- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Insallah olur kuzum da sen dualarini guzel et gene de . Uslu basli hayirli bir evladin olsn en tez vakitİşte davulun sesi uzaktan derler yaşimdi olmadığı için ne hayaller kuruyorumm
ben oğlumu çıplak olarak dolaştırdım çiş eğitimi döneminde.. gerçi kendi de giymek istemiyordu..
balkonda havuzunda oyuncakları yüzdürürken (kendi dışarıda, oyuncaklar suda) yapıverirdi kakayı. Aferin oğlum kakasını yapmış der, alırdım kürekle.. çişini ise bir yerlere isabet alıp, geri sayımla yapardı.. banyoda küvetin giderine, bahçede ağaçların dibine (sulayalım diyerek)... 3,2,1 başlaaa...
bu aşamaya gelene kadar bir müddet ortalığa çiş yaptı elbette.. belki ben sabırlı olsam daha kısa sürerdi. ben kızdıkça çocuk inatla söylemedi çişini. gayet de farkındaydı, bu süreçte gece hiç bez bağlamadım, hiç de altına yapmadı (birkaç kaçak hariç).
bir müddet sonra çişi / kakayı söyledi ama klozete veya lazımlığa oturmayı reddetti hep.. 2 ay sonra ilk defa yabancı birinin evinde klozete oturdu kakası gelince
Ben hele bi evlensem kuzum ah ahInsallah olur kuzum da sen dualarini guzel et gene de . Uslu basli hayirli bir evladin olsn en tez vakit
Odullendirmeyi denednmi dicemde dwnemissindir diye dusunuyorum bide sticker filan yapistorin oralara her tuvaletni yaptgnda ne bilim aklma bnlar geldiİşte 23 aylık olsaydı ben de sinirlenmezdim muhtemelen. Ama eşek kadar adam yapınca geriliyorum :)
Kizz bende evlisinde olmuyor filan sandim ayy deli kiz evlende gor dunyayiBen hele bi evlensem kuzum ah ahAmin amin amin Allah senden bin kere razı olsun
İşte 23 aylık olsaydı ben de sinirlenmezdim muhtemelen. Ama eşek kadar adam yapınca geriliyorum :)
Yok yok kuzum ya bekliyorumKizz bende evlisinde olmuyor filan sandim ayy deli kiz evlende gor dunyayi
Allah immm gonlune gore hayirlosini versin bebegm saka bi yana
evin bütün halılarını 2 ay sermediğimi de ekliyim :) kolaylıklar diliyorum...Hep böyle anılar duyuyorum. Birden bir şey oluyor ve alışıyor diyorlar. Ne oluyorsa birden aydınlanıyor bebeler. Ben delirmeden olur inşallah tez zamanda. Çıplak dolaşması da bir fikir tabi de iyice sinirim bozuluyor ahshdjd.
Amiiiinnnn canommmYok yok kuzum ya bekliyorumiş güç bi düzelse inşallah olacak ama Rabbim yardım etsin, Amin aminnn♥
Tuvalet iletişiminde NirvanaBaskıcı olmayan tuvalet eğitimi diye bir şey var BOTE
Aslında 18 ay üstü için diyor ama bi onu da araştır istersen.
Ben 8 aydır her uyandığında ve genelde yemekten biraz sonra tuvalete götürüp duruyorum kakasını çişini yaparken eğilip bakıyor bi de onlara :)
Sonra aferin vs demiyorum. uyanınca hadi tuvalete gidiyoruz diyip elinden tutup götürüyorum, çişler kakalar tuvalete diyip bekliyoruz. Anne de çişini buraya yapıyor baba da tuvalete yapıyor diyorum dilime pelesenk oldu artık bu cümleler. Yaparsa evet çişini yaptın güle güle çişler diyip sifona bastırıyorum benim yardımımla. Ama tabi kendisi henüz konuşamadığından ben tuvalate gitmiycem diyemiyor. Tek yaptığı eğer yoksa ya da yapmak istemiyorsa tuvalete oturunca bacaklarıyla kendisini itmesi. O zaman hemen kaldırıp yarım saat 1 saat sonra falan götürüyorum.
