- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi aryalorinn
-
Ayşe bu üye de diyor ki o kanı oraya taşıyan bir sürü damar var, yani o damarı tutup kesiyorlardır. Yani buna benzer bir şey dedi. Şimdi böyle bir şey mümkün mü, merak ettim ben de açıklayabilirsen iyi olur. Teşekkürler.Hacamat'la siyah kan akitiliyormus da.
Bu sacmaliga aciklama olsun diye yazdim.
Karbondioksitli kan venler haric bir yerde toplanmaz vucutta.
Sag atriyum ve ventrikulde toplanir, ordan kani akitmak icin de kalbi delmek gerekir.
Yanlis bir durum goremedim ben ama.
Hacamat'la siyah kan akitiliyormus da.
Bu sacmaliga aciklama olsun diye yazdim.
Karbondioksitli kan venler haric bir yerde toplanmaz vucutta.
Sag atriyum ve ventrikulde toplanir, ordan kani akitmak icin de kalbi delmek gerekir.
Yanlis bir durum goremedim ben ama.
Tabi ki.Ayşe bu üye de diyor ki o kanı oraya taşıyan bir sürü damar var, yani o damarı tutup kesiyorlardır. Yani buna benzer bir şey dedi. Şimdi böyle bir şey mümkün mü, merak ettim ben de açıklayabilirsen iyi olur. Teşekkürler.
Kalbin kotuyse o kirletir kani yoksa heryerde ayni kanKalbe uçarak gelmiyor bu kan. Onu anlatmaya calısıyorum. Hacamat mantıklı mantıksız bilemem bilgim yok.
Kalbin sağ bölümünde kirli kan birikir ve temizlenmek için akciğere gönderilir. Akciğerde temizlenmiş olan kan vücuda gönderilir. Temiz kandaki oksijenin kullanılması sonucu kirli kan dediğiniz karbondioksit bakımından kirli kan oluşur. Kirli kanın tasındığı damara, kılcal damarlar ile geçer .Bu kirli kanda kalbe dolaşarak gidiyor sonuç olarak.
İki arkadaşım şiddetli migren ağrıları vardı. Her yolu denediler ama sonuç alamadılar. Son çare birlikte hacamat yaptırdılar. Biri ağrıların bitti derken diğeri hiç faydasi olmadı dedi. Sonuç dediğiniz gibi kişinin kendini yonlendirmesidir. Çünkü ağrısı geçmeyen arkadaşım geçeceğine hiç inanmıyordu. Hacamati aklimda kalmasın diye yaptırdı.Kan akıtmakla alakası yok diye düzelteyim o zaman. Yani demek istediğim açık tartışma çıkarmanın alemi yok. Ben önermiyorum, bunun eğitimini falan almadım. Plasebo etkisi olup olmadığı belli değil, belki kişi bununla kesin iyileşeceğini düşündüğünden iyileşiyor. Gerçekten etkili olsa bile yukarıda da bir hanım yazmış mikrop kapılabiliyor diye. Alternatif yöntemleri iyi araştırıp yaptırırken dikkatli olmak lazım. Önerenler olabilir ben konuya cevap olarak önermediğimi yazdım bu kadar.
Alıntıladığın yerdeki haramdır kısmında noktadan önce (deniyor) kelimesi eklediğimi var say..Bir şeye haram diyebilmeniz için onun Kuranda haram diye geçiyor olması lazım.
Unutmayın helal haram koyma yetkisi sadece Allah'a aittir.
Uygun değil diyebilirsiniz sadece...
İki arkadaşım şiddetli migren ağrıları vardı. Her yolu denediler ama sonuç alamadılar. Son çare birlikte hacamat yaptırdılar. Biri ağrıların bitti derken diğeri hiç faydasi olmadı dedi. Sonuç dediğiniz gibi kişinin kendini yonlendirmesidir. Çünkü ağrısı geçmeyen arkadaşım geçeceğine hiç inanmıyordu. Hacamati aklimda kalmasın diye yaptırdı.
Diğer arkadaşım ise 3_4 ay sonra tekrar ağrılarına kavuştu.
Özellikle kalb hizasında, sırttan yaptırınca,kalbi temizlediği, fesatlık hasetlik türü şeyleride yok ettiği söyleniyor..Migren için belki faydası dokunuyor olabilir yani bu konuda cidden bilgim yok ama depresyon, bipolar bozukluk, panik atak vb. gibi psikolojik rahatsızlıklar için etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ne eğitimini aldım ne de ilgili bir makale okudum. Varsa da plasebo etkisi olması muhtemel. Her yolu deneyip bunu da denemek isteyenler olabilir ama sağlık önemli, enfeksiyon kapmaya çok müsait. İlla yaptırmak isteyene bir şey diyemem ama çok çok dikkatli olsunlar.
Seansların arası aynı yerden olacaksa enaz 3 ay olmalıdır..Birde tek seyansla tam etkili olmaya bilir bikac seyans devam etmek gerekli diye biliyorum.Zaten yapan kisi kac kere olacagini söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?