- 30 Mayıs 2015
- 13.668
- 13.111
kesinlikle doğruİyi olsa karısı boşamazdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle doğruİyi olsa karısı boşamazdı.
Şikayetçi olduğunuzda duyacaklarınız bunlar olacak. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun. Benzer bir suçlama size yapılsa siz de adamın sizi kaç kere aradığını vb anlatıyor olacaktınız.kız kardeşini defalarca mı aradım? o nereden çıktı ya nerde yazdım? birkere konuştuk başına birşey geldi sandım siz aynı evde yaşadığınız adam eve gelmeyince öylece susuyor musunuz allah aşkına kız kardeşine yazdım ben o beni arayıp durumu anlattı. annemi de kendisi aradı annem de o sırada sordu. bu durumda adamın üstüne yapışmış mı oluyoruz? siz bir ilişkiniz biterken ortada birşey yokken sebep aramıyormusunuz ay noldu demiyip öylece aman nasılsa ayrıldı diyip konuyu mu kapatıyorsunuz? helal olsun
Bu cümlenin tersi söylense hoş mu ?İyi olsa karısı boşamazdı.
evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.Şikayetçi olduğunuzda duyacaklarınız bunlar olacak. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun. Benzer bir suçlama size yapılsa siz de adamın sizi kaç kere aradığını vb anlatıyor olacaktınız.
Beraber yaşadığınız evdeki şahsi eşyalarını aldığı için cezalandırılmalı mı adam ?
Başkasının mülküne girmek suç değil mi yani??? İsteyen istediği insanın evine elini kolunu sallayarak girebiliyor mu, vay beeee konut dokulmazlığı yıkılıp gitti şu anda hukukun gözleri yaşlı!
evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.
Adamı görmek istememis olsaydınız eşyalarını atabilirdiniz, hadi olmadi kargolar gönderirdiniz ve kilidinizi de değiştirirdiniz. Kabul etmek istemeseniz de siz görüşmek istemişsiniz, belki o zaman barışma durumu oluşurdu şeklinde düşünmüş olabilirsiniz. Ama adam sizinle muhatap olmadan eşyaları alıp çekip gitmiş. Keske medeni bir şekilde size bilgi vererek gelseymis eve ama bu saatten sonra şikayetle igrasip kendi enerjinizi düşürmeyin bence, sonuç cikmaz gibi görünüyor. O kendine yakışanı yapmış, siz de kendi hayatınıza odaklanın en mantıklısıısrarla adamı görmek filan istemedim gel desem koşa koşa geliyor zaten
Benimde aklıma takılan aldığı iki eşya kadar değer verememiş size,bir hafta boyunca merak edip arayıp sormamış msjlarınıza cvp dahi vermemiş,sevmemiş istememiş umursamamış,eşyalarını alması böyle bir insan için gayet normal,anahtarı zaten siz vermişsiniz,sizi görmemek için siz yokken gelmiş,affettirmek istememiş yada belki siz konuşmak istersiniz diye gizlice gelmiş,kendi eşyalarını almış bu arada,kimse bir kaç ay ev arakadaşlğı yaptığı insana eşya alıp hediye etmez parasını ödemiş sonuçta,nasılki pantolununu almış sikayet edecem demiyorsanız onun aldığı eşyalar içinde şikayet edemezsiniz,birde şöyle birşey var insanın aşık olup değer verdiği bir insan olursa karşısındaki evi arabayı eşyayı gözümü görür alır ceketini çıkar gider onuda gördük,iyiki evlenmemişsiniz,illaki aynı evde denemek zorunda değilsiniz ilişkinizi sonuçta çocuğunuz var,uzun süreli tartıp sonrasında karar vermekte fayda var ama aynı ev nikahsız beraberlik çocuk için sıkıntı sonuçta ayrılık vazgeçme durumu kolay oluyor,denedik olmadı deyip çıkıp gidiyor olan çocuğun psikolojisine olur,geçmiş olsun.2022 sonlarında biriyle tanıştım,kızımla yaşıt bir kızı var ve çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz mükemmeldi. Gayet