hacamat

Benim ablam yaptiriyor canim antidepresan kullanıyordu yıllardır bıraktı

Cok iyiyim diyor bize tuhaf gelmisti ilk duydugumuzda ama kendini iyi hissediyormuş

farklı boyutlar dediğiniz şeyi biraz anladım ama tam emin degilim aynı konudan bahsettigimizden :)

Hacamata inancım var. (psikolojik açıdan ihtiyacım var buna) ama kan görmeye dayanamıyorum o n'olacak oo?

Ehil yeri bulursanız düşünmeden yaptırın. Salı günü yapılmaz yapan yerle çalışmayın

inanki bilsem bu problemlere fayda olacak kilolarca kan görmeye razıyım
Valla bu kadar insan söylüyorsa vardır bi bildikleri. Annem de geçen gün konu nasıl açıldı bilmiyorum ama hacamat sağlık için çok faydalı dedi. Ayrıca çocukken tesadüfen karşı komşumuzun hacamat yapışına bizzat şahit olmuştum hemde 2 kere. Çok yaşlı bir teyze oğlunun alnına yatay bi çizik atıyodu. O gün bu gündür hacamat kelimesini duyunca gözümde canlanıyor. Kan olduğu için daha çok etkileniyorum .korkumu yenebilsem yaptrmak isterdim.

bence korkma küçük bi işlem ve senin sağlığının yerine gelmesini sağlıcak belkide

Açılın hacamat ustası geldi
O kadar bilgi kirliliği var ki öncelikle bunlara açıklık getireyim
Hele bir hanıma mağara soğuk muydu demek istiyorum cahil cahil konuşmuş tecahül i arifler falan
Bu paragrafım da kendi kültürünün (dinin) öğretilerini (sünnetlerini) değil de hep batıyı referans alanlara gelsin atı alan üsküdarı çoktan geçti onlar bizden öğrendikleri bu şifayı cupping therapy adı altında çoktandır uyguluyorlar.Tabi şimdi cupping therapiyi cübbe ve teravih olarak algılayamazsınız çünkü onlar bizden alıp yapınca waauuvv
Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım son olarak sadece şunu söylemek istiyorum Efendimizin (s.a.s) bize tavsiye ettiği bir şey işe yaramaz veya gereksiz olabilir mi tek kelimeyle müthiş bir şey ehil kişilerce yapılırsa ve steril şekilde tabi ki bedeniniz üzerindeki maddi ve manevi etkilerine kendiniz karar verirsiniz

Zararını okumadım da duymadım da, zararı yok ise faydası bu kadar anlatılıyoken yaptırmaya değer bence...

hoş geldiniz :) ruhsal sıkıntı ve psikolojik sorunlar için yaptırmak istiyorum biraz bilgi verirseniz

Hoşbuldum tabi ki veririm hatta önce kendimden örnekle başlayayım epilepsi hastası ve aynı zamanda otizim, mental retardasyonu olan bir kardeşim var hacamat diye bir şifa kaynağından haberdar olduğumda tüm aile bireylerimi ve hasta kardeşimi de götürdüm site kurallarını bilmiyorum ban yememek için üstü kapalı yazıcam siz anlayın
manevi yönü çok fazladır hacamatın zaten usulünde abdestli olmalısınız tövbe istiğfar ve ayetel kürsi fatiha muavizeteyn ihlas 7 şer defa sıralamasıyla okunur dünyevi kelam çok konuşulmaz işte düşünün böyle bir manevi kalkan diye betimlemek istiyorum siz bu kalkanla kuşatılmışken size yine aynı şekilde haccame (hacamatı yapan) ayetel kürsi okuyarak kesik atar

Devam ediyorum uzun oldu ve beklemeyin diye bir kısmını yazıp önden yolladım
Evet dediğim gibi internette de biraz araştırırsanız manevi hastalıklara ne kadar iyi geldiğini görürsünüz ben kendimden örnek vermeye devam edeyim diğer kardeşimin de hayatını etkileyecek derecede ağır depresyonu vardı aynı zamanda olmayacak bir sevdaya tutulmuştu kafadan hacamat söktü attı o gereksiz takıntı ve kuruntularını çok şükür

Ben rasathanede bir yere 2 seneyi aşkındır gidiyordum hep kendimden anlatmayayım biraz da oraya gelen hasta profillerinden bahsedeyim ki aynı dertleri olanlara fikir versin
Bir kere yoğunluğu migrenden şikayetleri olanlar oluşturuyor ayrıca sülükte koyduruyorlar
Sonra tiroid rahatsızlığı olanları çok gördüm
Araya kendimi katayım romatizmal ağrılarım var kireçlenme vs genel de biraz daha yaşları büyük hanımlar geliyor bacaklarına ayaklarına kapattırıyorlar
Ve tabiii bebeği olmayanlar
Ve psikolojik sorunları olanlar geliyor
Huysuz küçük çocuklarını getirenler de çok hem şifa için hem çocuk manevi olarak kendine gelsin diye
Gözlemlerim böyle uzar gider ama genelde yoğunluk bu yönde

Umarım işinin ehli bir haccame bulursunuz hiç korkmayın atılan kesikleri hissetmiyorsunuz bile dedim ya insanlar küçücük çocuklarını getiriyorlar keza benim kardeşim küçük bir çocuktan daha zordur o bile korkmadı ilk baş bir tedirginlik olur normaldir ben de bile olmuştu ama yaptırdıktan sonra aaa bu muymuş diyor insan
Başka sorush olan varsa memnuniyetle cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…