- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
etrafınızda neden yaptıran kimse yok biliyor musunuz? yıl 2015 te ondan. modern tıp var artık.
3-4 kez gittimEe doktora güvenmiyorsanız başka bir doktora gidin.
etrafınızda neden yaptıran kimse yok biliyor musunuz? yıl 2015 te ondan. modern tıp var artık.
nerde ne zaman nasıl ben fotoğraflara baktım biraz ürktüm açıkcasıHacamat yaptırdım çok faydasını gördüm
Fakat aşılama ve evde hiç normal gelmedi böyle bir riske niçin giriyorsunuz hastanemi yok doktor mu
öyle demeyin işinin hakkını veren çok doktor var. gerçektende birçok ağrı psikolojik olabiliyor. biz inanmıyoruz doktor bir şey bulamayınca öyle dedi sanıyoruz ama vücudumuz attığı sessiz çığlıkları böyle dile getiriyor. ilaç kullanıyormusunuz? antidepresan gibi..:) etrafımda yok evet
ancak
aksine son zamanlarda alternatif tıpa yönelim daha çok
modern tıpta doktor olan doktor bulmak çok zor çok
nerde ne zaman nasıl ben fotoğraflara baktım biraz ürktüm açıkcası
yok hem düşünmedim aşılamayı duydum banada hiç normal gelmedi ancak bi banamı notmal gelmiyo dedim :)
eşime bile demedim henüz
selamınaleyküm
çok ciddi baş ve sağ omuz ağrım var
doktorlar psikolojik diyor antidepresan diyor
tamam gerektiğinde onlarıda alırım ancak
ben hacamatı duydum
araştırdım ancak etrafımda yaptıran kimse yok
sizlerden yaptıran faydasını gören oldumu
ve özellikle ankarada bildiğiniz maddi manevi temiz bir yer varmı
birde evde aşılama yapan bi bayan varmış güvenilir mi dersiniz
(ne alaka diyecekciniz haklı olarak :) aklıma gelmişken sorayım dedim bi konu daha açmadan
bahsettiğiniz ülkeye kısa bir google aramasıyla ulaştım; iran. tüm dünyada sadece bir ülke. gelişmişlik ve yaşam standardı olarak bir kıyaslayın.Cundagg bunu eğitimini alıp yapan doktorlarda var bazı ülkelerde alternatif tedavi olarak resmen kullanılıyor diye biliyorum