🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

MoonfacedMom MoonfacedMom sevgicim canım dua arkadasım bende okudum Allah hayırlı guzel kapılar acsın sana 🤲 bebişiini sağ salim almayı nasip etsin kucagına :KK36: :KK36:
Sağol canm. Amin rabbim hepimizin niyetini kabul etsin inşallah, 🤲 inşallah canm ikisini de sağ salim kucağıma aldığım günleri görsem bitse şu sıkıntılı günler çok güzel olacak ☺️🤲

Meybuz Meybuz niyetine okudum. Allah kabul etsin.
Bu arada çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce konu çözüme ulaşır, sıkıntıların gider.

Gebe arkadaşlarımız da sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah. Geçen sene bu zamanlar ben de fenalardaydım. Bulantılarım 7-8 ay sürdü. Ama şu an 11 aylık baldan tatlı bir oğlum var ve inanın her şeye değermiş diyorsunuz. Bir kokusu, sizi ansızın öpüşü yeter.

Rabbim dileyen herkese de bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.

🍃LİSTEMİİZ🍃
@Harlofia 🔒✅
Morrmeneksee Morrmeneksee 🔒✅
M Maviayyy 🔒✅
SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅
ohbb ohbb 🔒✅
Aktif Lora Aktif Lora 🔒✅
R rana20 🔒✅
R rana20 (kardeşi)🔓
MoonfacedMom MoonfacedMom 🔓
Life light Life light 🔓
tatlicincap tatlicincap 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
birkedivelisi birkedivelisi 🔓
H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔
(21 temmuz 9.00 a kadar ) tatlicincap tatlicincap 👈

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir 😍

X