Yani benim yöntemler sana pek yaramaz sanırım çünkü senin oğlanın kendi vücudu kendi kararı bacım
Hayirrr hic zevkli degil dusunuyorum yokkk i i asla zevkli degil ... yegenin degil cocugun olsaydi boyle demezdin eminim o pislikleri camasirlari sen temizlynce hic zevkli olmuyo canm yaAy benim yigenim de ilk baslarda tuvalete bacaklarini acip tam oturamadigi icin tuvaletin girisine fayansa yapiyordu. Sonra da kaka ust uste geldigi icin tekrar poposuna degiyordu. O zaman cok korkuyordu. Agliyordu. Ne hissettiriyosa artikSonra farkli yerlere yapmaya basladi. Mayin tarlasina donuyordu fayanslar her yer kucuk parca parca kakalar
Tuvalet egitimi cok zor ama bence cok zevkli yaCok ani birikiyor o donemde Allah yardimcin olsun idrak
Senin yontemle cock cok kolay alisacak diye dusunuyorum tuvalete bikere dha yazmistin bebekliginden beri hep kakayi tuvalete yaptiriyorum diye . Bidaha cocgm olrsa boyle yapmayi dusunuyorm bende ama ilerisini merak ediyorum seni takipteuim bezi kopmle cikarma vakti gelince kolay alisacakmi diye bence alisacakBaskıcı olmayan tuvalet eğitimi diye bir şey var BOTE
Aslında 18 ay üstü için diyor ama bi onu da araştır istersen.
Ben 8 aydır her uyandığında ve genelde yemekten biraz sonra tuvalete götürüp duruyorum kakasını çişini yaparken eğilip bakıyor bi de onlara :)
Sonra aferin vs demiyorum. uyanınca hadi tuvalete gidiyoruz diyip elinden tutup götürüyorum, çişler kakalar tuvalete diyip bekliyoruz. Anne de çişini buraya yapıyor baba da tuvalete yapıyor diyorum dilime pelesenk oldu artık bu cümleler. Yaparsa evet çişini yaptın güle güle çişler diyip sifona bastırıyorum benim yardımımla. Ama tabi kendisi henüz konuşamadığından ben tuvalate gitmiycem diyemiyor. Tek yaptığı eğer yoksa ya da yapmak istemiyorsa tuvalete oturunca bacaklarıyla kendisini itmesi. O zaman hemen kaldırıp yarım saat 1 saat sonra falan götürüyorum.
Yani benim yöntemler sana pek yaramaz sanırım çünkü senin oğlanın kendi vücudu kendi kararı bacım
Cocugum icin henuz vakit varHayirrr hic zevkli degil dusunuyorum yokkk i i asla zevkli degil ... yegenin degil cocugun olsaydi boyle demezdin eminim o pislikleri camasirlari sen temizlynce hic zevkli olmuyo canm ya
bende zorlamadim iste vakti zamani.diye dusunup basliyorjz erde gectw olsa zor oluyor baksana o surec hic zevkli gelmiyor dusununce bana ha sana gelir onu bilemem dedgnde dogru mecbur yasanacak bu rahat olmak mantikli ama yapimda yok malesef isteCocugum icin henuz vakit varama ne zaman hazir olursa o zaman baslarim. Zorlamak benim yapimda yok. Anliyorum zordur ama bence eglenceli de Zevk almaya bakacagiz sonucta kacis yolu var mi?
Günde 1-1.5 saat arası çıkarıyoruz. 2 gün sorunsuz geçti ama 3. Gün 1 saati geçince huysuzlandı ben anlamadım öyle banyonun kapısında dikiliyoduk çamaşır makinesinin dönmesine bakıyordu baktım çişler aktı gittiiiSenin yontemle cock cok kolay alisacak diye dusunuyorum tuvalete bikere dha yazmistin bebekliginden beri hep kakayi tuvalete yaptiriyorum diye . Bidaha cocgm olrsa boyle yapmayi dusunuyorm bende ama ilerisini merak ediyorum seni takipteuim bezi kopmle cikarma vakti gelince kolay alisacakmi diye bence alisacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?