Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah

honeymilkkk 2 arkadaşıma da okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum canım allah kabul etsin

Aypare ve burcu arkadaslarimiz icin okudum Rabbim kabul etsin dualarını

OKurum Rabbim dualarınızi kabul etsin ins..

Okudum canım

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Dualarınızı okudum. Rabb'im kabul eylesin

honeymilkkk ve aypare ackerman için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Canım Şennur Neslihan aypare ve senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Duamız "1000 İhlas Suresi"

Okunuşu:

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad

Anlamı:
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki; O Allah bir tektir.
2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3- Doğurmadı ve doğurulmadı
4- O 'na bir denk de olmadı.

İhlas Süresi'nin Faziletleri

Hz. Peygamber bu sûrenin önemi ve fazileti hakkında söyle buyurmuştur: “Varlığım elinde olan Allah’a yemin ederim ki bu sûre Kur’an’ın üçte birine denktir” (Buhârî, “Tevhîd”, 1).

İhlas Suresi'nin faziletiyle ilgili ise bir hadis-i şerifte "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir.(Ebu-ş şeyh)" deniyor

Okuyana cennetten bir köşk verilir

Allahu Teâla'nın rızasına ve mağfiretine kavuşur

Kur-an'i Kerim'i dört defa hatmetmiş gibi sevaba kavuşur

Süremiz 1 gündür

Mazeretli olanlar, mazeretleri bitince okuyacaklar

Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur

Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli

Günlük 2 kişi için okuyacağız

Herkes dua sahibine 33 adet, dua sahibi kendine 43 adet okuyacak..

Liste alıma kapalıdır

Sebihaylin

adessa01

MoonfacedMom

perilerdiyari

B Bademmm388

SoLeiL12

Namaria

Cuel

muhursuzpusula

Jawlensky

K Kirazxyz

Mucizemsn

begonvil1985

R rana20

T There is Hope

S Sabr-Sukur-Dua

aypare ackerman

honeymilkkk

Umut_2019
Sahire Gökçe'nin Duasi:

Bismillahirrahmanirrahim.Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Namazlarını aksatmadan kılmayı nasip eyle. Rahim kalınlaşması hastalığını iyileştir. Hiç olmamisa dönder. Kardeşine acil şifalar nasib eyle. Sağlık sıhhat nasip eyle. Bolluk bereket ve huzur nasib eyle. Borçlarını bitirmeyi tez zamanda ödemeyi nasip eyle. Devam eden davalarını hızlandırıp hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle. Dua arkadaşlarının dualarını da hayırlısıyla kabul eyle. Amin Amin Amin

@Renkli Fiyonk
Hilal'in Duasi:

Allahim Hilalin bebeğini hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün insan sıfatında azaları tam ve sağlıklı annesine babasına vatana millete hayırlı ömrü güzel akıllı uslu başarılı sakin yapılı, sebepsiz yere ağlamaları ve huzursuzluğu olmayan Peygamber Efendimizin ilminde, Hz. Ömer adaletinde, Yûsuf -aleyhisselâm güzelliğinde, Rabbi hebli minessalihin salih bir evlat nasip eyle.
Hamileliğini sağlıkla atlatabilmeyi sağlıkla yavrusunu kolay bir doğumla kucağına alabilmesini, Eşine çocuğuna bebeğine kendisine daimi sağlık sıhhat afiyet ve erkek kardeşine hayırlı kısmetler hayırlısıyla yuvasını kurmasını çoluk çocuğa karışmasını nasip eyle.
Her zaman helalinden rızk bereketlisinden ömür nasip eyle. Namazlarını bırakmadan kılmayı Hilale eşine ve isteyen tüm müslüman alemine nasip eyle Ya Rabbi... Amin. Evlat sahibi olamayan mümin kardeşlerime de hayırlı evlatlarla kucaklarını doldur RABBİM inşallah...Velhamdü lillâhi Rabbil’âlemîn. Estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah, estagfirullahel’azîm elkerîm ellezî lâ-ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etûbü ileyh.

HALLEYS

Life light

nursevdi

E Ebruazra

@bihterinhayalkirikligi

namaste21

burcusami

@karyaa48

H Hapiness

MoonfacedMom İpek

Okdum cnm Rabbim kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…