Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmim SevgiHanımlar R rana20 Nin ablası için hala eksiklerimiz var o yüzden yeni listeyi sabah paylaşmadım eksik kalan arkadaşlarımız en kısa sürede tamamlasınlar
Bitiren arkadaşlarımız da MoonfacedMom niyetine okumaya devam edebilirler
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(15 temmuz - 17 temmuz ) MoonfacedMom
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Okudum rabbim kabul etsin inşallah canımLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(14 temmuz - 16 temmuz) MoonfacedMom
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Noldu cnm emniyette ne dedıler kapatacaklarmı hesabı? Gecmıs olsun ya@Harlofia arkadaşlar kusura bakmayın. MoonfacedMom arkadaşım yarın mutlaka bitiririm ama bugün çok zor birgündü sosyal medyam çalındı arkadaş dolandırılmış şikayetçi falan olmuş öğlenden sonra karakola falan gittim şu anda çok başım ağrıyor. Ne olur kusura bakmayın
Sağol canım ilk defa karakola gittim birde bayram tatili girmeden halledin dedi memur nasıl gittiğimi bilemedim Biz kapatamıyoruz dediler. şikayet ettim yasal bir işlem başladı sadece o kadar karşı tarafı bulamazsa birşey olmuyormuş yaniNoldu cnm emniyette ne dedıler kapatacaklarmı hesabı? Gecmıs olsun ya
Hanımlar R rana20 Nin ablası için hala eksiklerimiz var o yüzden yeni listeyi sabah paylaşmadım eksik kalan arkadaşlarımız en kısa sürede tamamlasınlar
Bitiren arkadaşlarımız da MoonfacedMom niyetine okumaya devam edebilirler
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(15 temmuz - 17 temmuz ) MoonfacedMom
Canım eğer istersen bir kısmını sayıdan düşrek yapalım yaprdımcı olalım sana çok geçmiş olsun bu arada@Harlofia arkadaşlar kusura bakmayın. MoonfacedMom arkadaşım yarın mutlaka bitiririm ama bugün çok zor birgündü sosyal medyam çalındı arkadaş dolandırılmış şikayetçi falan olmuş öğlenden sonra karakola falan gittim şu anda çok başım ağrıyor. Ne olur kusura bakmayın