- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Gülümsetti sakin davrandığınız icin acaba ciddiye mi almıyor anlayamadim tuvalet konusunda pek tolerans göstermeyin çabuk öğrensin yükünüz hafifler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuvalet iletişimi yapabilirsiniz siz de :)8.5 aylık tam :)
Zaten tutmasını beklemiyorum da yapmadan önce bi sinyal de çakmıyor
Aylik deyince şu resim aklıma geldi.Ay önemli lütfen. Daha 4 değil dörde iki ay var. Direkt dört yazınca oha hala bezli mi diyorlar. Ay yazınca hesaplayana kadar kafalar karışıyor azıcık ahsjsjs.
Tuvalet iletişimi yapabilirsiniz siz de :)
Günde 1-1.5 saat arası çıkarıyoruz. 2 gün sorunsuz geçti ama 3. Gün 1 saati geçince huysuzlandı ben anlamadım öyle banyonun kapısında dikiliyoduk çamaşır makinesinin dönmesine bakıyordu baktım çişler aktı gittiii
İlk aylar zordu ya çok kaka yapıyordu şimdi günde 1 o da saati aşağı yukarı hep aynı. Ama çiş işi zor ya onda pek sinyal vermiyor. Valla tavsiye ederim bebeklere uygulanması güzel bi yöntem çünkü bezden kaka temizlemek bana çok zor ve tiksindirici geliyor
46 aylik ne ya. Cok kil oluyorum su yas yerine surekli ay diyenlere. Direk yasini yazsanız ya. 4 bucuk yasinda ve yenimi tuvalet eğitimi veriyorsunuz. MasaAllah az daha bekleseydiniz okulda öğretmenleri verirdi, zahmet etmemis olurdunuz.
Lazımlığı kendi bıraktı. Zaten arada klozete oturuyordu.Peki lazımlıktan klozete geçiş süreci zorlu olmadı mi? Benimki direniyor oturmaya. Orası çok büyük bu küçük bana göre diyor.
Cocuklarda yas soylenmez ay soylenir.46 aylik ne ya. Cok kil oluyorum su yas yerine surekli ay diyenlere. Direk yasini yazsanız ya. 4 bucuk yasinda ve yenimi tuvalet eğitimi veriyorsunuz. MasaAllah az daha bekleseydiniz okulda öğretmenleri verirdi, zahmet etmemis olurdunuz.
Ooo maşallah size.10 günlükten beri yapıyoruz :)
Bezsiz zamana başladık işte ama onu çok oturtamadım daha
İşte 4 buçuk yaşın kaç ay olduğunu hesaplayamayan insanlar olduğu için ay olarak söylüyor olabilir46 aylik ne ya. Cok kil oluyorum su yas yerine surekli ay diyenlere. Direk yasini yazsanız ya. 4 bucuk yasinda ve yenimi tuvalet eğitimi veriyorsunuz. MasaAllah az daha bekleseydiniz okulda öğretmenleri verirdi, zahmet etmemis olurdunuz.
46 aylik ne ya. Cok kil oluyorum su yas yerine surekli ay diyenlere. Direk yasini yazsanız ya. 4 bucuk yasinda ve yenimi tuvalet eğitimi veriyorsunuz. MasaAllah az daha bekleseydiniz okulda öğretmenleri verirdi, zahmet etmemis olurdunuz.
Arkadaşlar benim 46 aylık sıpamı doktora götüreceğim. Akşam herkese cevap yazacağım. Görüşmek üzere :) 46 aylık.
Valla konuyu dağıtmak istemiyorum ama tecrubeli gördüm sizi ondan soracağım:) 4,5 yaşındaki kız yeğenim hala geceleri yatağı ıslatıyor, kardeşim her sabah yatak yorgan yıkıyor. Gündüzleri tuvalete gidiyor ama gece yok. Birde tuvalete gittiğinde taharet musluğundan çok korkuyor, bağır çağır ağlama krizine giriyor, kardeşim çok çaresiz bu konuda, Eylül de anaokuluna başlayacak ne yapacağım diye kara kara düşünüyor, belki bir öneriniz olur.