🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

🍃LİSTEMİİZ🍃
@Harlofia 🔒✅
Morrmeneksee Morrmeneksee 🔒✅
M Maviayyy 🔒✅
SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅
ohbb ohbb 🔒✅
Aktif Lora Aktif Lora 🔒✅
R rana20 🔒✅
R rana20 (kardeşi)🔓
MoonfacedMom MoonfacedMom 🔓
Life light Life light 🔓
tatlicincap tatlicincap 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
birkedivelisi birkedivelisi 🔓
H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔
(21 temmuz 9.00 a kadar ) tatlicincap tatlicincap 👈

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir 😍
tatlicincap tatlicincap için okundu. Allah kabul etsin inşallah @Harlofia

Bende hergun okuruyrm ama sayı artk cok karıştırdım, hakkınızı helal edin lütfen 🙏 şimdi kur anı hatim duası yaptm bu gruptaki kardeşlerimin de isimlerini saydım
Kime kadar okuyabildin canım tam olarak

Hanımlar tatlicincap tatlicincap için çok çok fazla eksik var sanırım bayram telaşesinden dolayı yoğunsunuz hepiniz normalde bugün yeni listeye geçiyorduk fakat son 3 kişinin hatminde eksiklikşer var bu yüzden bugün yeni listeyi paylaşmıcam bugün eksiklerimizi kapatalım

Morrmeneksee Morrmeneksee Aktif Lora Aktif Lora Ronron77 Ronron77 ohbb ohbb M Maviayyy SoLeiL12 SoLeiL12 burcusami burcusami tatlicincap tatlicincap Pinkpotter Pinkpotter H Hapiness Life light Life light MoonfacedMom MoonfacedMom R rana20 Meybuz Meybuz H M H M Umut_2019 Umut_2019 birkedivelisi birkedivelisi
Ben tamamımm tatlicincap tatlicincap için Allah hayirli kapılar acsın inşallah

Hanımlar tatlicincap tatlicincap için çok çok fazla eksik var sanırım bayram telaşesinden dolayı yoğunsunuz hepiniz normalde bugün yeni listeye geçiyorduk fakat son 3 kişinin hatminde eksiklikşer var bu yüzden bugün yeni listeyi paylaşmıcam bugün eksiklerimizi kapatalım

Morrmeneksee Morrmeneksee Aktif Lora Aktif Lora Ronron77 Ronron77 ohbb ohbb M Maviayyy SoLeiL12 SoLeiL12 burcusami burcusami tatlicincap tatlicincap Pinkpotter Pinkpotter H Hapiness Life light Life light MoonfacedMom MoonfacedMom R rana20 Meybuz Meybuz H M H M Umut_2019 Umut_2019 birkedivelisi birkedivelisi
Akşama bitiriyorum inşallah 🤗

🍃LİSTEMİİZ🍃
@Harlofia 🔒✅
Morrmeneksee Morrmeneksee 🔒✅
M Maviayyy 🔒✅
SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅
ohbb ohbb 🔒✅
Aktif Lora Aktif Lora 🔒✅
R rana20 🔒✅
R rana20 (kardeşi)🔓
MoonfacedMom MoonfacedMom 🔓
Life light Life light 🔓
tatlicincap tatlicincap 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
birkedivelisi birkedivelisi 🔓
H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔
(21 temmuz 9.00 a kadar ) tatlicincap tatlicincap 👈

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir 😍
Okudum canım

2 kişi geriden geliyorum ben malesef😑en yakın zamanda tamamlicam ins, helal edin hakkınızı😑

• Beğen
Reactions: H M
X