düzgün beyefendi,kızına düşkün biri. Tam aile kurulucak bir insandı gözümde. Bir süre sonra evlilik teklifi etti bende kabul ettim,ailelerimiz tanıştı gayet düzgün giden bir ilişkiydi. Ben ikinc kez boşanmak istemediğimden birlikte yaşamayı teklif ettim bir süre sonra nikah kıyarız diye düşündüm. O da kabul etti,kızı hafta içi onda hafta sonu annesine gidyor,kızıma da kardeş olu düşüncesiyle bir aile kurmaya karar verdik. Taşındı ve 2 ay kadar gayet sorunsuz,tartışması,iletişimimiz mükemmel,birlikte vakit geçiriyorduk evliliğe doğru kesin ilerliylrduk. Birkaç yalanını yakaladım bir gün,maaşını olduğundan farklı söyledi fakat ben ona çok takılmadım bende çalışıyorum birlikte geçiniriz durumj çok fevkalade değil ama düzgün bir şirkette çalışan ve işini seven biriydi. Evin masraflarını kendisi karşılayacaktı bende kızların ihtiyaçlarını vs karşılayacaktım. Her akşam işten geldiğinde çalıştığım halde yemek hazırlardım,kıyafetleri tertemiz ütülü olurdu hiç bir konuda ihmal etmedim ve her akşam ne kadar mutlu olduğunu dile getirirdi. Birgün çok ufak bir atılma gibi birşey oldu,evin interneti kesilmişti elektrik kesilmişti bende faturaları kendisi takip ediyr diye hiç bakmadım,fark ettiğimde söyledim ve hemen tartışmaya başladı. Benim en sevmediğim şey evin faturalarının ödenmemesi ben her zaman ilk işim kiramı ve faturalarımı öderim asla kesilmedi. Hatırlattığımda ben annn evine de bakıyorum yetişemiyorum demeye başladı ve o konu yüzünden eve 1 hafta gelmedi. Ağır bir tepki vermedim sadece tahammül edemediğimi dikkat etmesini söyedim ve birlikte taşındığımızda bir evi geçindirebilir misin diye sorduğumda fazlasıyla diye cevap vermişti. Neyse sonra toparladık geldi sorunları konuştuk çözdük kapandı konu,aradan 2 hafta geçti bir akşam mesaiye kalmıştı,gece geç gelirim 22 gibi evdeyim bitanem diye msj çekti,saat 00 yi geçiyordu gelmeyince ben uyuyorum dip yattım. Sabah kalktığında eve gelmediğini gördüm annesine gittiğini tahmin ediyordum,sabah aradım açmadı. Akşama kadar msjıma dönmesini bekledim ve dönmedi,dönmeyince msj çektim neden dönmüyorsun diye,yine cevap yok. Bende o yazana kadar yazmiyim dedim ama merak ettiğim için de kız kardeşine yazdım,nerde haneriniz var mı birşey mı geldi başına diye. Kız kardeşi akşam eve geldiğini ve kızının benim evime gelmek istemediğini söyledi,halbuki kızı beni çok seviyordu ve çok severek de geliyordu. Birden durum çok değişmeye başladı,bana 1 hafta cevap vermedi. 1 haftanın sonunda annemi aramış,kandilini kutlamak için annemde nerdesin sen neden eve gitmiyorsun başına birşey geldi sandık demiş durumu anlatmış ve kızının sinir krizi geçirdiğini filan söylemiş anneme eve gelmek istemediği için.o akşam msj çektim bu iş bitti gel eşyalarını topla diye,aradan 10 dk geçti kapı çaldı,gelip açıklama yapmak istemiş. Bana da aynı durumu anlattı,kızım sinir krizi geçirdi gelmek istemedi,neden böyleyaptığını anlamaya çalıştım bende o yüzden gelmedim dedi. Bende bu durumu bana anlatsaydın birlikte çözerdik,kızınla ben konuşur durumu öğrenirdim aramız gayet iyiydi çünkü severek geliyordu,bana cevap vermeyip 2 inc kez evden gittiği için de bu işin artık olmaacağını dengesiz bir evlilik yapmak istemediğimi söyleyip ayrıldık medeni insanlar gibi,asla tartışmamız olmadı. Konuşarak dügünce ifade ettim tamam dedi kendini affettirmek istediğini söyledi ama ben kabul etmedim.
