- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mamilot için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıNOT:ARAMIZA YENI BIR KİŞİ DAHA KATILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ DUA SAYISI DEGISTI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 83 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 87 TANE OKUYACAK
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
@Mamilot duasi;
Allah hepimizin dualarını kabul etsin annemin ablamın benim şerlerimizi hayra olumsuzluklarımızı olumlu etsin günahlarımızo affetsin hiç bi zaman hiç bi açıgımızı ortaya çıkarmasın önümüzü açsın işlerimizi kolaylaştırsın hiç bi zaman haksızlıga ugratmasın ihtihanlarımızı kolaylaştırsın kaderlerimizi güzelleştirsin imtihanlarımızı kolaylaştırsın ablamın da benim de aklımızda olan kişilerle işlerimizi kolaylaştırsın allahım kalbimde olupta dilime dökemedigim gelmiş geçmiş yaptıgım yapacagım tüm dualarımı dualarımızı kabul et yarabbim
Umut_2019
Namaria
ftemiz
@Tospaagtd
Kafiyesizsiir
@Mamilot
C cansu_tr
Luluuu94
B Bademmm388
@casual woman
byebyeblackbird
Luniss
aminn, Allah razı olsun canım, tüm dua arkadaşlarımın dualarını da kabul etsin inşallah.❤ftemiz canim senin duan bitti Rabbim hayırlısı ile dualarını kabul etsin InşaAllah ❤
Okudum canım yazmayı unuttum ben 9000 e yakın okudum niyetliNOT:ESKI DUADIR
Ya Mucib Celle Celaluhu esmasi
Aventuss canim @SADAKATLIOL için okudun mu istersen ben ve Umut_2019 arkadaşımız yardımcı olalım sana bitirmen icin ne kadar kaldı hiç okumadiysan sayıyı paylaşiriz aramızda