- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
Tıbbı nebeviyi bir okuyun.Vücudumuzda pis kan başı boş dolaşıp belli bölgelere mi birikiyor? Bir yerde toplanıp ağrı yayma partisi mi yapıyorlar? Temiz kanı da aralarına almıyorlar...
Yapmayın allah aşkına, mantıklı mı bu? Vücudunuzda kirli kan varsa bütün dolaşım sisteminize yayılır, bu da iç organlarınızdan birinin görevini iyi yapmadığı ya da dışardan bir mikrop aldığınız veyahut vücudunuzun iltihap falan ürettiğini gösterir. Bu tip tedaviler sadece plasebo etkisi yaratır.
Tıbbı nebeviyi bir okuyun.
Arkadaslar, Üstün Dökmen'in bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakla ilgili sözü geldi yine aklima.. hey gidi hoca.. söz birakmadin ki soyleyelim
Hacamat ney aşılama neyy la ne cahal galmısıım...
Bin küsur yıl öncenin tıbbi bilgilerini içeren bir şeyi okurum okumasına, neden olmasın ama kusura bakmayın inanmam ya da uygulamam.
Laf sokmaya çalışmışsınız ama olmamış. Sizin tıbbi bilginiz ne düzeyde ki bana akıl ya da tavsiye veriyorsunuz bu konuda?
Hayırdır?Yoo gayet olmuş çokta yakışmış.
laf diyorum çokta yakışmış :)Hayırdır?
Kardeş bilselerdi zaten böyle konuşmazlar di bugün modern tip dedikleri doktorlar bile eğitimini alıp yapiuoken bunlar hala neyin peşinde.yapan 1400 yıl önce yapmış faydası var demiş varmı otesiTıbbı nebeviyi bir okuyun.
Arkadaslar, Üstün Dökmen'in bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakla ilgili sözü geldi yine aklima.. hey gidi hoca.. söz birakmadin ki soyleyelim
Ben de hayırdır diyorum size ne oluyor? Hangi yaranızı kaşıdım?laf diyorum çokta yakışmış :)
Ben de hayırdır diyorum size ne oluyor? Hangi yaranızı kaşıdım?
avukatıyım arkadaşın. Destek çıkıyorum var mı bir itirazınız doktor hanım? Bilimsel makalelerinizle hacamatın yanlışlığını kanıtlayacaksınız ya merakla bekliyorum işte dokumanlarınızı.
Peygamber Efendimizin tıbbi uygulamalarla ilgili tavsiyelerine inanmayabilirsiniz. Inanmaya zorlayamam.Bin küsur yıl öncenin tıbbi bilgilerini içeren bir şeyi okurum okumasına, neden olmasın ama kusura bakmayın inanmam ya da uygulamam.
Laf sokmaya çalışmışsınız ama olmamış. Sizin tıbbi bilginiz ne düzeyde ki bana akıl ya da tavsiye veriyorsunuz bu konuda?
Valla asıl ben birinin kirli kanın nasıl olup da temiz kana karışmadan bir köşede toplandığını sonra da yüzeysel bir kesiyle dışarı çıkarıldığını birinin bana anlatmasını bekliyorum avukat hanımcığım. Ama mümkünse hadissiz, peygambersiz, 1400 yıl öncenin değil bugünün bilgileriyle olsun. Reel olsun, açıklama yapılsın. Ama pek mümkün görünmüyor.
Neyse polemik falan sağlığa zararlı şeyler... İyi geceler, tatlı rüyalar. Rüyalarda, hayallerde yaşamak güzeldir eminim.