• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hacamat

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba arkadaslar yine hamile kalamama sorunuyla sizlrrlerleyim yillar oldu coguunuz biliyorsunuz ufak bir hareket sorunu yasiyoruz. Duzelir diyorlar . Ilaclari kullaniyoruz son care hacamat ve suluk tedavisine basvuracagim kendim icin randevu aldm ancak esim icin hacamat yapan bulamadim ankaradayiz esi icin belden assagi hacamat yaptirip memnun kalan var mi sonuc alan?? Yardimlarinizi bekliyorum

Bence doktorlara yaptırmayn canım isin ehli olan sertifikası olan kişilere yaptırın daha iyi sonuç alırsınız bitkisel kürleri de denediniz mi peki

bende doktorlara yaptırmamanız kanaatindeyim çünkü doktorlar bildiğiniz kesiyorlar sertifikalı olanlar çiziyor benim 2 ayda iz falan kalmadı

Biz yaptirdik..
Doktorlar suresine ayina uygun yapmiyor..
Hacenat ve sulukte günler cok onemlidir şifa bulmak icin.. sirf yapmak icin yapiliyor hastanede söylim.

Bence doktorlara yaptırmayn canım isin ehli olan sertifikası olan kişilere yaptırın daha iyi sonuç alırsınız bitkisel kürleri de denediniz mi peki
bende doktorlara yaptırmamanız kanaatindeyim çünkü doktorlar bildiğiniz kesiyorlar sertifikalı olanlar çiziyor benim 2 ayda iz falan kalmadı
Biz yaptirdik..
Doktorlar suresine ayina uygun yapmiyor..
Hacenat ve sulukte günler cok onemlidir şifa bulmak icin.. sirf yapmak icin yapiliyor hastanede söylim.
Hacamat gerçekten iyi geliyor mu arkadaşlar çok sırtım ağrıyor
Gunune saatine ayina uygun yapilacak doktor degilms dinen uygun gunlerde yapilacak
Tum kurleri denedik havuc
Keci boynuzu muhtesem uclu vs vs
Ankarada erkeklere yapan var mi bildiginiz

Tesekkur ederm klinik durumunu ilk kez duydum asil esime yapilmasi gerek 😔
Bende esime yaptirdik zaten canim 2 aylik suluk ve hacemat seklinde yaptirdik. Ama istanbulda olsan gittigimz yeri soylerdim ankara da bilgim yok.
Hacemat klinikleri var canim ben hep tavsiye uzerine isinde iyi kisilere kliniklere gidiyorum.

Maalesef canım bilmiyorum rabbim şifa versin
Bende esime yaptirdik zaten canim 2 aylik suluk ve hacemat seklinde yaptirdik. Ama istanbulda olsan gittigimz yeri soylerdim ankara da bilgim yok.
Hacemat klinikleri var canim ben hep tavsiye uzerine isinde iyi kisilere kliniklere gidiyorum.
Tesekkurler kizlar ben bi klinik arastrmasi yapayim o zaman kliniklerden haberim yoktu

Kızlar İzmir'de sertifikalı bir merkez ismi söyler misiniz eşim ve benim için... Sifa bulacağımıza inanıyoruzzz

Kızlar hacamat fiyatı aşağı yukarı ne kadar oluyor pahalı bir işlem mi yani?

Kupa basina fiyatlari degisiyor ya da sülük basina degisiyor seansina gore degisiyor. Size kac seans verecegine skntiniza gore..

Kupa basina fiyatlari degisiyor ya da sülük basina degisiyor seansina gore degisiyor. Size kac seans verecegine skntiniza gore..
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz da önümüzdeki ay yüklü bir ödememiz olacak pahalıysa bı sonraki ay yaptıralım dedik

Back