- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim eğer katılmak istiyorsan şimdi Luluuu94 Oya arkadaşımızın niyeti için 3025 tane Ya Mucib Esmasi okuyacaksin daha sonra da Minicikpandam arkadaşımız için 3025 tane Ya Mucib Esmasi okuyacaksinbende katılabilirmiyim
Allah razı olsun canımLulu için okudum Allah kabul eder inşallah
Cümlemizden canımAllah razı olsun canım
Evet kuzummmCanim Ala ala için ve kendin icin de okumuş muydun
Tamam canimEvet kuzummm
Okudum feslegwnAla ala için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
istanbulaski
Elmas2326 için okumayanlar
Rainbow Peace
istanbulaski için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
Elmas2326
istanbulaski
Luluuu94 için okumayanlar
Elmas2326
Minicikpandam
Minicikpandam için okumayanlar
Minicikpandam
Elmas2326
Kizlar K Khvekokusu20 nun duasına geçtikOkuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
K Khvekokusu20 duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
K Khvekokusu20 duasi;
İsmim Büşra duam yavrularımı saglık sorunları olmadan huzurlu saglıklı mutlu bir sekilde büyütmek, hayırlı ve uzun ömürlü olmaları ♥
Tospaagtd
Kafiyesizsiir
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
Umut_2019
C cansu_tr
Elmas2326
K Khvekokusu20
Ala ala (yerine okuyacagim)
istanbulaski
Luluuu94
Minicikpandam
Okudum canım Allah kabul etsinKizlar K Khvekokusu20 nun duasına geçtik
istanbulaski İÇİN OKUDUM rabbim kabul etsinAla ala için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
istanbulaski
Elmas2326 için okumayanlar
Rainbow Peace
istanbulaski için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
Elmas2326
istanbulaski
Luluuu94 için okumayanlar
Elmas2326
Minicikpandam
Minicikpandam için okumayanlar
Minicikpandam
Elmas2326
Luluuu94 için okudum rabbim kabul etsinOkuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
Luluuu94 duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
Luluuu94 Duasi;
İsmim Oya
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım günahlarımızı affet Peygamberimiz Muhammed sav istediği şeylerin hayrindan bizde Senden isteriz Onun sığındığı şeylerin şerrinden bizde Sana sığınırız
Allah'ım hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip et ... Evladımı maddi manevi bütün kötülüklerden koru...
Sevdiklerimi koru...
Ümmeti Muhammed e yardım et...
Bu dünyada ahirette de iyilik nasip eyle...
Aminnn
@Tospaagtd Gönüllü 3025 tane OKUDU
Elmas2326
Ala ala Yerine 3025 tane OKUNDU
istanbulaski
C cansu_tr
Luluuu94 3025 tane OKUDU
Minicikpandam
K Khvekokusu20 3025 tane OKUDU