1,5 ay gelsin eşyalarını alsın diye bekledim haftada 1 kez mutlaka çağırıyordum,asla gelmedi. Bugün ben işteyken gelip eşyalarını alıp,ayrıca eve aldığı birkaç eşya vardı elektrik süpürgesi ütü vb gibi şeyler 3 eşya. Bana haber vermeden benim evime girip eşyaları da söküp götürmesi çok saçma değil mı? Aramızda kötü hiçbirşey de geçmedi yaptığını kabul etmeyeceğimi söyledim Arkadaş kalabileceğimizi konuştuk ve bu süre zarfında(ayrıldığımızdan bugüne kadar) gayet normal ara sıra arıyordu hal hatır soruyordu ve sohbet ediyorduk. Kızının neden gelmek istemediğini de söyledi,annesi dolduruyormuş sözde. Neyse merak ettiğim şu,benim evime benden habersiz gelip aldığı eşyalrı söküp götürmesi suç değil mı? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum neye dokunsam elimde kalıyor. Düzgün bir insan çıkmadı karşıma ben kime düzgün desem elimde kalıyor.
Nööeeeyyyyyyilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.
yok suç diyen de var internetten de araştırdım gayet izinsiz girmek suç ama zamanımı boşa harcamaya niyetim yok vazgeçtim. ilkinden değiştirmedim aklıma gelmedi çünkü gidip izinsiz girip alacağını sonuçta birlikte biz zamanımız geçmiş paylaşımımız geçmiş saygı niyetine de olsa girmemesi gerekiyordu benim zoruma giden şey bu oldu. herhangi birşey yapmamaya karar verdim kendimi yormama gerek bile yok. kendi terbiyesizliği iğrençliği.Jameya buradakiler girmesi suç teşkil etmiyor dedikçe vitesi arttırıyorsun gibi geldi de neyse.
Madem sapık anahtarı neden ilkinden sonra değiştirmedin ve polis çağırmadın.
bende zaten öyle düşünerek bu işin olmayacağını ve bitirmemizin en doğrusu olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdim. neyse ya ne yapıyorsa yapsın 3 eşyanın peşine düşecek kadar kalitesiz ve boş bir insanmış uğraşmama değmez.Benimde aklıma takılan aldığı iki eşya kadar değer verememiş size,bir hafta boyunca merak edip arayıp sormamış msjlarınıza cvp dahi vermemiş,sevmemiş istememiş umursamamış,eşyalarını alması böyle bir insan için gayet normal,anahtarı zaten siz vermişsiniz,sizi görmemek için siz yokken gelmiş,affettirmek istememiş yada belki siz konuşmak istersiniz diye gizlice gelmiş,kendi eşyalarını almış bu arada,kimse bir kaç ay ev arakadaşlğı yaptığı insana eşya alıp hediye etmez parasını ödemiş sonuçta,nasılki pantolununu almış sikayet edecem demiyorsanız onun aldığı eşyalar içinde şikayet edemezsiniz,birde şöyle birşey var insanın aşık olup değer verdiği bir insan olursa karşısındaki evi arabayı eşyayı gözümü görür alır ceketini çıkar gider onuda gördük,iyiki evlenmemişsiniz,illaki aynı evde denemek zorunda değilsiniz ilişkinizi sonuçta çocuğunuz var,uzun süreli tartıp sonrasında karar vermekte fayda var ama aynı ev nikahsız beraberlik çocuk için sıkıntı sonuçta ayrılık vazgeçme durumu kolay oluyor,denedik olmadı deyip çıkıp gidiyor olan çocuğun psikolojisine olur,geçmiş olsun.
