- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Canımm okudum Allah kabul etsinİsmim Büşra duam yavrularımı saglık sorunları olmadan huzurlu saglıklı mutlu bir sekilde büyütmek, hayırlı ve uzun ömürlü olmaları ♥
K Khvekokusu20 ya okumaya başlayalı iki gun oluyor galiba canimCanımKafiyesizsiir yeni mi başladık
Ben de senin için okudum güzel anne. Rabbim evlatlarını en güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin İNŞAALLAH. Huylarıyla başarılarıyla insaniyetleri ve ahlaklariyla herkesin gıpta ettiği çocuklar olsunlar İNŞAALAH. Evlatlarınla tanışan herkes size dua etsinler. Amin Amin Amin.Kendim için okudum
Allah razı olsun canım benim inşallah aminBen de senin için okudum güzel anne. Rabbim evlatlarını en güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin İNŞAALLAH. Huylarıyla başarılarıyla insaniyetleri ve ahlaklariyla herkesin gıpta ettiği çocuklar olsunlar İNŞAALAH. Evlatlarınla tanışan herkes size dua etsinler. Amin Amin Amin.
Yok canım netten alıntı. Kızım benzemiyor ama oglum bu resimdeki bebege benziyor :)K Khvekokusu20 Profil resmindeki bebekler senin mi. MAAŞALLAH.
AMIN canım ben de düşündüm değildir dedim kimse cesaret edemez bu kadar minikleri aynı yatakta yatırmaya.Yok canım netten alıntı. Kızım benzemiyor ama oglum bu resimdeki bebege benziyor :)
Evet canım pek mümkün değilAMIN canım ben de düşündüm değildir dedim kimse cesaret edemez bu kadar minikleri aynı yatakta yatırmaya.
Evet canım Arapçası olsa çok iyi olur. Çünkü k harfi g harfi bazen farklı oluyor.Arapçası yokmu canım