar

Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur

Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli

Günlük 2 kişi için okuyacağız

Herkes dua sahibine 33 adet, dua sahibi kendine 43 adet okuyacak..

Liste alıma kapalıdır

Sebihaylin

adessa01

MoonfacedMom

perilerdiyari

B Bademmm388

SoLeiL12

Namaria

Cuel

muhursuzpusula

Jawlensky

K Kirazxyz

Mucizemsn

begonvil1985

R rana20

T There is Hope

S Sabr-Sukur-Dua

aypare ackerman
Duasi:

Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed.
Rabbim sen namazlarımi her daim kılmayı nasip eyle, namaz borcum olmadan ahirete gidebilmeyi nasip eyle.Kaza beladan felaketlerden beni ve ailemi koru , bu dünyada ve ahirette iyilik ver.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed
Amin

honeymilkkk
Burcu'nun Duasi:

Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.

Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim
Senin heşeye gücün yeter! Sen herşeye kadir ve muktedirsin.. Sen Fettah adınla bütün kapalı kapıları ardına kadar açan, genişletensin.. Sen Varis adınla sürekli yeni oluşları, sürekli halde sürdürensin..Ya Rahman burcunun bilerek veya bilmeyerek işlediği bütün günahlarını affeyle..Olmazları olduran Yüce Rabbim, Peygamber efendimiz(sav) hürmetine, okunan bu duaların hürmetine; hayırlı, imanlı, merhametli, Allah korkusu olan, eşine yuvasına sadık,aklı başında, olgun, mesleği kariyeri iyi olan, burcunun tam istedigi gibi birini karşısına çıkar.. Birbirlerinin hatalarını kusurlarini görmeden her daim aşk ve muhabbet dolu gözlerle birbirlerine bakacakları birini nasip et..Böyle biriyle en tez vakitte, en hayırlı şekilde bir ömür boyu mutlu, huzurlu, sağlıklı, imanlı, aşk dolu, bol muhabbetli bir yuva nasip eyle Ya Vedud Ya Cami.. Ya Erhamerrahimin burcuya merhamet et, gönlündeki bütün dualarını bilen duyan sensin, Fettah isminle bütün hayır kapılarını sonuna kadar aç,burcunun
dualarına icabet et, en tez zamanda en hayırlı şekilde kabul eyle Ya Rabbi!

Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn (amin)

Burcunun duasına ortak olan arkadaşlarının da bütün dualarına hayırlısıyla icabet et kabul eyle Ya Rabbi! (amin )

Umut_2019

@Renkli Fiyonk

HALLEYS

Life light

nursevdi

E Ebruazra

@bihterinhayalkirikligi

namaste21

burcusami

@karyaa48

H Hapiness

MoonfacedMom Ipek

Şennur ve neslihan için okudum Allah kabul etsin inşallah canım

Okudum Rabbim kabul etsin

Iki arkadasimizada okudum rabbim kabul etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…