🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

GÜNCEL LİSTEMİZ
@Harlofia
@Harlofia (Babaanne)
Morrmeneksee Morrmeneksee
G gunces
M Maviayyy
Oriana Oriana (Belli değil)
ohbb ohbb (belli değil)
SoLeiL12 SoLeiL12
Aktif Lora Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom MoonfacedMom
Life light Life light
tatlicincap tatlicincap
Meybuz Meybuz
Umut_2019 Umut_2019

16 kişi olduk arkadaşlar inşAllah daha fazla artar eğer artmazsa 2 turda bitirelim diye düşündüm
Canım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canım 😍😘

Canım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canım 😍😘
Evet bu şekilde yapmak daha mantıklı gözüküyor sayı yüksek olunca gözü korktu herkesin 😅

İsterim kuzum sayıya bakalım hele ne kadar olucak günlük 🤔
evet fazlaymıs canım bıraz sayı tam belırlensınde ona gore tekrar bakayım sımdı yetıstıremezsem falan hak gecırmeyeyım bırde :KK68:
Sayi falan nasil olacak kuzum ne kadar yani
Güzel bi Esma kuzum sayı çok fazla şu aralar baya yoğunum yetistiremezsem kimsenin hakkına girmek istemiyorum 🤗
Hanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçeriz
2 gün için bu sayı fazla gelmez diyorsanız katılımınızı çok isterim 🥰

Daha önce hiç dua gurubuna katılmadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz. 40 kişi olunca 40 gün boyunca 5000 ya fettah esmasımı çekilecek yani. Bilgi verirseniz sevinirim ❤️

Daha önce hiç dua gurubuna katılmadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz. 40 kişi olunca 40 gün boyunca 5000 ya fettah esmasımı çekilecek yani. Bilgi verirseniz sevinirim ❤️
5000 net sayı değil kişi sayısına böleceğiz bu yüzden ne kadar çok olursak o kadar iyi okuma süremiz de bize bağlı aslında bir günde bir kişi bitirebilirsek kişi sayısı kadar sürücektir

Hanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçeriz
2 gün için bu sayı fazla gelmez diyorsanız katılımınızı çok isterim 🥰
Yok kuzum ben girmiyeyim buna 🤗

X