- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
46 ayda tuvalet eğitimine geçmek ile 26 ayda geçmek arasında cidden de fark var onu gördüm yaşadıklarınızda. Yani 4 yaşında çocuk ortalamanın 1 yıl gerisinde başlıyor tuvalete bir tık daha bilinci gelişiyor. Şarkı oyun vs ile 26 aylıkken daha kolay adapte ediliyor sanırım ama bazı çocukların kakadan korktuğunu duymuştum. Ben biraz psikopatça ama kakaları anne ve babalarının yanına yollaman gerekiyor hadi ona yardımcı olalım kakaları tuvalete yap onlar da kendi anne babalarını bulsunlar demiştim. Dört gün çok erken bu 1,5 ayı bulur ama sizinkinde nasıl olur bilemiyorum.
Bir de yapalım gönderelim birlikte gidelim ifadeleri hatalı değil bence anne ve çocuk bir oluyor bir dönem bebek annenin bağlı parçası 2-3 ten sonra bağımsızlık kazanmaya başlıyor çocuk bezen de 4 oluyor bu. Kakiş kakişko gibi ifadeler kakayı sevimli gösterme çabaları ki çocuklar çekinmesin amacı taşıyor bence o nedenle bunları kullanan anneler kınamam herkesin bir metodu var sonuçta
Bir de yapalım gönderelim birlikte gidelim ifadeleri hatalı değil bence anne ve çocuk bir oluyor bir dönem bebek annenin bağlı parçası 2-3 ten sonra bağımsızlık kazanmaya başlıyor çocuk bezen de 4 oluyor bu. Kakiş kakişko gibi ifadeler kakayı sevimli gösterme çabaları ki çocuklar çekinmesin amacı taşıyor bence o nedenle bunları kullanan anneler kınamam herkesin bir metodu var sonuçta
Son düzenleme: