- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi aryalorinn
-
Sizin asıl derdiniz farklıydı. Ne icin alıntı yaptiginizinda gayet farkinda vardım. Buyuk bir ihtimal kapalı bir kadinsiniz ve yanlış anlayip bana yazık gibi kelimeler kullandınız. Neyse polemik yaratmayalim. Iyi aksamlar.Sert çıkmadım nasıl haşemayla psikoloji arasında bir bağlantı kurdun onu sordum? Neyse,boşver.
Vucutta pis kan-temiz kan ayrimi yoktur. Her yerden ayni kan gecer.
Sadece karbondioksiti yuksek kan akcigerlerimizde temizlenir, o kani da temizlenmeden vucuttan cekmek mumkun degildir, kalbi delmiyorsaniz eger.
Psikolojik olarak insanlara iyi geliyor olabilir, tamamen plasebo olabilir. Ama pis kani akitiyor gibi bir cumle kurmayin rica ederim.
Siz herhalde vücuttaki D vitamini eksikliğinin dahi depresyon sebeplerinden biri olduğunu duymadınız .vücuttaki kanında diğer etkilerinde insanın karamsar ,sinirli vs olmasına sebep olurYahu yazmayım yazmayım dedim de hacamatla psikolojik sorun falan çözülmez. Hadi pis kan gidiyor falan desek bile psikolojik problemlerin zaten kanla alakası yok. Düşünceleriniz ve duygularınızın temiz kan pis kanla alakası olabilir mi? Psikolojik sorunlarınız için terapi öneririm, hacamat değil.
Sizin asıl derdiniz farklıydı. Ne icin alıntı yaptiginizinda gayet farkinda vardım. Buyuk bir ihtimal kapalı bir kadinsiniz ve yanlış anlayip bana yazık gibi kelimeler kullandınız. Neyse polemik yaratmayalim. Iyi aksamlar.
Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Merak ettim bende .hoc aklıma gelmezdi .Ben de iyi geldiğini biliyorum
Vücuttaki kirli kanın atılması insanı zinde dinç yapar psikolojik olarak rahatlatır
Ben de bu hafta yaptıracağım nasipse
Siz herhalde vücuttaki D vitamini eksikliğinin dahi depresyon sebeplerinden biri olduğunu duymadınız .vücuttaki kanında diğer etkilerinde insanın karamsar ,sinirli vs olmasına sebep olur
Ay evet zeka problemimiz var ne demek istedin aciklasana.Belki orada ne demek istedigimi anlayamayack kadar zeka problemi olanlar vardır , alıntı yapiyorlardir. Ne dersin olabilir demi
Bu üye tıp öğrencisi olduğunu belirtmişti. Öyle veya değil bilemeyiz sanal ortam, ancak yazdığı şeyde ne demiş iyi okuyun. Temizlendiği organlar, akciğer ve kalp demiş, yani kirli kan burada konuçlanıyor. Şimdi siz bu kanı temizlemek isterseniz burayı delmeniz gerekiyor, e kalbi de kesemeyeceğimize göre? Düz mantıkla bakarsak olaya, imkansız diyorum.Her yerden aynı kan geçer derken ? Bunu nasıl söyleyebilirsiniz gerçekten ağzım açık kaldı. Ayrıca karbondioksit bakımından kirli olan kana kısaca pis kan diyoruz zaten.
Not: Hacamat ile ilgili hiç bilgim yok sadece yanlışınız gözüme çarptı ve belirtmek istedim.
Bu üye tıp öğrencisi olduğunu belirtmişti. Öyle veya değil bilemeyiz sanal ortam, ancak yazdığı şeyde ne demiş iyi okuyun. Temizlendiği organlar, akciğer ve kalp demiş, yani kirli kan burada konuçlanıyor. Şimdi siz bu kanı temizlemek isterseniz burayı delmeniz gerekiyor, e kalbi de kesemeyeceğimize göre? Düz mantıkla bakarsak olaya, imkansız diyorum.
yazdıklarınız için teşekkür ederim biraz daha aydınlatsanız :)Psikoleji ile hacamatın alakası vardır tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Eşim kaç senelil panik atak hastası ve 1 sene ilaç kullandın bu ilaçların yan etkisi olarakta bir sürü sorunlar yaşadık. doktorların dediği ilaçsız tedavi olmaz vs vs idi
Neyse ilaçları bıraktık uzun süre sonra hacamatı keşfettik şuan eşim atak geçirmiyor
Vücudundan normal toksinli pis kanı atarken baş bölgesi hacamatından simsiyah diyebileceğim bir pis kan çıktı.
yuhhh modern tıp ne zaman kalktı bee bu düsüncede olursa sonumuz allah korusunarkadaşlar psikolojik sorunları için hacamat yaptıran var mı ?
Tıp eğitimi almadım, fen bilgisi öğretmeni falan da değilim ancak kirli kan deposu olan yer belli, taşıyıcıları da damarlar tamam ama hangi damarı kesmek lazım ya da ne miktarda kan almak lazım kaç deneme yapmak lazım bulana kadar bunları da düşünmek lazım. Bir doktor daha vardı konuda, o cevaplar belki, ben bugünün tıp teknolojisi ile olabilecek gibi görünmediğini öngördüm sadece.Kalbe gelen kirli kan nereden geliyor? Bende fen bilimleri öğretmeniyim. Tıp eğitimi almış bir kişi kadar detay bilemem belki ancak kirli kanın ve temiz kanın geçtiği damarlar farklıdır. Bu damarlar arasında kılcal damarlarla geçiş olur.
yuhhh modern tıp ne zaman kalktı bee bu düsüncede olursa sonumuz allah korusun
Tıp eğitimi almadım, fen bilgisi öğretmeni falan da değilim ancak kirli kan deposu olan yer belli, taşıyıcıları da damarlar tamam ama hangi damarı kesmek lazım ya da ne miktarda kan almak lazım kaç deneme yapmak lazım bulana kadar bunları da düşünmek lazım. Bir doktor daha vardı konuda, o cevaplar belki, ben bugünün tıp teknolojisi ile olabilecek gibi görünmediğini öngördüm sadece.
yazdıklarınız için teşekkür ederim biraz daha aydınlatsanız :)
Hacamat'la siyah kan akitiliyormus da.Her yerden aynı kan geçer derken ? Bunu nasıl söyleyebilirsiniz gerçekten ağzım açık kaldı. Ayrıca karbondioksit bakımından kirli olan kana kısaca pis kan diyoruz zaten.
Not: Hacamat ile ilgili hiç bilgim yok sadece yanlışınız gözüme çarptı ve belirtmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?