o akşam konuştuğumuzda (ayrıldığımız gün) söylemişti.Nööeeeyyyyyy
ay gerçekten hiç alakası yok inanın. herhangi bir isteğim herhangi bir beklentim de yok şikayet de etmiyorum ne yaparsa yapsın. ben 15 yıllık ilişkimi gözüm hiçbirşeyi görmemiş bitirirken bir çocukla çıkmış gitmişim bunu mu görmek isticem.Adamı görmek istememis olsaydınız eşyalarını atabilirdiniz, hadi olmadi kargolar gönderirdiniz ve kilidinizi de değiştirirdiniz. Kabul etmek istemeseniz de siz görüşmek istemişsiniz, belki o zaman barışma durumu oluşurdu şeklinde düşünmüş olabilirsiniz. Ama adam sizinle muhatap olmadan eşyaları alıp çekip gitmiş. Keske medeni bir şekilde size bilgi vererek gelseymis eve ama bu saatten sonra şikayetle igrasip kendi enerjinizi düşürmeyin bence, sonuç cikmaz gibi görünüyor. O kendine yakışanı yapmış, siz de kendi hayatınıza odaklanın en mantıklısı
Aynen öyle boşverinbende zaten öyle düşünerek bu işin olmayacağını ve bitirmemizin en doğrusu olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdim. neyse ya ne yapıyorsa yapsın 3 eşyanın peşine düşecek kadar kalitesiz ve boş bir insanmış uğraşmama değmez.
Böyle saçma, dengesiz, ergen, pinti bir insandan kurtulduğunuz için şanslısınız. Kapının kilidini değiştirin mutlaka. Ayrıca bir tavsiye, ben de boşanmış bir annenin kızıyım. Bence evlenmeden yaşama fikrine kızınız olduğu için biraz mesafeli durun. Hayatınızdaki insanla birlikte bol vakit geçirin, tatile çıkın o şekilde tanımaya çalışın. Aynı eve sokmak pek mantıklı gelmiyor bana.2022 sonlarında biriyle tanıştım,kızımla yaşıt bir kızı var ve çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz mükemmeldi. Gayet düzgün beyefendi,kızına düşkün biri. Tam aile kurulucak bir insandı gözümde. Bir süre sonra evlilik teklifi etti bende kabul ettim,ailelerimiz tanıştı gayet düzgün giden bir ilişkiydi. Ben ikinc kez boşanmak istemediğimden birlikte yaşamayı teklif ettim bir süre sonra nikah kıyarız diye düşündüm. O da kabul etti,kızı hafta içi onda hafta sonu annesine gidyor,kızıma da kardeş olu düşüncesiyle bir aile kurmaya karar verdik. Taşındı ve 2 ay kadar gayet sorunsuz,tartışması,iletişimimiz mükemmel,birlikte vakit geçiriyorduk evliliğe doğru kesin ilerliylrduk. Birkaç yalanını yakaladım bir gün,maaşını olduğundan farklı söyledi fakat ben ona çok takılmadım bende çalışıyorum birlikte geçiniriz durumj çok fevkalade değil ama düzgün bir şirkette çalışan ve işini seven biriydi. Evin masraflarını kendisi karşılayacaktı bende kızların ihtiyaçlarını vs karşılayacaktım. Her akşam işten geldiğinde çalıştığım halde yemek hazırlardım,kıyafetleri tertemiz ütülü olurdu hiç bir konuda ihmal etmedim ve her akşam ne kadar mutlu olduğunu dile getirirdi. Birgün çok ufak bir atılma gibi birşey oldu,evin interneti kesilmişti elektrik kesilmişti bende faturaları kendisi takip ediyr diye hiç bakmadım,fark ettiğimde söyledim ve hemen tartışmaya başladı. Benim en sevmediğim şey evin faturalarının ödenmemesi ben her zaman ilk işim kiramı ve faturalarımı öderim asla kesilmedi. Hatırlattığımda ben annn evine de bakıyorum yetişemiyorum demeye başladı ve o konu yüzünden eve 1 hafta gelmedi. Ağır bir tepki vermedim sadece tahammül edemediğimi dikkat etmesini söyedim ve birlikte taşındığımızda bir evi geçindirebilir misin diye sorduğumda fazlasıyla diye cevap vermişti. Neyse sonra toparladık geldi sorunları konuştuk çözdük kapandı konu,aradan 2 hafta geçti bir akşam mesaiye