- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
amigos erkek topluluk için amigas dişi topluluk için sanırım canım yanlış değil aslında tamamenaklımda öyle kalmış ama utandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amigos erkek topluluk için amigas dişi topluluk için sanırım canım yanlış değil aslında tamamenaklımda öyle kalmış ama utandım
ah evet olabilir o aklıma gelmedi ama amigos diye gördüm dünamigos erkek topluluk için amigas dişi topluluk için sanırım canım yanlış değil aslında tamamen
evet el amigo/la amiga tekil kullanımlar los amigos/ las amigas çoğul olması lazım bilenlerden onay bekliyorum helenra gelince aydınlatır umarımah evet olabilir o aklıma gelmedi ama amigos diye gördüm dün
seni bulmuşken bir soru sormak istiyorum bu konuda mesela toplulukta erkek kız karışık o zaman yine amigos oluyor değil mi öyle bişey görmüştüm ama baktım notlarımda bulamıyorum şimdi
Evet doğru.Toplumda 1 erkek 30 kadın olsa bile seslenirken amigos denmeli :)seni bulmuşken bir soru sormak istiyorum bu konuda mesela toplulukta erkek kız karışık o zaman yine amigos oluyor değil mi öyle bişey görmüştüm ama baktım notlarımda bulamıyorum şimdi
evet aklımda doğru kalmış o zaman ispanyollarda maço çıktı iyi mi demiştim hatta şimdi hatırladım teşekkürlerEvet doğru.Toplumda 1 erkek 30 kadın olsa bile seslenirken amigos denmeli :)
Rica ederim pofu seni de küstürmüş olmayayım sen de gelevet aklımda doğru kalmış o zaman ispanyollarda maço çıktı iyi mi demiştim hatta şimdi hatırladım teşekkürler
yok cnm ne küsmesiRica ederim pofu seni de küstürmüş olmayayım sen de gel
Evet Narcos dinleme için kelime öğrenme için de faydalı gayet :) Graciasamigas lar Norcos diye bir dizi var Pablo Escobarın hayatını anlatıyor faydalı olabilir
Kızlar bileniniz var mı, neden "eğer gidersen" sözü "si tú te vas" oluyor? Oradaki "te" neden var anlamadım?
Çünkü "ir" fiili reflektif fiil (reflective verb). Bu reflektif fiillerde me, te, se, nos, os kullanılır fiillerden önce. Yo, tú, él, ella, nosotros, vosotros, usted, ustedes de kullanabilirsin başa tabii. Böylece ortaya
Tú te vas
Yo me voy....
gibi cümleler çıkabilir. Bu türden çoook fiil var.
Hola puedo hablar un poco de españolhola las chicas?quien hablas espanol?
yo tambien:) yo hablo solo un poco.olvido mucho.Hola puedo hablar un poco de español
yo tambien:) yo hablo solo un poco.olvido mucho.