- 30 Mayıs 2015
- 13.668
- 13.111
Bakalım daha ne ayrıntılar çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım daha ne ayrıntılar çıkacak
İlişkim tabi olucak canım neden olmasın boşandım diye yeniden bir ilişkiye başlamayacağım anlamına gelmez başlamıyorum yaşamıyorum diyen yalan söyler.Jameya adamın eşyaları sana hediye etmesini beklemissin, etmeyince de kinlenmişsin. Yok ben ödeyecektir, yok şu yok bu.
İlişkin olması konusunda ise haklısın. Buradaki kadınların çoğu kadın çocuklu boşanmışsa Rahibe Terasa gibi yaşamasını bekliyor çocuk büyüyene kadar. Apaçık diyemiyorlar ama bu kafadalar.
Genelleme yapmak gayette doğrudur hanım efendi bu dediğiniz erkek modeli yüzde 5lik kısımda bulunuyor zaten. Doğru düzgün bir adamı özellikle çocuklarda varken bir kadın kolay kolay boşamaz bizim ülkemizde, o kadar şiddet hakarete rağmen “çocuklarım için”, “çocuklarda babasına çok düşkün” bahanelerine sığınıp tam boşanılacak adamlardan boşanmayan kadın dolu ortalık. Biraz formu gezerseniz buradan bile istatistik tutabilirsiniz. Düzgün adamları geçiyorum şerrine lanet denecek adamları bile kadınlar kolay kolay boşamıyor.İki insan birbirine uygun değilse bosanir. Bazen iki taraf da elinden geleni yapar ama yine de olmaz. Çocuğa rağmen bosanirlar. Hiç kimse boşanmak için evlenmez. Kadını erkeği yok bunun, bazen iki taraf da mükemmel olsa bile uyum yoksa yapacak birsey yok. Kadinlar da sorunlu olabilir erkekler de. Genelleme yapmak doğru değil.
KatılıyorumGenelleme yapmak gayette doğrudur hanım efendi bu dediğiniz erkek modeli yüzde 5lik kısımda bulunuyor zaten. Doğru düzgün bir adamı özellikle çocuklarda varken bir kadın kolay kolay boşamaz bizim ülkemizde, o kadar şiddet hakarete rağmen “çocuklarım için”, “çocuklarda babasına çok düşkün” bahanelerine sığınıp tam boşanılacak adamlardan boşanmayan kadın dolu ortalık. Biraz formu gezerseniz buradan bile istatistik tutabilirsiniz. Düzgün adamları geçiyorum şerrine lanet denecek adamları bile kadınlar kolay kolay boşamıyor.
Sen yine de kızınla yaşadığın bu dairenin anahtarını degistirmedin oyle mi ? Bu çocuklar süs bitkisi mievdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.
Krizi benim evimde geçirmedi annesinin evinde geçirdi. Evet son zamanlarda bunu bende sorgulamaya başladım neden böyle insanları çekiyorum? Fazla fedakarım galiba yada bilmiyoum ama bir yerde bir hata var. Neyi doğru yapmıyorum ben?Jameya senin iliskilerin niye böyle tuhaf . Etrafında erkekler sana neden böyle davranabiliyor hiç düşündün mü ? Bence sorun senin tavırların . Adam resmen haneye tecavüz etmiş . Elalemin adamı kızınla oturduğun evin anahtarına nasıl sahip olabiliyor? Adam seni bırakıp gitmiş sen hala iletişim halindesin . Eski eşle desen o da hakaretler saydiriyor.
Evini mi anahtarini mi değiştirirsin bilmem de hala bu kadar eski eşle ilgili konu açarken biriyle aynı evde yaşamayı deniyorsun . Bak sevgili işlerine karşı değilim hatta nikah kiymamani tebrik ettim birde onunla uğraşırdin. Bence sen bir her seyden uzaklaş bir sağlıklı düşü nen . Senin hayatında bir çocuk var. Sağlıklı adımlar atmak zorundasın . Senle birlikte yaşarken eve bir adam gelmiş kızı dagelmiş o çocuk kriz geçirmiş . Çocuğuna tüm bunları yaşatma . Sağlıklı düşünmedigini düşünüyorum
Ya ben tahmin edemezdim ki böyle birşey yapacağını ben akşam 9 a kadar dükkandayım kızımı okuldan alıp oraya götürüyorum benim yanımda duruyor. Evetkeşke değiltirseydimSen yine de kızınla yaşadığın bu dairenin anahtarını degistirmedin oyle mi ? Bu çocuklar süs bitkisi mi
Fedakarlık değil ama bu sen elinden erkek gitmesin diye tabiri caizse yapışıyorsun . Uzaktan böyle görünüyor . Yani ne demek evime girmiş eşyalarımı koklamis . Sen çocuğunu kimlerle muhattap ediyorsun . Annesinin evinde de geçirse kriz geçirmiş . Sağlıklı bir vaziyette değilsinKrizi benim evimde geçirmedi annesinin evinde geçirdi. Evet son zamanlarda bunu bende sorgulamaya başladım neden böyle insanları çekiyorum? Fazla fedakarım galiba yada bilmiyoum ama bir yerde bir hata var. Neyi doğru yapmıyorum ben?
Sen gece uyurken girse çocuğu kacirsa mesela . Tanimiyorsun adamı çünkü seni birden terk etmiş . Evine girmiş ne yapacağı belli değil . Daha önce yapmış adam niye yapmasın ? Kaldı ki senin yanında bu sorunlarda gidegin kimse de yok . Ailen yurtdisinda eski eş desen baba değil. Neyden cekinecek bu adam ?Ya ben tahmin edemezdim ki böyle birşey yapacağını ben akşam 9 a kadar dükkandayım kızımı okuldan alıp oraya götürüyorum benim yanımda duruyor. Evetkeşke değiltirseydim
Konuyu bir kere daha okursanız belki anlarsaniz . Erkek güzellemesi yapmayın zira cinleniyorum. Başka yorumların altına yapabilirsiniz iyi akşamlarKadının da çocuğu varken neden çocuksuz erkeklere layık oluyor onu anlamadım ben !
Bu konuda asla taviz vermem kimseye yapıştığım filan yok asla karakterime ters benim bikere hatta fazla rahat bırakırım. Eşimden boşandığım için bir beden de ödemiyorum ben o konuyu kapatalı çok oldu ayrıldıkan sonra hayatıma baktım ve bakmaya da devam ediyorum. Psikolojik olarak sadece maddi yönden sıkıştığım için iyi değil onun dışında gayet sağlıklıyım. Evet uzaklaşmam gerekiyor. Bitirir bitirmez değil ben 2021 de boşandım uzunca bir süre de yalnız kaldım.Fedakarlık değil ama bu sen elinden erkek gitmesin diye tabiri caizse yapışıyorsun . Uzaktan böyle görünüyor . Yani ne demek evime girmiş eşyalarımı koklamis . Sen çocuğunu kimlerle muhattap ediyorsun . Annesinin evinde de geçirse kriz geçirmiş . Sağlıklı bir vaziyette değilsin
Eşinden bosandigin için bedel ödediğini düşünüyorsun ve hemen ilişki yapmışsın . Biraz uzaklaş bu işlerden psikolojik olarak kendini duzeltmen lazım böyle olmaz bak yanında bir kız çocuğu var . En önemlisi onun givenligi
Ailem burda ailem iki sokak arkamda. Gece giremez evime üstten kapımı hep kitliyorum ve dışarıdan açabilecek anahtar bende bile yok.Sen gece uyurken girse çocuğu kacirsa mesela . Tanimiyorsun adamı çünkü seni birden terk etmiş . Evine girmiş ne yapacağı belli değil . Daha önce yapmış adam niye yapmasın ? Kaldı ki senin yanında bu sorunlarda gidegin kimse de yok . Ailen yurtdisinda eski eş desen baba değil. Neyden cekinecek bu adam ?
Konuyu anlamadımYa o aldı evet eve o aldı ama eşyalrını almaya gel diğer kalan eşyaların ben sana yaza doğru parasını öderim ne masraf yaptıysan dedim hayır benim eşyada gözüm yok filan diyip gelip gizli gizli aldı. Söylese hayır ben aldım masraf yaptım dese zaten al götür diyecem.
Muhattap olduğum doğrudur fakat diğer konularda sie katılamayacağım malesef. Kimseyle sürümcede kalmaktan hoşlanmıyorum pat diye kesiyorum tüm ilişkiyi(iletşimden bahsetmiyorum ilişkiden bahsediyorum) böyle ortada kalınca neye uğradıklarını şalırıyorlar o derece çünkü ilişkide aşırı fedakarım. Keskin ve net olduğum noktalar var ama karşımda ki insan yüzsüz ise ve ısrarla dediğimi anlamak istemiyorsa,misal eski eşim gayet düzgün ve net bir dille çocuğunun bota ihtyacının olduğunu ve benim alacak durumda olmadığımı ifade ettiğimde kocan alsın jameya banane diyen bir insan. Bu adamla nasıl yüz göz olmayayım nasıl ana avrat girişmeyeyim?neden sizin basiniza geliyor ben size diyeyim.
