Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin canım aslında bence akıcı okunuyor ama seni sen biliyorsun tabi ki yapamıcam diyorsan başka sefere artık ama seni burda görmeyi çok isterimCanım katılmak isterim fakat az önce başka bir gruba da girdim acaba zorlanır miyim diye kara kara düşünüyorum valla
Sağol canım ya hadi bismillah diyelim ben de varım inşallahSen bilirsin canım aslında bence akıcı okunuyor ama seni sen biliyorsun tabi ki yapamıcam diyorsan başka sefere artık ama seni burda görmeyi çok isterim
Yeni bi fettah hatimi bitirdik biraz zorlandım canm. Az önce başka bi gruba dahil oldm başka zaman inşallahMoonfacedMom katılmak ister misiniz
Çok sevindiimm canımm seni görmeyi çok istiyordummSağol canım ya hadi bismillah diyelim ben de varım inşallah
Çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederimmkatılırım ben
Canın sağ olsun canımm başka sefere inşAllahYeni bi fettah hatimi bitirdik biraz zorlandım canm. Az önce başka bi gruba dahil oldm başka zaman inşallah
Canım çok fazla okumalarım var bana çok zor gelir başka sefere inşallah teşekkür ederimTiniminimavihanim katılmak ister misiniz
Tamam canımmCanım çok fazla okumalarım var bana çok zor gelir başka sefere inşallah teşekkür ederim
Çok mutlu oldum şuan sayı yetersizliğinden açamama gibi bir durum olursa çok üzülürdüm gerçekten çok etkili bir esma ve daha önce bu hatim yapıldığında çok güzel geri dönüşler alınmışBende katılayım en iyisi
Tamamm canımm ablamm ekledim@Harlofia canım beni de ekle listeye
Canım 5000 çok gelir bana bu ara zorlanırım