- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 30
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.041
Tamam canım benim bugün misafirim geliyor yatılı oazartesiye okumuş olurum olur mu gecikicem biraz kusuruma bakmaKafiyesizsiir ismim Mine
Kızlar benim Duam; Allah'im hakkımda ne hayirliysa bana onu nasip et hayırlı olmayan bir adım attirma yapacağım is alacağım kararlar hakkımda hayırlısıyla yapmayı nasip et
Kızlar benim için bu şekilde dua edersek çok mutlu olurum Allah razi olsun hepinizinden dualarimiz hayırlısı ile kabul olsun insaAllah
Estağfurullah canim benim tamamTamam canım benim bugün misafirim geliyor yatılı oazartesiye okumuş olurum olur mu gecikicem biraz kusuruma bakma
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah dualarınıKafiyesizsiir ismim Mine
Kızlar benim Duam; Allah'im hakkımda ne hayirliysa bana onu nasip et hayırlı olmayan bir adım attirma yapacağım is alacağım kararlar hakkımda hayırlısıyla yapmayı nasip et
Kızlar benim için bu şekilde dua edersek çok mutlu olurum Allah razi olsun hepinizinden dualarimiz hayırlısı ile kabul olsun insaAllah
2 si içinde okudum feslegen banlandım o yüzden girip yazamadımUmut_2019 için okumayanlar
Kikoo
Rainbow Peace
Namaria için okumayanlar
ftemiz
5 528mucizemmm
Kikoo
Rainbow Peace
Luniss
Tamam canim2 si içinde okudum feslegen banlandım o yüzden girip yazamadım
Canımın içi senin niyetine okudum Allah kabul etsinNOT:ARAMIZA YENI BIR KİŞİ DAHA KATILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ DUA SAYISI DEGISTI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 83 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 87 TANE OKUYACAK
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
Kafiyesizsiir ismim Mine
Duam; Allah'im hakkımda ne hayirliysa bana onu nasip et hayırlı olmayan bir adım attirma yapacağım is alacağım kararlar hakkımda hayırlısıyla yapmayı nasip et
Umut_2019
Namaria
ftemiz
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Kikoo
C cansu_tr
Luluuu94
B Bademmm388
Rainbow Peace
byebyeblackbird
Luniss
Amin Allah razı olsun canimMine canım senin için okudum Rabbim senin için her şeyin hayırlısını versin Amin Amin Amin
Dua olduğu için okunuyor canimadetli iken okuyabiliyor muyuz?
3 kişi içinde okudum feslegen allah kabul etsinftemiz için okumayanlar
Kikoo
5 528mucizemmm için okumayanlar
Rainbow Peace
5 528mucizemmm
Kikoo
Kafiyesizsiir için okumayanlar
Umut_2019
ftemiz
Kikoo
C cansu_tr
Rainbow Peace
Luniss
Allah hepimizin dualarını kabul etsin annemin ablamın benim şerlerimizi hayra olumsuzluklarımızı olumlu etsin günahlarımızo affetsin hiç bi zaman hiç bi açıgımızı ortaya çıkarmasın önümüzü açsın işlerimizi kolaylaştırsın hiç bi zaman haksızlıga ugratmasın ihtihanlarımızı kolaylaştırsın kaderlerimizi güzelleştirsin imtihanlarımızı kolaylaştırsın ablamın da benim de aklımızda olan kişilerle işlerimizi kolaylaştırsın allahım kalbimde olupta dilime dökemedigim gelmiş geçmiş yaptıgım yapacagım tüm dualarımı dualarımızı kabul et yarabbimKikoo canim duani paylasir misin
@Zeyno19 için okudum Rabbim kabul eylesin InsaAlalh@SADAKATLIOL için okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllah. @Zeyno19 için okumaya başladım.