- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Keske katılsaydın buna.. Ya fettah cok guzel tabi hepsı guzel de bilmiyorum beni ayrı cekıyor bu esmaAz okumali bi gurup açarsan etiketle mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske katılsaydın buna.. Ya fettah cok guzel tabi hepsı guzel de bilmiyorum beni ayrı cekıyor bu esmaAz okumali bi gurup açarsan etiketle mutlaka
Tamammdır ablacımmAz okumali bi gurup açarsan etiketle mutlaka
katılırım canım ben sayı ne kadar olur tahmınıMorrmeneksee
@rana20
M Morlale8
SoLeiL12
@burcusami
@Yilmazozge669
Oriana
@Nana929
@agustos72
@arkadasimes
@ibiynentosi
@Yorgunkus
@KelebekkB
Kızlar katılmanızı çok isterim eğer müsaitseniz
Geçen de konu açmıştım zaten rüyamda gördüm ben de o günden sonra ayrı bir çekti beni bu esmaKeske katılsaydın buna.. Ya fettah cok guzel tabi hepsı guzel de bilmiyorum beni ayrı cekıyor bu esma
İsterim kuzum sayıya bakalım hele ne kadar olucak günlükYazarhanim abla 2.hatime varmısın
5000 civarı eğer çok fazla gelirse sayıdan düşerel yaparızkatılırım canım ben sayı ne kadar olur tahmını
Güzel bi Esma kuzum sayı çok fazla şu aralar baya yoğunum yetistiremezsem kimsenin hakkına girmek istemiyorumKeske katılsaydın buna.. Ya fettah cok guzel tabi hepsı guzel de bilmiyorum beni ayrı cekıyor bu esma
Sayi falan nasil olacak kuzum ne kadar yani
evet fazlaymıs canım bıraz sayı tam belırlensınde ona gore tekrar bakayım sımdı yetıstıremezsem falan hak gecırmeyeyım bırde5000 civarı eğer çok fazla gelirse sayıdan düşerel yaparız
Sayıdan düşerek yaparsak katılır mısın pekiGüzel bi Esma kuzum sayı çok fazla şu aralar baya yoğunum yetistiremezsem kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Sayıdan düşerek yaparsan benide ekle kuzu o şekil katilabilirim belki5000 civarı eğer çok fazla gelirse sayıdan düşerel yaparız
Katılırim canım@
Sayıdan düşerek yaparsak katılır mısın peki
O sekıl cok karısıyor sayıdan duserek yaniSayıdan düşerek ilericez gibi duruyor kızlar
Ben herkesin belirli bir sayısı olursa daha düzenli olur diye düşünmüştüm sayıdan düşerek bu sayıyı hatim edebilir miyiz ki günlük
Canım senin grubunda günlük kaç tane okunuyorduO sekıl cok karısıyor sayıdan duserek yani
Canım katılmak isterim fakat az önce başka bir gruba da girdim acaba zorlanır miyim diye kara kara düşünüyorum vallaMorrmeneksee
@rana20
M Morlale8
SoLeiL12
@burcusami
@Yilmazozge669
Oriana
@Nana929
@agustos72
@arkadasimes
@ibiynentosi
@Yorgunkus
@KelebekkB