- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi aryalorinn
Oyy koptum gulmekten onun adi haşemo. Bu hacamat kan verme demekHacamat ne?
Şu denize girerken bir şey giyiyorlar bazi kadinlar o değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy koptum gulmekten onun adi haşemo. Bu hacamat kan verme demekHacamat ne?
Şu denize girerken bir şey giyiyorlar bazi kadinlar o değil mi ?
çok sevindim biraz detaylı bahsederseniz sevinirim :)Benim ablam yaptiriyor canim antidepresan kullanıyordu yıllardır bıraktı
Cok iyiyim diyor bize tuhaf gelmisti ilk duydugumuzda ama kendini iyi hissediyormuş
farklı boyutlar dediğiniz şeyi biraz anladım ama tam emin degilim aynı konudan bahsettigimizden :)Hacamat için İslam dininde çok olumlu şeyler söylenir. Tedavi edildiği söylenen psikolojik rahatsızlığın daha farklı boyutlara varan bir şey olduğunu düşünüyorum. Forumda yasak o nedenle açıkça yazamam ama kalbin arkasından yaptırılması ile ilgili arama yapabilirseniz konu sahibi anlarsınız ne demek istediğimi. Artık tıp doktorları dahi yapıyor. Hacamatla sülük tedavisi benzer ,sülük için dahi özel merkezler varken hacamatı çağ dışı görmemek gerek. Alternatif tıp bu da. Geçmiş olsun.
Valla bu kadar insan söylüyorsa vardır bi bildikleri. Annem de geçen gün konu nasıl açıldı bilmiyorum ama hacamat sağlık için çok faydalı dedi. Ayrıca çocukken tesadüfen karşı komşumuzun hacamat yapışına bizzat şahit olmuştum hemde 2 kere. Çok yaşlı bir teyze oğlunun alnına yatay bi çizik atıyodu. O gün bu gündür hacamat kelimesini duyunca gözümde canlanıyor. Kan olduğu için daha çok etkileniyorum .korkumu yenebilsem yaptrmak isterdim.inanki bilsem bu problemlere fayda olacak kilolarca kan görmeye razıyım
Siz kalbin arkasından hacamat yaptırmak yazın,tam anlarsınız :) bence aynı şeyden bahsediyoruz. :)farklı boyutlar dediğiniz şeyi biraz anladım ama tam emin degilim aynı konudan bahsettigimizden :)
baktım panik atak vesvese depresyon için yazıyoSiz kalbin arkasından hacamat yaptırmak yazın,tam anlarsınız :) bence aynı şeyden bahsediyoruz. :)
hoş geldiniz :) ruhsal sıkıntı ve psikolojik sorunlar için yaptırmak istiyorum biraz bilgi verirsenizAçılın hacamat ustası geldi
O kadar bilgi kirliliği var ki öncelikle bunlara açıklık getireyim
Hele bir hanıma mağara soğuk muydu demek istiyorum cahil cahil konuşmuş tecahül i arifler falan
Bu paragrafım da kendi kültürünün (dinin) öğretilerini (sünnetlerini) değil de hep batıyı referans alanlara gelsin atı alan üsküdarı çoktan geçti onlar bizden öğrendikleri bu şifayı cupping therapy adı altında çoktandır uyguluyorlar.Tabi şimdi cupping therapiyi cübbe ve teravih olarak algılayamazsınız çünkü onlar bizden alıp yapınca waauuvv
Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım son olarak sadece şunu söylemek istiyorum Efendimizin (s.a.s) bize tavsiye ettiği bir şey işe yaramaz veya gereksiz olabilir mi tek kelimeyle müthiş bir şey ehil kişilerce yapılırsa ve steril şekilde tabi ki bedeniniz üzerindeki maddi ve manevi etkilerine kendiniz karar verirsiniz