kalmıştı,gece geç gelirim 22 gibi evdeyim bitanem diye msj çekti,saat 00 yi geçiyordu gelmeyince ben uyuyorum dip yattım. Sabah kalktığında eve gelmediğini gördüm annesine gittiğini tahmin ediyordum,sabah aradım açmadı. Akşama kadar msjıma dönmesini bekledim ve dönmedi,dönmeyince msj çektim neden dönmüyorsun diye,yine cevap yok. Bende o yazana kadar yazmiyim dedim ama merak ettiğim için de kız kardeşine yazdım,nerde haneriniz var mı birşey mı geldi başına diye. Kız kardeşi akşam eve geldiğini ve kızının benim evime gelmek istemediğini söyledi,halbuki kızı beni çok seviyordu ve çok severek de geliyordu. Birden durum çok değişmeye başladı,bana 1 hafta cevap vermedi. 1 haftanın sonunda annemi aramış,kandilini kutlamak için annemde nerdesin sen neden eve gitmiyorsun başına birşey geldi sandık demiş durumu anlatmış ve kızının sinir krizi geçirdiğini filan söylemiş anneme eve gelmek istemediği için.o akşam msj çektim bu iş bitti gel eşyalarını topla diye,aradan 10 dk geçti kapı çaldı,gelip açıklama yapmak istemiş. Bana da aynı durumu anlattı,kızım sinir krizi geçirdi gelmek istemedi,neden böyleyaptığını anlamaya çalıştım bende o yüzden gelmedim dedi. Bende bu durumu bana anlatsaydın birlikte çözerdik,kızınla ben konuşur durumu öğrenirdim aramız gayet iyiydi çünkü severek geliyordu,bana cevap vermeyip 2 inc kez evden gittiği için de bu işin artık olmaacağını dengesiz bir evlilik yapmak istemediğimi söyleyip ayrıldık medeni insanlar gibi,asla tartışmamız olmadı. Konuşarak dügünce ifade ettim tamam dedi kendini affettirmek istediğini söyledi ama ben kabul etmedim.
1,5 ay gelsin eşyalarını alsın diye bekledim haftada 1 kez mutlaka çağırıyordum,asla gelmedi. Bugün ben işteyken gelip eşyalarını alıp,ayrıca eve aldığı birkaç eşya vardı elektrik süpürgesi ütü vb gibi şeyler 3 eşya. Bana haber vermeden benim evime girip eşyaları da söküp götürmesi çok saçma değil mı? Aramızda kötü hiçbirşey de geçmedi yaptığını kabul etmeyeceğimi söyledim Arkadaş kalabileceğimizi konuştuk ve bu süre zarfında(ayrıldığımızdan bugüne kadar) gayet normal ara sıra arıyordu hal hatır soruyordu ve sohbet ediyorduk. Kızının neden gelmek istemediğini de söyledi,annesi dolduruyormuş sözde. Neyse merak ettiğim şu,benim evime benden habersiz gelip aldığı eşyalrı söküp götürmesi suç değil mı? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum neye dokunsam elimde kalıyor. Düzgün bir insan çıkmadı karşıma ben kime düzgün desem elimde kalıyor.
Konuyla alakasız ama neden boşanmıştınız?ay gerçekten hiç alakası yok inanın. herhangi bir isteğim herhangi bir beklentim de yok şikayet de etmiyorum ne yaparsa yapsın. ben 15 yıllık ilişkimi gözüm hiçbirşeyi görmemiş bitirirken bir çocukla çıkmış gitmişim bunu mu görmek isticem.
Çok şey var aldatma şiddet bir sürü olay eski eşimin psikolojisi gelgtli aşırı dengesiz bir insan.Konuyla alakasız ama neden boşanmıştınız?
Bundan sonra ne bir ilişki yaşarım ne kimseye güvenirim. Bıraktım zirvede haklısnız kızım için büyük bir yanlış oldu bu,tecrübe edindim bir daha kesinlikle yapmam.Böyle saçma, dengesiz, ergen, pinti bir insandan kurtulduğunuz için şanslısınız. Kapının kilidini değiştirin mutlaka. Ayrıca bir tavsiye, ben de boşanmış bir annenin kızıyım. Bence evlenmeden yaşama fikrine kızınız olduğu için biraz mesafeli durun. Hayatınızdaki insanla birlikte bol vakit geçirin, tatile çıkın o şekilde tanımaya çalışın. Aynı eve sokmak pek mantıklı gelmiyor bana.