- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
konuyu çözmeden eve gitmeyin. hiçbişey olmamış gibi davranırsanız kendini haklı görecekBeni burda bırakıp arkasına bakmadan çekti gitti.o yüzden eve gidesim yok hiç .daha öncede evi terkettiğim zamanlar oldu hafta dolmadan gelip alıyordu bana kafanı dinlen diyordu ona göre benim nurda kslmam kafa dinlemem.nasıl olsa eve döncek diyor.Ben gitmeyeyim bizsiz kalsın belki akıllanır ve belki annemden gelip özür diler diye düşündüm ama bilmiyorum değişeceğini de hiç sanmıyorum .eve gitsem de günlerce konuşmicaz ve o yaptığıyla kalcak kendini haklı görecek köye gidip gelmeye devam edecek.
annenize bağırması büyük saygısızlık bunu asla alttan almamanız lazım
sizin tavırlarinizda da öfke kontrolü olmadığını görüyorum
mesajla ağzınıza geleni saymakla bişeyleri çözemezsiniz, sakin olmaya çalışıp mantıklı düşünerek hareket edin
alın karşınıza konusun, hissettiklerinizi anlatin ve ona cozumle gidin, sürekli sikayet eder tavırda olmayın. baktınız düzelmiyor ona göre tavır alın
bir de sık sık annenize giderseniz tabiki o bu durumu ciddiye almaz, nasıl olsa dönecek diye düşünür. biraz kendi içinizde çözmeye çalışın sorunlarınızı, evladiniz var öfkeyle kalkıp zararla oturmayın