HACAMAT !!!

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
selamınaleyküm

çok ciddi baş ve sağ omuz ağrım var

doktorlar psikolojik diyor antidepresan diyor

tamam gerektiğinde onlarıda alırım ancak

ben hacamatı duydum

araştırdım ancak etrafımda yaptıran kimse yok

sizlerden yaptıran faydasını gören oldumu

ve özellikle ankarada bildiğiniz maddi manevi temiz bir yer varmı

birde evde aşılama yapan bi bayan varmış güvenilir mi dersiniz

(ne alaka diyecekciniz haklı olarak :) aklıma gelmişken sorayım dedim bi konu daha açmadan

Hacamat ne olaki. O dediğiniz omuz ağrısından annemde de var gitmediğimiz bölüm kalmadı nerdeyse aynen psikolojik dediler hatta sigaraya tekrar başla diyen bile oldu. Hala düşünüyorum acaba ciddi miydi diye

deriden ufak ensizyonlardan vakum yolu ile kan alınmasıdır. Genellikle iki omuz arasından, sırttan, başın arka tarafından yahut vücudun herhangi bir yerinden bardak veya boynuzla alınır. Argoda hafif yaralama olarak kullanılmaktadır.

em güzeli viki tanımı

artı Hz Muhammed sav Efendimizde tavsiye ediyor

Hacamat yaptırdım çok faydasını gördüm
Fakat aşılama ve evde hiç normal gelmedi böyle bir riske niçin giriyorsunuz hastanemi yok doktor mu
nerde ne zaman nasıl ben fotoğraflara baktım biraz ürktüm açıkcası

yok hem düşünmedim aşılamayı duydum banada hiç normal gelmedi ancak bi banamı notmal gelmiyo dedim :)

eşime bile demedim henüz

:) etrafımda yok evet
ancak
aksine son zamanlarda alternatif tıpa yönelim daha çok

modern tıpta doktor olan doktor bulmak çok zor çok
öyle demeyin işinin hakkını veren çok doktor var. gerçektende birçok ağrı psikolojik olabiliyor. biz inanmıyoruz doktor bir şey bulamayınca öyle dedi sanıyoruz ama vücudumuz attığı sessiz çığlıkları böyle dile getiriyor. ilaç kullanıyormusunuz? antidepresan gibi..

Kirli kan biriken bölgelerden kirli kanı atmak için yapılır, mantığı odur. Fakat doktorlar, fiziki açıdan herhangi bir problem bulamadıysa boşuna oranızı buranızı deldirmeyin.
"alırım" dediğinize göre henüz antidepresan almamışsınız, onları bialıp en az üç ay süreyle kullanın önce.

Modern tıp. Hımmmm.... İlaç şirketleri ile kolkola insanların hayatı üzerinden soğuk kanlilikla para kazanan, lobilerin yönettiği modern tıp.... Ve artık o modern tıp bile alternatif tipla birlikte çalışmayı kabul etmek zorunda kaldı.....
Umarım bulursunuz en kısa zamanda. Ben arkadaşlarıma soracağım, bilen varsa haber veririm. Akapunktr düşündünüz mü?

nerde ne zaman nasıl ben fotoğraflara baktım biraz ürktüm açıkcası

yok hem düşünmedim aşılamayı duydum banada hiç normal gelmedi ancak bi banamı notmal gelmiyo dedim :)

eşime bile demedim henüz

Ben bir sefer yedi bölgeye yapılan hacamat taraması yaptırdım
Bir seferde sırt bolgeme
Ankara pursaklarda yaptırdım hatta yine yaptırcam tembellik etmeyi bir bıraksam

Psikolojik diyen doktorlar vitamin eksikliği var m diye baktı mı acaba. İstanbulda oturuyorsanız size tavsiye edebileceğim bir yer var.

yil 2015 olmuş ama doktorlarda ölüyor ne ilginç! oysa onlar herşeyi öğreniyorlar,ölmemeliler değil mi?
neyse...
1 ay önce yaptırdım,hem başımdan ,hem sırt hem de belimden.İsviçreli ve Alman bilim adamları, ağrılarıma çare bulamayınca baş ,sırt ve bel., bende çareyi Peygamberimizi (s.a.s)dinlemekte buldum.Çokta iyi yaptım.Çk şükür ağrılarım geçti.Özellikle baş ve bel ağrım.Ama her önünüze gelen yerde yaptırmayın,hijyenik olan ortamda yaptırın,araştırın.
Ayrıca hiç acımıyor,bir hafta içinde yapılan yerler geçiyor.

Cundagg bunu eğitimini alıp yapan doktorlarda var bazı ülkelerde alternatif tedavi olarak resmen kullanılıyor diye biliyorum
bahsettiğiniz ülkeye kısa bir google aramasıyla ulaştım; iran. tüm dünyada sadece bir ülke. gelişmişlik ve yaşam standardı olarak bir kıyaslayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…