- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
Ekliyorum sizi deKatılabilirim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum sizi deKatılabilirim bende
Olur tatlım@karamelli001
@Magnifiaque
@Glz1
@umuthepolmaliaslinda
@Nayro
@Krew
Umut_2019
Hanımlar katılmak ister misiniz
TamamEkliyorum sizi de
Canım benim kardeşimi de listeye ekler misinGÜNCEL LİSTEMİZ
@Harlofia
@Harlofia (Babaanne)
Morrmeneksee
G gunces
M Maviayyy
Oriana (Belli değil)
ohbb (belli değil)
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
15 kişi olduk arkadaşlar inşAllah daha fazla artar eğer artmazsa 2 turda bitirelim diye düşündüm
Tabii kiiCanım benim kardeşimi de listeye ekler misin
Canım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canımGÜNCEL LİSTEMİZ
@Harlofia
@Harlofia (Babaanne)
Morrmeneksee
G gunces
M Maviayyy
Oriana (Belli değil)
ohbb (belli değil)
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
16 kişi olduk arkadaşlar inşAllah daha fazla artar eğer artmazsa 2 turda bitirelim diye düşündüm
Evet bu şekilde yapmak daha mantıklı gözüküyor sayı yüksek olunca gözü korktu herkesinCanım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canım
İsterim kuzum sayıya bakalım hele ne kadar olucak günlük
evet fazlaymıs canım bıraz sayı tam belırlensınde ona gore tekrar bakayım sımdı yetıstıremezsem falan hak gecırmeyeyım bırde
Sayi falan nasil olacak kuzum ne kadar yani
Hanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçerizGüzel bi Esma kuzum sayı çok fazla şu aralar baya yoğunum yetistiremezsem kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Katılayım cok ihtycm varRonron77 katılmak ister misiniz
5000 net sayı değil kişi sayısına böleceğiz bu yüzden ne kadar çok olursak o kadar iyi okuma süremiz de bize bağlı aslında bir günde bir kişi bitirebilirsek kişi sayısı kadar sürücektirDaha önce hiç dua gurubuna katılmadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz. 40 kişi olunca 40 gün boyunca 5000 ya fettah esmasımı çekilecek yani. Bilgi verirseniz sevinirim
Yok kuzum ben girmiyeyim bunaHanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçeriz
2 gün için bu sayı fazla gelmez diyorsanız katılımınızı çok isterim
Tamamm canımYok kuzum ben girmiyeyim buna
Canım ben memlekete geldim, bir süre kuran hatimime yoğunlaşacağım, düşündüğün için teşekkür ederimbu seferlik kalsın belki bir dahaki sefere@Birbilsem1132
@Birdemetumut
@BereliPenguen
HejaR12
@Teneffus Zili
@Hapiness
@Sohrab
@Nana929
@namaste21
@Mimariye
Meybuz
@burcusami
@Passion5234
@Ruveydam2015
@H M
@Mucizemm222
moco-coco
Kızlar ya Fettah Hatmi yapacağız katılmak ister misiniz?
Tamam canım akşam bakamadım ancak yazabildim beni de ekleyin@Birbilsem1132
@Birdemetumut
@BereliPenguen
HejaR12
@Teneffus Zili
@Hapiness
@Sohrab
@Nana929
@namaste21
@Mimariye
Meybuz
@burcusami
@Passion5234
@Ruveydam2015
@H M
@Mucizemm222
moco-coco
Kızlar ya Fettah Hatmi yapacağız katılmak ister misiniz?