HACAMAT !!!

benim de teyzem meme kanseri olduktan sonra kemo alırken doktoru ısırganla birlikte birkaç ot daha söylemiş ve bir tarif vermişti.
örneğin ben de regl ağrım olduğunda bitkisel çay kullanırım, ağrı kesici almadan önce. ama ağrım fazla olursa önce ağrı kesici alır, o da yetmezse hastaneye gider iğne yaptırırım.
alternatif tıp iyi bir destekleyici olabilir ama asla tek başına yeterli bir tedavi yöntemi değil.

geçmiş olsun

bakın mesela bende kemo alınırken herhangi bir bitkiselin zararlı olduğunu biliyorum tüm hücreler öldüğü için

hatta bal dahi yedirmeyin demiş doktorlar elti kızı için oda bir sene kemo aldı

bir arkadaş ironi gibi birşeyler demişte

bu konu ironi yapılacak bi konu değil herkes doğru bildiğini söylesin ve ortak bi nokta bulunsun oyuncak değil bu kimse kendisini ispat etmeye çalışmasın rica edicem

teşekkür ederim, çok şükür atlattı. size de geçmiş olsun.
vallaha teyzem kovayla ısırganlı bir su içerdi. şu bitkilerle haşır neşir bir hoca vardı adını hatırlamıyorum şimdi o da kansere ısırgan beyine ceviz falan diyordu ama ben çok bilmiyorum, ihtiyaç da hissetmemeyim inşallah.
bir de hacamat yaptırırsanız, aman çok dikkat edin, hem sizin hepatitiniz başkasına bulaşmasın, hem de siz başka bir türünü kapmayın.

Şöyle yanlış bir kanı var sanırım hacamatta ağrılar omur boyu geçmiyor sinirlerin olunce ömür boyu bir his kaybı olur
Hacamat tedavisinde kişiye göre rahatlama suresi değişiyor bildiğim ve yaşadığım kadarıyla

emin olun buna çok dikkat ediyorum zaten

biraz daha düşüncelerim netleşti en azından

Arkadas nerden biliyonuz hz muhammedin hacamat yaptigini simdi bana hadis deme kim biliyor bubyazan adamlarin dogru yazdigini derim ispatlayamazsin, sahsen sadece kurani kerim ve diger 3 kutsal kitabdan baskasini tanimayan biri olaraktan belge olarak yani ..

Velev ki diyelim tamam soyledi sence su an gelmis olsaydi hz peygamberimiz hacamat mi yaptirir di yoksa en gelismis tibbi doktorlara mi giderdi bi dusun oyle tavsiye et bence

sahih hadislerden biliyorum

artı yazı tonunuz çok itici geldi

burda bi çok arkadaş karşı olduğunu yazdı fikirlerini belirtti

hepsinede saygı duydum

ama size duyasım gelmedi bu saygıyı

ve ispat edesimde

ki ispatım yokki

Deyim yerindeyse bir nevi vücuda jiletle faça atmak değilmi bu? Lütfen başka doktorlara gidin ancak uygulamayın şu yöntemi. İnanılmaz ürkütücü ve hiç mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Eski dönemlerde şimdiki gibi tıp ilerlemiş değildi elbetteki böyle yöntemlere yönelinmiştir ancak şuanda hala bin küsür yıl öncesinin metodunu uygulamanın bir alemi yok -bence-.

değerlendiricem her görüşü teşekkürler

Vallahi canim istersen daygi duyma bi kiblemeye bakar umruma da gelmez saygisiz der gecerim orasi ayri, benimde sana duyasim gelmedi cubku hemen dini durumlari kullanarak dediginizi dogrulamaya calismissiniz. İspatin da olamaz biraz akil yurut diye acikladim zaten iyi geceler sana

Arkadaş bir hacamat demişsin fetva veren verene. Hem cahiller hem ukalalar ya. Ne okudunuz da "bana hadis deme bikbikbik" ötüyorsunuz kendinizden emin emin!!! Hiç konu hakkında bilginiz yok ama sadece peygamber efendimizin ismi geçiyor ya kuduruyorsuz.

Evet ,hacamat var efendimiz (sav) de tavsiye etmiştir yaptırdım hemde umrede. Çokta faydasını gördüm Türkiye de ve dünya da da yaptıran bir ton insan var. Faydasını gören çok.
Yaptırmak ve yaptırmamakta herkes özgür!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…