- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 647
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
Zarar görünce hissizleşir o bölge. Problem değil ama. Ense kökünden yapılıyo . Sinirlerin yoğun geçtiği yer ora. Her yere yapılmıyo.ya sonra
sinirler zarar görünce
benim de teyzem meme kanseri olduktan sonra kemo alırken doktoru ısırganla birlikte birkaç ot daha söylemiş ve bir tarif vermişti.ben bu hastalığa yakalandığımda hastanede yattım 15 gün hatta doktorum babamı bi kenara çekti konuşyor
değerleri düşmezse siroz bile olabilir diyor
neyse aynı hastanede prof doktor bi tanıdık var babam gidiyor ve onla konuşuyor
oda ona sarı sabur taşı bal ve arı sütü al
sarı saburu ez 1 kilo bala 1 çay kaşığı at karıştır ve 1 ay yedir
tabi illet bi tadı var bizimkiler bunu aldı bana yediriyor ama bana eziyet gibi
neyse ben tekrar doktora gittiğimde değerlerim büyük ölçüde düşmüştü hatta ilginç dedi bakan doktor ciddi bi şekilde düşmüş
bende hemen şişeyi gösterdim ama hiç bişey dememişti
ha bu arada tavsiye ediyormuyum hayır
sonuçta her bünyeye iyi gelmeyebilir bunu kimse alıp yapsın diye yazmadım
eğer ki doğruyu bulursan elbet şifası var
benden hastalığı tamamen sildimmi hayır kronkleşti
ama bi türlü düşüremedikleri değerlerim dibe vurmuştu
Hacamat zaten Yapılıyor.ama pis kanla alakası yok. Hacamat sadece sinirlere zarar verdiği için Ağrı geçiyordur diyorum.Sanırım ironi yaptınız ama ne olur dikkat edin. Şimdi başı ağrıyor diye kafasına çizik attıran çıkar mı çıkar.
benim de teyzem meme kanseri olduktan sonra kemo alırken doktoru ısırganla birlikte birkaç ot daha söylemiş ve bir tarif vermişti.
örneğin ben de regl ağrım olduğunda bitkisel çay kullanırım, ağrı kesici almadan önce. ama ağrım fazla olursa önce ağrı kesici alır, o da yetmezse hastaneye gider iğne yaptırırım.
alternatif tıp iyi bir destekleyici olabilir ama asla tek başına yeterli bir tedavi yöntemi değil.
teşekkür ederim, çok şükür atlattı. size de geçmiş olsun.geçmiş olsun
bakın mesela bende kemo alınırken herhangi bir bitkiselin zararlı olduğunu biliyorum tüm hücreler öldüğü için
hatta bal dahi yedirmeyin demiş doktorlarelti kızı için oda bir sene kemo aldı
emin olun buna çok dikkat ediyorum zatenteşekkür ederim, çok şükür atlattı. size de geçmiş olsun.
vallaha teyzem kovayla ısırganlı bir su içerdi. şu bitkilerle haşır neşir bir hoca vardı adını hatırlamıyorum şimdi o da kansere ısırgan beyine ceviz falan diyordu ama ben çok bilmiyorum, ihtiyaç da hissetmemeyim inşallah.
bir de hacamat yaptırırsanız, aman çok dikkat edin, hem sizin hepatitiniz başkasına bulaşmasın, hem de siz başka bir türünü kapmayın.
deriden ufak ensizyonlardan vakum yolu ile kan alınmasıdır. Genellikle iki omuz arasından, sırttan, başın arka tarafından yahut vücudun herhangi bir yerinden bardak veya boynuzla alınır. Argoda hafif yaralama olarak kullanılmaktadır.
em güzeli viki tanımı
artı Hz Muhammed sav Efendimizde tavsiye ediyor
Arkadas nerden biliyonuz hz muhammedin hacamat yaptigini simdi bana hadis deme kim biliyor bubyazan adamlarin dogru yazdigini derim ispatlayamazsin, sahsen sadece kurani kerim ve diger 3 kutsal kitabdan baskasini tanimayan biri olaraktan belge olarak yani ..
Velev ki diyelim tamam soyledi sence su an gelmis olsaydi hz peygamberimiz hacamat mi yaptirir di yoksa en gelismis tibbi doktorlara mi giderdi bi dusun oyle tavsiye et bence
değerlendiricem her görüşü teşekkürlerDeyim yerindeyse bir nevi vücuda jiletle faça atmak değilmi bu? Lütfen başka doktorlara gidin ancak uygulamayın şu yöntemi. İnanılmaz ürkütücü ve hiç mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Eski dönemlerde şimdiki gibi tıp ilerlemiş değildi elbetteki böyle yöntemlere yönelinmiştir ancak şuanda hala bin küsür yıl öncesinin metodunu uygulamanın bir alemi yok -bence-.
sahih hadislerden biliyorum
artı yazı tonunuz çok itici geldi
burda bi çok arkadaş karşı olduğunu yazdı fikirlerini belirtti
hepsinede saygı duydum
ama size duyasım gelmedi bu saygıyı
ve ispat edesimde
ki ispatım yokki
acaba alırlarmıki atılmak üzere ben kan veremiorum çünkü hepatit olduğum içinkan verseniz
aslında eski sağlıkçı birini bulursanız kan aldırabilirsiniz, hani bazı mahallelerde olur ya emekli sağlıkçı, ebe, hemşire falan, onları da bir soruşturun isterseniz, belki bir tanıdık falan çıkar.acaba alırlarmıki atılmak üzere ben kan veremiorum çünkü hepatit olduğum için