çünkü siz yüz göz olmayı, sürüncemede kalmayı seviyorsunuz; bunun adını da “çağırsam kapımda köpeğim olur kaç kez şansını denedi ben yüz vermedim” koymuşsunuz. eski eşinizle de aynı şeyi yapıyorsunuz. ben eşimle tartışsam ve bir şey ihtiyaç olsa sizin attığınız gibi mesaj atmam, hala eşim olmasına rağmen. örnek mesaj:
“merhaba
ayşe’nin bota ihtiyacı var ve maalesef bu ay bunu alabilecek durumda değilim. bu hafta sonu uygun bir vaktinde alışverişe çıkarıp eksiklerini halledersen sevinirim”
şimdi bu adamda da öyle.
atılacak mesaj belli. “selam, evde kalan bazı eşyaların var. cumartesi ve pazar günü 12-5 arası müsait olacağım, o sırada gelip alabilirsin. gelmezsen kapının önüne bırakmak durumunda kalacağım.” siz belki gelmez de süpürge bana kalır diye mi umdunuz yoksa gelir karşılaşırız bir fincan kahve içer bakışırız diye mi düşündünüz?
üzgünüm ama sizde çok iyi niyet sezmiyorum. başta ağırlığınızı koymuyor sınır çizmiyorsunuz, sonra da mahkemeye vereceğim şikayetçi olacağım diyerek işi büyütüyorsunuz. muhatap olmamayı öğrenmeniz gerek
Ailemi tanıştırdım ve ciddi bir yola girdik kısmından anlamadığınız bir mevzu var sanırım. Brn karşı değilim birlikte yaşamaya,ne güzel işte en başından ne olduğu belli zira bu zamana kadar hiçbir kötü huyunu görmemiştim. Evlenseydim daha büyük travmalar yaşardı çocuğum ve ben çocuğumun yanında tartışmaya dahi girmedim,öyle bir durum olmadı. Eşyalarını da ne yapayım ben evime izinsiz girdiğinden bahsediyorum. Tabi ki bu saygısızlığı zoruma gitti farkında mısınız bilmiyorum ama ben robot değilim benim de hayallerim var. Sevmek sevilmek aile kurmak istiyorum. Bu yaptığı neden zoruma gitmesin ben taş mıyım?Konuyu anlamadım
Adam kendine ait, parasını kendi ödediği eşyaları almış. Anahtarı varmış, kapıyı zorlamamış bişey yapmamış sizin zorunuza bukadar giden nedir?
Sizdeki iyi cesaretmiş zaten, küçük çocuğunuz varken biriyle beraber yaşamak herkesin yapabileceği birşey değil. Adam iyi size ve çocuğa birşey yapmadan eşyalarını alıp gitmiş, buna sevinmeniz gereken yerde şoka girmeniz manasız
sürüncemede kalmak ilişki var mı yok mu belirsizliği değil, üslubunuzda hala eski samimiyetinizin izlerinin bulunması. hoşlukla ayrılırsınız, medeni insanlarsınızdır, yine devam eder ama siz çok gevşek tutuyorsunuz ilişkiyi ve iletişimi.Muhattap olduğum doğrudur fakat diğer konularda sie katılamayacağım malesef. Kimseyle sürümcede kalmaktan hoşlanmıyorum pat diye kesiyorum tüm ilişkiyi(iletşimden bahsetmiyorum ilişkiden bahsediyorum) böyle ortada kalınca neye uğradıklarını şalırıyorlar o derece çünkü ilişkide aşırı fedakarım. Keskin ve net olduğum noktalar var ama karşımda ki insan yüzsüz ise ve ısrarla dediğimi anlamak istemiyorsa,misal eski eşim gayet düzgün ve net bir dille çocuğunun bota ihtyacının olduğunu ve benim alacak durumda olmadığımı ifade ettiğimde kocan alsın jameya banane diyen bir insan. Bu adamla nasıl yüz göz olmayayım nasıl ana avrat girişmeyeyim?
Olabilir bunu yapmış olabilirim ama ilişkim bitmesin tekrar gelsin bakışalım değil olay,kötü ayrılmadık kötü olmamıza gerek yok diye düşündüğümden. Ama demek ki olmaması gerekiyor. Haklısınız. Babası evet almadı botu benim arkadaşım borç verdi o şekilde aldım işlerim baya kötü gidiyordu o dönemde. Bunu dikkate alıp eski eşime de öyle yapıcamsürüncemede kalmak ilişki var mı yok mu belirsizliği değil, üslubunuzda hala eski samimiyetinizin izlerinin bulunması. hoşlukla ayrılırsınız, medeni insanlarsınızdır, yine devam eder ama siz çok gevşek tutuyorsunuz ilişkiyi ve iletişimi.
yüz göz olup ana avrat giriştiniz de aldı mı botu? olayı hakaret boyutuna sürükleyip ona dava açmayı soracağınıza nafakayı artırımla ilgili veya ihtiyaçların temini ile ilgili hukuken yapılacak bir şey var mı onu sorarsınız. ama siz ben bu işi nasıl en az problemle, minimum toxicity ile çözerim demek yerine her seferinde en başından polemiğe giriyorsunuz. konunun dışına çıkmayayım, bu konuda da öyle, şu vakitte gel anahtarımı getir eşyalarını al yoksa şöyle şöyle. bu kadar basit. ay haydi gel. haftaya gel. e bari bu